poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 οπως ειπαν και οι παραπανω tuvlox δεν θα αγοραζα ουτε εγω που να μου το χαριζαν.θα προτιμουσα να με κρεμασουν αναποδα στην πλατεια παρα να παρω λαπτοπ turbo x.οχι 300 ευρω αλλα ουτε 10 δεν θα εδινα.thumbs down.καλυτερα να παιρνα acer.γενικως προιον turbo x ισον χειροτερο απο κινεζικο. κατα τα αλλα τo free dos ειναι οτι δεν εχει λειτουργικο.περνας οτι θες εσυ και εχεις γλυτωσει το κοστος του λειτουργικου που ειναι μεσα στην τιμη του λαπτοπ που πχ φοραει windows 8.επισης αν δεν πιανουν τα χερακια σου πολλες φορες ειναι δυσκολο να κανεις downgrade.πρεπει να βρεις drivers που ισως η μαμα εταιρεια να μην στους δινει στo site οποτε μετα πρεπει να βρεις drivers με βαση το chipset πχ της καρτας γραφικων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_Vita Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δυστυχώς εγώ, παρόλο που δεν το έχω αναφέρει ποτέ εδώ, την πάτησα με TurboX λάπτοπ. Παρασύρθηκα από την χαμηλή τιμή και έσκασα κοντά στα 800euro πριν μερικά χρόνια στο Πλαίσιο Ψυχικού. Το λάπτοπ δεν κατάφερε να ζήσει ούτε 12 μήνες. Στο 11μήνο τα έφτυσε. Δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη ούτε με την εγγύηση αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπαν να αγοράσω άλλο λάπτοπ τους και να πληρώσω τη διαφορά μετά από 3 μήνες ταλαιπωρία. Οπότε αναγκάστηκα να πάρω άλλο, από αλλού φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atroul Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μετά από προτροπή των συμφορουμιτών είμαι πλέον μεταξύ: Site: Lenovo Y5070 vs Site: Dell Latitude E5540 Πέρα από τη προφανή διαφορά σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών υπέρ Lenovo και SSD-Εγγύηση-Άριστη προσωπική εμπειρία-Μπαταρία υπέρ Dell θα ήθελα μια γνώμη όσον αφορά τις οθόνες των δυο λάπτοπ και επίσης υπερ-κατα της σειράς Y της Lenovo. Ευχαριστώ Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2014 από atroul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Για τη σειρα Y της Lenovo και σε σχέση με το E5540 το οποίο έχω ήδη δουλέψει: To panel στο E5540 είναι matte και όχι glossy όπως στο Y. Το Y σε σχέση με το E5540 θα σου ζεσταίνεται περισσότερο λόγω κάρτας και επεξεργαστή και των αντίστοιχων thermals γενικά. Για τους ίδιους λόγους θα είναι και πιο θορυβώδες. Σαν γκάζι θα έπαιρνα το Lenovo ασυζητητεί. Σαν ποιότητα κατασκευής τα Lattitude δεν είναι κάτι το ιδιάιτερο από τη μία, από την άλλη απέχουν από όλα τα consumer. Αν το μηχάνημα το θες για επαγγελματική χρήση, το προορίζεις για ταξίδια και το θές να μένει ανοιχτό γενικά πολλές ώρες (ή και μέρες) παίρνεις το Lattitude. διαφορετικά παίρνεις το Lenovo, έχοντας υπόψιν σου την εγγύηση να την επεκτείνεις σε 3 χρόνια αν σκοπεύεις να το κρατήσεις (εκτός κι αν θελήσεις να το σουτάρεις αν δείς τίποτε υψηλές θερμοκρασίες). Το Lattitude δε βγαίνει με τον 4710ΜQ για να έχουμε σίγουρο φαβορί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atroul Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Επαγγελματική χρήση μέτρια (programming) αλλά να μπορεί να παίζει και το Diablo 3 ή το GTA V με ανεκτό fps (>25). Με αντίστοιχα χαρακτηριστικά ο Dell έχει πάνω από τα 1500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Επαγγελματική χρήση μέτρια (programming) αλλά να μπορεί να παίζει και το Diablo 3 ή το GTA V με ανεκτό fps (>25). Με αντίστοιχα χαρακτηριστικά ο Dell έχει πάνω από τα 1500 Αυτό φαντάστηκα. Αφού αναφέρεις programming, σαν οθόνη θεωρώ θα σε βολέψει πιο πολύ αυτή του Lattitude. Δες αν μπορείς να δεις σε demo to IdeaPad για να δείς την οθόνη και να κρίνεις. Το παραπάνω 500άρικο σίγουρα δε το αξίζει γιατί αν είναι να δώσεις 1500, πας τυφλά για HP ZBook 15 ή για Dell Precision M4800. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atroul Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ξέρεις αν με το συγκεκριμένο Dell θα έχω ανεκτές επιδόσεις για τα συγκεκριμένα παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ξέρεις αν με το συγκεκριμένο Dell θα έχω ανεκτές επιδόσεις για τα συγκεκριμένα παιχνίδια; 'Όχι γιατί δεν είμαι gamer, αλλά IT Professional. Στα περί gaming ας απαντήσει κάποιος άλλος, ομως βάσει specs το E5540 με το συγκεκριμένο conf σαφώς και υστερεί σε γκάζι στα παιχνίδια έναντι του IdeaPad. Όμως το τί είναι ανεκτό στο gaming για κάποιον και το τί όχι (ή για κάποιον άλλον), είναι καθαρά θέματα υποκειμενικά. http://outlet.euro.dell.com/Online/InventorySearch.aspx?c=uk&cs=ukdfb1&l=en&s=dfb&brandid=6&fid=1542 Ρίξε μια ματία στο Precision που σου βρήκα από το outlet γιατί μπορεί ναι μεν να έχει i5, αλλά είναι στα ίδια επίπεδα με τον i7 U series που έδειξες και πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών (και σαφώς ανώτερη ποιότητα κατασκευής έναντι του Latitude). Δε θα το ξαναβρείς σε τέτοια τιμή το precision. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atroul Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Checkαρε λίγο το link αν μπορείς γιατί με πετάει σε error page Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα μετά από προτροπή των συμφορουμιτών είμαι πλέον μεταξύ: Site: Lenovo Y5070 vs Site: Dell Latitude E5540 ... Εγώ με αυτά τα χρήματα θα αγόραζα κάποιο απ΄αυτά http://www.computeruniverse.net/products/90512358/msi-ge60-i750m281fd.asp (15.6" Full HD, Intel Core i7-4700MQ, nVidia Geforce GT750M 2 GB, 8 GB RAM) 859 € + 11.99 € αν πληρώσεις με Bank Transfer ή + 20.53 € αν πληρώσεις με PayPal http://www.computeruniverse.net/products/90545414/lenovo-ideapad-y510p-59400120.asp (15.6" Full HD, Intel Core i7-4700ΜQ, δύο κάρτες γραφικών nVidia Geforce GT755M 2 GB σε Scalable Link Interface, 8 GB RAM) 899 € + 11.99 € αν πληρώσεις με Bank Transfer ή + 20.53 € αν πληρώσεις με PayPal http://www.computeruniverse.net/products/90518626/msi-ge60-i765m245fd.asp (15.6" Full HD, Intel Core i7-4700MQ, nVidia Geforce GTX765M 2 GB, 4 GB RAM) 929 € + 11.99 € αν πληρώσεις με Bank Transfer ή + 20.53 € αν πληρώσεις με PayPal http://www.computeruniverse.net/products/90546386/msi-ge60-2pei745fd.asp (15.6" Full HD, Intel Core i7-4700HQ, nVidia Geforce GTX860M 2 GB, 4 GB RAM) 949 € + 11.99 € αν πληρώσεις με Bank Transfer ή + 20.53 € αν πληρώσεις με PayPal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Checkαρε λίγο το link αν μπορείς γιατί με πετάει σε error page http://www.dell.com/uk/dfb/p/laptops?~ck=anav&dgc=IR&cid=271561&lid=5037062 http://outlet.euro.dell.com/Online/InventorySearch.aspx?c=uk&cs=ukdfb1&l=en&s=dfb&brandid=6&fid=1542 Διάλεξε Precision M4800. Dell Precision M4800 Click here for available options and upgrades Dell Precision M4800 English Windows® 7 Professional Processor: Intel® Core™ i5-4300M (Dual Core, 3M Cache, 2.6 GHz, w/HD Graphics 4600) 500 GB 2.5inch SATA Opal SED with FIPS Hard Drive (5400 RPM) 8 GB DDR3 Memory 1600MHz (2 DIMMs) 15.6 Inch UltraSharp FHD(1920x1080) Wide View Anti-Glare LED-backlit Premium Panel Guarantee 8X DVD+/-RW Drive Tray Load 2 GB NVIDIA Quadro K1100M Graphics w/GDDR5 Back Up Media Not Included Dell Backup and Recovery Basic 1.6 English Windows 7 Professional SP1 (64 Bit) Dell Wireless 1550 2X2 802.11ac + Bluetooth 4.0 No WWAN Card Included Battery : Primary 6-cell 65W/HR Internal Qwerty Keyboard Bezel with Webcam and Mic Heat Sink for Discrete Graphics No RAID No WiGig Optical Drive Bracket Smart Card Reader Smart Card Reader (Contact Only, No Contactless Smart Card Reader) and No Fingerprint Reader Palmrest Price: £641.26Price excl. VAT and delivery Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 και με ποιο δικεωμα θα κανεις ελενχο στο λαπτοπ μου που ειναι προσοπηκο δεδωμενο το τι εχω και δεν εχω οτι γουσταρω του περναω λινουξ φυσικα εχω βγαλει τα xp του απο πανω γιατι ζεστενωτανε λιγο και περασα λινουξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) και με ποιο δικεωμα θα κανεις ελενχο στο λαπτοπ μου που ειναι προσοπηκο δεδωμενο το τι εχω και δεν εχω οτι γουσταρω του περναω λινουξ φυσικα εχω βγαλει τα xp του απο πανω γιατι ζεστενωτανε λιγο και περασα λινουξ ??? http://support.microsoft.com/kb/2764916/el Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2014 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 τι δεν κατάλαβες με ποιο δικαίωμα θα ελέγξει κάποιος το λαπτοπ του κάθε πολίτη για να δει τι φοράει επάνω χωρίς άδεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakabanka Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παιδιά,για να μην τα πολυλογώ κοιτάω για ένα λάπτοπ με κύριο γνώμονα τη ποιότητα κατασκευής(όχι τριξιματα,ξεβαμματα,υπερθερμανσεις) καλό trackpad και πληκτρολόγιο.Επισης να έχει η να μπορεί να πάρει ssd,αξιοπρεπή μπαταρια και τέλος μια σχετικά καλή 1080p η έστω 900p οθόνη.Κατα προτίμηση όχι παραπάνω από 700-800 ευρώ. Από αυτά που προτείνατε στη παρόμοια ερώτηση του basilis5 με κάλυψε το thinkpad l440(αν και διάβασα κάποια περίεργα για το trackpad), και από λίγο που εψαξα μου καλοφανηκε το asus ux32ln με (ι5u/full hd)αλλά ξεφεύγει και δε το εχω βρει κάπου σε καλή τιμή.Αξιζει τα παραπάνω χρήματα σε σχέση με το lenovo;Φυσικά κάθε άλλη πρόταση είναι ευσπροδεχτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις