Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.

Mαλιστα, οποτε πρεπει να ξεπερασω τα 500 φτανοντας και τα 600 για να εχω παρόμοιες επιδόσεις με λαπτοπ που ειχα πάρει 480 ευρω πριν 2 χρονια

Την 540 η αληθεια ειναι οτι ουτε την ηξερα μιας και δεν παιζει πολυ

Αν αποφασισω να μην ανεβω τοσο γιατι ειναι εξοδα απο εκει που δεν το περιμενα

απο (r7, 520 ,5500 ) και γενικα αυτου του badget οι ενσωματομενες ποια ειναι καλυτερη?

Ενα adventure χαλαρό θα το βγαζουν στα medium?

Αυτά που σου προτάθηκαν έχουν καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών απ' αυτό που είχες...

Παιδιά το παρακάτω λαπτοπ που έρχεται με 8.1 windows θα πάρει δωρεάν την αναβάθμιση στα 10 ή όχι πλέον;

http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=90349&pcode=SHOW_PROD90349

Ευχαριστώ.

http://gr.pcmag.com/windows-10-anniversary-update/21732/news/khasate-te-dorean-anabathmise-se-windows-10-uparkhei-luse

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

laptop 15αρι για ταινιες, fb, youtube. 

400-450 βαρια με ssd. ραμ στα 8gb ειναι οκ

(ssd και ram υπολογισμενα στην τιμη, ακομη και αν αγοραστουν εξτρα)

αγορα απο ελλαδα

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.

Mαλιστα, οποτε πρεπει να ξεπερασω τα 500 φτανοντας και τα 600 για να εχω παρόμοιες επιδόσεις με λαπτοπ που ειχα πάρει 480 ευρω πριν 2 χρονια

Την 540 η αληθεια ειναι οτι ουτε την ηξερα μιας και δεν παιζει πολυ

Αν αποφασισω να μην ανεβω τοσο γιατι ειναι εξοδα απο εκει που δεν το περιμενα

απο (r7, 520 ,5500 ) και γενικα αυτου του badget οι ενσωματομενες ποια ειναι καλυτερη?

Ενα adventure χαλαρό θα το βγαζουν στα medium?

Adventure θα στο βγάζουν, και dota στα high λογικά θα στο βγάζουν....

Rpg απο την αλλη εξαρτάται, πχ witcher δεν στο βγάζουν με την καμια!!

Δημοσ.

Αυτά που σου προτάθηκαν έχουν καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών απ' αυτό που είχες...

Αν παω στην 940 ναι αλλα θελω και 200ευρω +

Απο της ενσωματομενες ποια εναι καλυτερη εστω να τρεχει games κατω του 2013 εστω ικανοποιητικα?

Adventure θα στο βγάζουν, και dota στα high λογικά θα στο βγάζουν....

Rpg απο την αλλη εξαρτάται, πχ witcher δεν στο βγάζουν με την καμια!!

Το pillars of etern. ειχα αρχίσει τωρα τελευταία και το πήγαινε καλα ο αποθανών.

Δεν εχω απαιτησεις να παιζω witcher κλπ.

Δημοσ.

Αν παω στην 940 ναι αλλα θελω και 200ευρω +

Απο της ενσωματομενες ποια εναι καλυτερη εστω να τρεχει games κατω του 2013 εστω ικανοποιητικα?

Η 540 στο dell που ήδη σου πρότεινα!

Δημοσ.

Η 540 στο dell που ήδη σου πρότεινα!

Χαχα βλεπω αποφευγεις με τροπο τις αλλες (r7,520,5500 Κλπ) και θελεις να με βαλεις σε εξοδα.  :devil:

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Τελικά παρήγγειλα τον Fujitsu. Μου φάνηκε η καλύτερη επιλογή. Σκέφτομαι να παραγγείλω και μια ram που προτάθηκε παραπάνω. http://www.e-shop.gr...1&filter-9729=1  Σε κάθε περίπτωση, οι προτάσεις σας ήταν πολύ καλές και value for money. Να είστε καλά!

• Like 1
Δημοσ.

laptop 15αρι για ταινιες, fb, youtube. 

400-450 βαρια με ssd. ραμ στα 8gb ειναι οκ

(ssd και ram υπολογισμενα στην τιμη, ακομη και αν αγοραστουν εξτρα)

αγορα απο ελλαδα

https://www.skroutz.gr/s/9912502/Lenovo-IdeaPad-310-15ISK-i3-6100U-4GB-500GB-No-OS.html

Δημοσ.

Χαχα βλεπω αποφευγεις με τροπο τις αλλες (r7,520,5500 Κλπ) και θελεις να με βαλεις σε εξοδα.  :devil:

Το μονο που προσπαθώ να σου πω είναι οτι για μολις 50Ε πανω απο το budget σου ειναι κρίμα να πας σε μια gpu με 50%+ χειρότερη αποδοση.

post-260446-0-68818100-1476444207_thumb.png

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.

Μια ερωτηση.Μου δινει φιλος που πηρε το συγκεκριμενο lenovo απο αμαζον σε προσφορα.

Μου το δινει οσο το πηρε στα 300 ευρω.Αξιζει?

Λιγο που το επεξεργαστικα ηταν αρκετα γρηγορo με μονο ελλατωμα την σκοτεινη οθονη του ηταν και σε εξωτερικο χωρο και δεινοπαθησαμε αλλα δεν με πειράζει μιας και σπανια θα βγαινει εξω.

Τα κλασσικα μην τα ξαναλεω και εγω ταινιες ,internet αντε κανα lightroom στο τσακιρ κεφι αλλα χαλαρα οχι τρελα πραγματα.

Κανενα game να χαζοπαιζω πριν κοιμηθω θα σηκωνει?Ας ειναι και παλια τωρα πχ παιζω το bioshock.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.

Μια ερωτηση.Μου δινει φιλος που πηρε το συγκεκριμενο lenovo απο αμαζον σε προσφορα.

Μου το δινει οσο το πηρε στα 300 ευρω.Αξιζει?

Λιγο που το επεξεργαστικα ηταν αρκετα γρηγορo με μονο ελλατωμα την σκοτεινη οθονη του ηταν και σε εξωτερικο χωρο και δεινοπαθησαμε αλλα δεν με πειράζει μιας και σπανια θα βγαινει εξω.

Τα κλασσικα μην τα ξαναλεω και εγω ταινιες ,internet αντε κανα lightroom στο τσακιρ κεφι αλλα χαλαρα οχι τρελα πραγματα.

Κανενα game να χαζοπαιζω πριν κοιμηθω θα σηκωνει?Ας ειναι και παλια τωρα πχ παιζω το bioshock.

O FX-7500 εχει ιδιες επιδόσεις με έναν 4005U  οποτε οταν με ένα 50αρικο πανω απο τα 300 μπορεις να παρει κατι με 6100U οχι δεν αξίζει!

• Like 1
Δημοσ.

Και με r7 και 8γιγα ράμ;

Η r7 του FX ειναι ενσωματωμένη και δεν είναι τόσο πιο δυνατή απο την 520 ώστε να κανει την διαφορά στα παιχνιδια.

4GB ram κοστίζουν 18Ε. 

Δημοσ.

Η r7 του FX ειναι ενσωματωμένη και δεν είναι τόσο πιο δυνατή απο την 520 ώστε να κανει την διαφορά στα παιχνιδια.

4GB ram κοστίζουν 18Ε. 

Eνα πινακακι που εχεις πιο πανω σε ποιες r7 αναφερεται?Υπαρχουν και οχι ενσωμετομενες?

Δημοσ.

Eνα πινακακι που εχεις πιο πανω σε ποιες r7 αναφερεται?Υπαρχουν και οχι ενσωμετομενες?

To πινακάκι είναι απο μή ενσωματωμένες.... 

H r7 του 7500 εχει επιδόσεις παρόμοιες με μια 720M

Κοινώς στα ιδια επίπεδα με μια 520 και λίγο χαμηλότερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...