Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μήπως μας συμφέρει να αγοράζουμε από ξένο site εντός ΕΕ (με το σκεπτικό ότι δεν θα πληρώσουμε τελωνείο)

Λογικά δεν θα βρούμε καλύτερα προιόντα ή/και καλύτερες τιμές;

Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με εγγύηση και τέτοια από ξένα site...

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μήπως μας συμφέρει να αγοράζουμε από ξένο site εντός ΕΕ (με το σκεπτικό ότι δεν θα πληρώσουμε τελωνείο)

Λογικά δεν θα βρούμε καλύτερα προιόντα ή/και καλύτερες τιμές;

Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με εγγύηση και τέτοια από ξένα site...

Εχουμε προτείνει στο νήμα και αγοράσει πολλές φορές από ξένα site εντός ΕΕ...

Δημοσ.

Ουπς σορυ

Απλώς επειδή είμαι καινούριος μου είναι λίγο δύσκολο να κοιτάξω 1658 σελίδες οπότε μοιραία ίσως κάνω επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις

Δημοσ.

Καμιά πρόταση για λάπτοπ 15.6" εώς 400 ευρώ, και θέλω να τρέχει αέρα βαριά προγράμματα (Autocad,matlab, κλπ) και να μπορώ να παίζω και κανένα football manager. Υπάρχει τίποτα στα υπόψιν, τώρα με τις εκπτώσεις ή να περιμένω?

Δημοσ.

Καμιά πρόταση για λάπτοπ 15.6" εώς 400 ευρώ, και θέλω να τρέχει αέρα βαριά προγράμματα (Autocad,matlab, κλπ) και να μπορώ να παίζω και κανένα football manager. Υπάρχει τίποτα στα υπόψιν, τώρα με τις εκπτώσεις ή να περιμένω?

Από 650 € και πάνω...

Δημοσ.

Για το Lenovo 700 δεν πρόσεξα ότι ήταν το μαύρο όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Zacharis.Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει για το συγκεκριμένο,αλλά διαβάζω ότι η λευκή έκδοση είναι από αλουμίνιο ενώ η μαύρη από πλαστικό.

Δημοσ.

Ψάχνω λάπτοπ 300-400€ για φοιτήτρια. Το θέλει για office,ταινίες,youtube και skype. Αν γίνεται να έχει ενσωματωμένο λειτουργικό,ελληνικό πληκτρολόγιο και χωρητικότητα 500gb και πάνω γιατί είδα κάτι λάπτοπ με 32gb. 

Δημοσ.
Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη φιλε.. Αλλα γιατι θεωρεις καλυτερες αυτες τις επιλογές; Βλεπω δεν υπαρχει ssd και η ram ειναι μικροτερη.
Δημοσ.

Ψάχνω λάπτοπ 300-400€ για φοιτήτρια. Το θέλει για office,ταινίες,youtube και skype. Αν γίνεται να έχει ενσωματωμένο λειτουργικό,ελληνικό πληκτρολόγιο και χωρητικότητα 500gb και πάνω γιατί είδα κάτι λάπτοπ με 32gb. 

http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comasu00073/laptop-asus-x540la-xx438t-15-6-i3-5005u4gb1tbhd-5500-win-10ukblack-copper / http://www.funbazaar.gr/asus-laptop-15.6-i3-5005u-4-gb-1-tb-intel-hd-5500-win-10-black-copper.html

Ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη φιλε.. Αλλα γιατι θεωρεις καλυτερες αυτες τις επιλογές; Βλεπω δεν υπαρχει ssd και η ram ειναι μικροτερη.

Βασικά λόγω σαφώς καλύτερων οθονών (IPS), επεξεργαστών (Quad Core i5/i7) & καρτών γραφικών (nVidia GeForce GTX 960M), M.2 SSD slot, μνήμη και δίσκος αναβαθμίζονται εύκολα  και οικονομικά...

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Βλέπω όμως ότι έχει αγγλικό πληκτρολόγιο. Εγώ θέλω ελληνικό. Αν γίνεται όμως η έναρξη να είναι στα ελληνικά ακόμη καλύτερα γιατί δεν έχει ιδέα από υπολογιστές.

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Βλέπω όμως ότι έχει αγγλικό πληκτρολόγιο. Εγώ θέλω ελληνικό. Αν γίνεται όμως η έναρξη να είναι στα ελληνικά ακόμη καλύτερα γιατί δεν έχει ιδέα από υπολογιστές.

Η γλώσσα και -φυσικά η έναρξη- είναι στα Ελληνικά, με Ελληνικό πληκτρολόγιο πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατον να βρείς πλέον...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...