zacharis1955 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Οι εγγυήσεις είναι πλέον όλες πάνω κάτω ίδιες, δηλαδή γτπ! Η μόνη που αξίζει ακόμα είναι αυτή του e-shop: http://www.e-shop.gr/page-11-warranty-2-years αν και μέχρι πριν λίγο καιρό τα έτη άμεσης αντικατάτασης ήταν δύο... 1
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Οι εγγυήσεις είναι πλέον όλες πάνω κάτω ίδιες, δηλαδή γτπ! Η μόνη που αξίζει ακόμα είναι αυτή του e-shop: http://www.e-shop.gr/page-11-warranty-2-years αν και μέχρι πριν λίγο καιρό τα έτη άμεσης αντικατάτασης ήταν δύο... Πόσο χρόνο κάνει το eshop να σου αντικαταστήσει κάτι? Τελευταία μου εμπειρία με eshop ήταν RMA κάρτας γραφικών προ 3ετίας που έκανε ακριβώς ένα μήνα για μια κάρτα βεληνεκούς των 100 ευρώ. Αν είναι να περιμένω τόσο ή παραπάνω για ένα λάπτοπ, καλύτερα να πέσω στη θάλασσα μαζί με το λάπτοπ. Εκτός αν οι χρόνοι αντικατάστασης είναι κάτω από βδομάδα, οπότε και αλλάζει και φυσικά αν οι εγγυήσεις του δεν είναι τύπου Arvato (π.χ. βρήκαμε νερά μέσα πριν καν μας το φέρεις να το δούμε σε φάση). 1
zacharis1955 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Eχω επιστρέψει 3 laptops και σε μιά βδομάδα περίπου μου αντικαταστάθηκαν από καινούρια/σφραγισμένα! 1
basilis5 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Τα Lenovo ThinkPad που σου προτείνω (http://www.insomnia.gr/topic/522438-βοηθεια-για-αγορα-νεου-φορητου-υπολογιστη/?p=53395765) έχουν άριστη ποιότητα κατασκευής... ευχαριστω πολυ για την απαντηση! ηθελα να εξαντλησω τις 13 ιντσες πριν ανεβω, που μαλλον ετσι θα γινει. σε καθε περιπτωση θα τα κοιταξω αυτα που προτεινεις αλλα μονο απο ελληνικο καταστημα. σε ευχαριστω ομως για την βοηθεια!
zacharis1955 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 ευχαριστω πολυ για την απαντηση! ηθελα να εξαντλησω τις 13 ιντσες πριν ανεβω, που μαλλον ετσι θα γινει. σε καθε περιπτωση θα τα κοιταξω αυτα που προτεινεις αλλα μονο απο ελληνικο καταστημα. σε ευχαριστω ομως για την βοηθεια! Δύσκολο έως αδύνατον να τα βρείς σε Ελληνικό κατάστημα και μάλιστα σ' αυτές τις τιμές...
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 ευχαριστω πολυ για την απαντηση! ηθελα να εξαντλησω τις 13 ιντσες πριν ανεβω, που μαλλον ετσι θα γινει. σε καθε περιπτωση θα τα κοιταξω αυτα που προτεινεις αλλα μονο απο ελληνικο καταστημα. σε ευχαριστω ομως για την βοηθεια! Δύσκολο έως αδύνατον να τα βρείς σε Ελληνικό κατάστημα και μάλιστα σ' αυτές τις τιμές... Του έδωσα εγώ 2λύσεις σε ThinkPad με 12,5"¨οθόνη κι από Ελληνικό κατάστημα. (Μακάρι να υπάρχουν και σαν απόθεμα γιατι το Twist δε πολυπούλησε λόγω εσωτερικού ανταγωνισμού από το ThinkPad X230 Tablet που είναι κατά πολύ ανώτερο ή από το Yoga). Eχω επιστρέψει 3 laptops και σε μιά βδομάδα περίπου μου αντικαταστάθηκαν από καινούρια/σφραγισμένα! Αν ισχύει αυτό στην πλειοψηφία και δεν ήσουν μεμονωμένη περίπτωση, ναι αξίζει.
basilis5 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Του έδωσα εγώ 2λύσεις σε ThinkPad με 12,5"¨οθόνη κι από Ελληνικό κατάστημα. (Μακάρι να υπάρχουν και σαν απόθεμα γιατι το Twist δε πολυπούλησε λόγω εσωτερικού ανταγωνισμού από το ThinkPad X230 Tablet που είναι κατά πολύ ανώτερο ή από το Yoga). εχεις δικιο, σε ευχαριστω κι εσενα για την απαντηση! θα τα δω, φαινονται αξιολογα αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι πολυ μικρα ή οχι.
ivan1971 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 ΠΑΙΔΙΑ καλησπέρα βοήθεια. για μάνατζερ και τέτοια + ταινίες θέλω αυτο. γνώμες;η άλλες προτάσεις μέχρι 480 ευρω.ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.bestprice.gr/item/2153737563/hp-probook-455-a4-4300m-4gb-500gb.html#item-features
zacharis1955 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 ΠΑΙΔΙΑ καλησπέρα βοήθεια. για μάνατζερ και τέτοια + ταινίες θέλω αυτο. γνώμες;η άλλες προτάσεις μέχρι 480 ευρω.ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.bestprice.gr/item/2153737563/hp-probook-455-a4-4300m-4gb-500gb.html#item-features Σου έχουν προταθεί πάρα πολλά laptops όλων των κατηγοριών,δεν νομίζεις ότι καταντάει σχεδόν τρολ? 1
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Σου έχουν προταθεί πάρα πολλά laptops όλων των κατηγοριών,δεν νομίζεις ότι καταντάει σχεδόν τρολ? Και αυτός και η Maria99, γι'αυτό κι από μένα δε θα ξαναλάβουν απάντηση.
ivan1971 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Σου έχουν προταθεί πάρα πολλά laptops όλων των κατηγοριών,δεν νομίζεις ότι καταντάει σχεδόν τρολ? έχεις δίκιο άπλα μπερδεύομαι με ολα αυτα γιατί το καθένα ειναι καλυτερο σε κατι. ενταξει να μην ενοχλω. ευχαριστω πολυ παντωσ έχεις δίκιο άπλα μπερδεύομαι με ολα αυτα γιατί το καθένα ειναι καλυτερο σε κατι. ενταξει να μην ενοχλω. ευχαριστω πολυ παντωσ μην μασ παρεξηγείτε γιατι είμαστε αρχάριοι και πάλι ευχαριστω
zacharis1955 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Του έδωσα εγώ 2λύσεις σε ThinkPad με 12,5"¨οθόνη κι από Ελληνικό κατάστημα. (Μακάρι να υπάρχουν και σαν απόθεμα γιατι το Twist δε πολυπούλησε λόγω εσωτερικού ανταγωνισμού από το ThinkPad X230 Tablet που είναι κατά πολύ ανώτερο ή από το Yoga). Δύσκολο έως αδύνατον να βρείς σε Ελληνικό κατάστημα στις "μικρές" ίντζες με Ιntel i3M & i5M σε λογική τιμή... Αν ισχύει αυτό στην πλειοψηφία και δεν ήσουν μεμονωμένη περίπτωση, ναι αξίζει.Γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το e-shop ενώ αντίθετα είχα αρκετά με το Πλαίσιο...
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το e-shop ενώ αντίθετα είχα αρκετά με το Πλαίσιο... Δεκτό. Το Πλαίσιο για μένα δεν υπάρχει σαν εταιρία (το ίδιο και για τον κύκλο γνωστόν-φίλων-συγγενών μου). Για το eshop όπως ανέφερα είχα μείνει σε παλιά δεδομένα, δεν έχω τωρινή εμπειρία γιατί βρίσκομαι Ελλάδα λιγοστές μέρες πλέον το χρόνο, αλλά αν είναι να κάνω αγορά της στιγμής για κάποιον, την κάνω είτε απο MG Manager, ή M-systems, είτε από Eshop. Απλά ως ώρας δε χρειάστηκε να επιστραφεί κάτι οπουδήποτε.
zacharis1955 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 έχεις δίκιο άπλα μπερδεύομαι με ολα αυτα γιατί το καθένα ειναι καλυτερο σε κατι. ενταξει να μην ενοχλω. ευχαριστω πολυ παντωσ μην μασ παρεξηγείτε γιατι είμαστε αρχάριοι και πάλι ευχαριστω Δεν ενοχλείτε με τη στενή έννοια της λέξης, απλώς και εσύ και η @Maria99 επαναλαμβάνετε τις ίδιες -πολλαπλώς απαντημένες- ερωτήσεις σχεδόν ένα μήνα και αυτό όπως καταλαβαίνεις καταντάει τρολ...
BILL5 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 εγω παιδια εχω το hp 2140 και ειπα να το αλαξω με κατι καλο και αξιολογο αν μπορει να παιζει και games ακομα καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις