Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγοράσω ενα laptop γυρω στα 600 ευρω που να μπορει να τρεχει κυρίως το FL Studio και αλλα παρομοια προγραμματα επεξεργασιας ηχου. Μπορειτε να προτείνετε κάποια..??

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για 2K+ resolution υπάρχει τίποτα αξιόλογο στα ~800ε ελλάδα;

Αξίζει να πας σε τέτοια ανάλυση σε λαπτοπ 13-15" ή να αρκεστώ σε FHD με καλύτερα specs(eg SSD+CPU);(Coding/CSS κυρίως.)

Επίσης για βολικά πληκτρολόγια κοιτάω συγκεκριμένη μάρκα;

Δημοσ.

Για 2K+ resolution υπάρχει τίποτα αξιόλογο στα ~800ε ελλάδα;

Αξίζει να πας σε τέτοια ανάλυση σε λαπτοπ 13-15" ή να αρκεστώ σε FHD με καλύτερα specs(eg SSD+CPU);(Coding/CSS κυρίως.)

Επίσης για βολικά πληκτρολόγια κοιτάω συγκεκριμένη μάρκα;

Δεν υπάρχει αλλά και δεν αξίζει...

• Like 1
Δημοσ.

Θα ειμαι φοιτητης απο του χρονου και ξεκινησα απο τωρα να ψαχνω για λαπτοπ θα περασω πολυτεχνειο οποτε θα χρειαστω ενα λαπτοπ θα ηθελα αμα γινεται να παιζει και κανα παιχνιδακι,εψαξα στο εξωτερικο με καρτα γραφικων 1050 αλλα εδω ειναι ονειρα θερινης νυκτος για το ποσο που διαθετω το οποιο ειναι 700-800 τι προτεινετε;αρχικη προταιρεοτητα ειναι η εκτελεση των εργασιων μου απο τη σχολη αν και δεν.ξερω ποσο απαιτητικες θα ειναι οι εργασιες κοιτουσα τα λαπτοπ Acer Aspire F5-573G (i5-7200U/8GB/1TB + 256GB/GeForce GTX 950M/FHD/W10 αν και με αγχωνει λιγο ο επεξεργαστης και γι'αυτο κοιτουσα και λαπτοπ με 6700HQ

Δημοσ.

Θα ειμαι φοιτητης απο του χρονου και ξεκινησα απο τωρα να ψαχνω για λαπτοπ θα περασω πολυτεχνειο οποτε θα χρειαστω ενα λαπτοπ θα ηθελα αμα γινεται να παιζει και κανα παιχνιδακι,εψαξα στο εξωτερικο με καρτα γραφικων 1050 αλλα εδω ειναι ονειρα θερινης νυκτος για το ποσο που διαθετω το οποιο ειναι 700-800 τι προτεινετε;αρχικη προταιρεοτητα ειναι η εκτελεση των εργασιων μου απο τη σχολη αν και δεν.ξερω ποσο απαιτητικες θα ειναι οι εργασιες κοιτουσα τα λαπτοπ Acer Aspire F5-573G (i5-7200U/8GB/1TB + 256GB/GeForce GTX 950M/FHD/W10 αν και με αγχωνει λιγο ο επεξεργαστης και γι'αυτο κοιτουσα και λαπτοπ με 6700HQ

Οταν λες του χρονου εννοεις σεπτεμβριο 2017 η 18?Οπως και να χει στην περιπτωση σου ισως ειναι καλυτερα να περιμενεις μεχρι τελος καλοκαιριου, ισως προλαβεις την κυκλοφορια των mobile ryzen ωστε να παρεις 4πυρηνο σε καλη τιμη, ειτε amd ειτε intel αφου το πιθανοτερο ειναι η 2η να αναγκαστει να ριξει τις τιμες.
Δημοσ.

Οταν λες του χρονου εννοεις σεπτεμβριο 2017 η 18?Οπως και να χει στην περιπτωση σου ισως ειναι καλυτερα να περιμενεις μεχρι τελος καλοκαιριου, ισως προλαβεις την κυκλοφορια των mobile ryzen ωστε να παρεις 4πυρηνο σε καλη τιμη, ειτε amd ειτε intel αφου το πιθανοτερο ειναι η 2η να αναγκαστει να ριξει τις τιμες.

εχεις δικιο δεν το διευκρινησα απο σεπτεμβριο του 2017 φετος εδωσα πανελληνιες και ξερεις ημερομηνια για την κυκλοφορια των ryzen επειδη ως τελη σεπτεμβριου μπορω να περιμενω επισης ποια ειναι η αποψη σου για το λαπτοπ πιο.πανω και εχουν μεγαλη διαφορα η i5 7200U με i7 6700HQ σε θεμα ταχυτητων ;
Δημοσ.

εχεις δικιο δεν το διευκρινησα απο σεπτεμβριο του 2017 φετος εδωσα πανελληνιες και ξερεις ημερομηνια για την κυκλοφορια των ryzen επειδη ως τελη σεπτεμβριου μπορω να περιμενω επισης ποια ειναι η αποψη σου για το λαπτοπ πιο.πανω και εχουν μεγαλη διαφορα η i5 7200U με i7 6700HQ σε θεμα ταχυτητων ;

Θεωρητικα απο τωρα μεχρι τελος του ετους.Αν και ποτε δε μπορεις να βασιστεις σε αυτο με σιγουρια το πιθανοτερο ειναι να βγεις κερδισμενος αν περιμενεις μεχρι να το χρειαστεις καθως το συνηθες ειναι οι τιμες να πεφτουν σταδιακα.Η διαφορα των επεξεργαστων που αναφερεις ειναι μεγαλη καθως το ενα ειναι 2πυρηνο και το αλλο 4πυρηνο https://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp[]=2865&cmp[]=2586.Για τα λαπτοπ παραπανω περιμενε αποψεις απο ατομα που γνωριζουν καλα το αντικειμενο :)

Δημοσ.

Ψάχνω ένα λαπτοπ για έναν φίλο, για ταινίες σειρές κτλ Κ βασική χρήση Ίντερνετ...όσο πιο φτηνό γίνεται; έχουμε κανένα στα υπ όψιν;

Δημοσ.

http://www.iking.gr/gr/prdid/100627ddccb746cfb168cc8ac0ec54b6/productinfo.aspx + https://keyforwindows.co.uk/

Από το site που προτείνεις για αγορά των windows, μπορούν τα windows αυτά να χρησιμοποιηθούν στο φραφείο εταιρίας χωρίς φόβο για πιθανό έλεγχο από την εφορία?Επίσης υπάρχουν αντίστοιχες τιμές κάπου για το office?

Nαι, μπορούν άφοβα...

Ψάχνω ένα λαπτοπ για έναν φίλο, για ταινίες σειρές κτλ Κ βασική χρήση Ίντερνετ...όσο πιο φτηνό γίνεται; έχουμε κανένα στα υπ όψιν;

http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00623/laptop-lenovo-b50-80--80ew05qrpb-15-6hd-3825u4gb500gbintel-hd-4000dosblack

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Ψάχνω για φίλο μου που θέλει να αγοράσει laptop με καμιά 450-500 euro
15άρι με FHD αν γίνεται με γρήγορο επεξεργαστή και δίσκο SSD που να μπορεί να επεκταθεί ή να πάρει 2ο 

Τι επιλογές έχω  ? 
και κυρίως ποιους επεξεργαστές να αποφύγω ? 

Το φθηνότερο με τα χαρακτηριστικά που ζητάω είναι στα 630 https://www.skroutz.gr/s/10415025/HP-250-G5-i7-6500U-8GB-256GB-FHD-W10.html παίζει να βρώ κάτι φθηνότερο ? 

Αν πάω σε i5 αλλάζει κάτι για από ότι είδα στα ίδια λεφτά βγαίνει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...