Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή

podarilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Tην διαφορά του "πιο" με τόνο και "ποιο" πάντα με τόνο την ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί έχω τελειώσει κανονικό σχολείο άλλων εποχών που ούτε καν έχεις ακουστά οπότε πολύ δύσκολο -αν όχι αδύνατον- να μου εξηγήσεις...

κρυφο σχολείο; :P ναι, πράγματι, δεν είχα γεννηθεί τότε. 

lol.

και αφού μιλάς για βαθμό στο edit σου, φίλε μου 19.4 έχω απολυτήριο, δε πάει και πολύ πιο πάνω.

Ρε παιδια ορεξη που εχετε με τοση ζεστη :-D

έχουμε κλιματισμό. :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καρτα γραφικων για desktop θα προτεινα Asus, ειχα δει επισημα στατιστικα παλιοτερα και οι Sapphire ειχαν ανησυχητικα υψηλα ποσοστα βλαβων.

Μητρικη desktop προτεινω παντα Gigabyte Ultra Durable, ειναι οντως αξιοπιστες κι ανθεκτικες.

Βγηκαμε οφ τοπικ ομως.

Καρτα γραφικων για desktop θα προτεινα Asus, ειχα δει επισημα στατιστικα παλιοτερα και οι Sapphire ειχαν ανησυχητικα υψηλα ποσοστα βλαβων.

Μητρικη desktop προτεινω παντα Gigabyte Ultra Durable, ειναι οντως αξιοπιστες κι ανθεκτικες.

Βγηκαμε οφ τοπικ ομως.

sapphire και βλάβες? δε ξέρω που τα διαβάζεις αυτά :P

Αντίθετα οι asus εποχής r7/9 2xx ήταν μακριά και αγαπημένοι. Παθών φίλος, όπως και πάρα πολλοί εδώ στο φόρουμ (260x 280x κτλ). 

off topic πράγματι. 

κρυφο σχολείο; :P ναι, πράγματι, δεν είχα γεννηθεί τότε. 

lol.

και αφού μιλάς για βαθμό στο edit σου, φίλε μου 19.4 έχω απολυτήριο, δε πάει και πολύ πιο πάνω.

...

Κρυφό δεν ήταν, απλώς για να πάρεις ΑΛΗΘΙΝΟ 16-17 σου έβγαινε ο κ.΄λος, για 18-19 ούτε γι' αστείο, αν έπαιρναν δε χαμπάρι ότι παπαγάλιζες την είχες βάψει με ντουκόχρωμα....

Κρυφό δεν ήταν, απλώς για να πάρεις ΑΛΗΘΙΝΟ 16-17 σου έβγαινε ο κ.΄λος, για 19 ούτε γι' αστείο, αν έπαιρναν δε χαμπάρι ότι παπαγάλιζες την είχες βάψει....

ναι ναι, τα ίδια λέτε όλοι. Παλιά ήταν έτσι, παλιά ήταν αλλιώς. Τώρα δεν τα κάνουν όπως παλιά. Μείνετε εκεί, στο παλιά. 2016 έχουμε αν δε το έχετε καταλάβει. 

WalkerSW εσυ ποτε και με τι απολυτηριο εβγαλες το λυκειο; :P

Proud class of 2000! Με 17 και κάτι ψιλά! Ούτε που θυμάμαι πόσα ψιλά! Μάλλον γέρασα!

Κάτι παίχτηκε με το millennium bug τότε και το δεύτερο ψηφίο αντί για 9 έγινε 7! :P

• Like 2

Ζάχαρη, το 1955 στο όνομα σου είναι η ημερομηνία γεννήσεως; 

Oχι, διαβάζοντας το από δεξιά προς τ' αριστερά συμβολίζει άλλο πράμα, και δεν λέγομαι Ζάχαρης αλλά Ζαχάρης...

• Like 1

αφού τα μετρήσατε τα απολυτήρια δεν σταματάτε πλέον. Εθελωντικά γράφουν όλοι εδώ και προσφέρουν βοήθεια γνώμες κτλ. Ο καθένας μπορεί να το ψάξει μόνος του και να αποφασίσει. 

Κάτι τελευταίο, πριν 8 μήνες αγόρασα ένα λάπτοπ με αρχαίο επεξεργαστή (ι5-4210Μ) και μπορώ να πω ότι χαίρομαι που δεν τσίμπισα κανενά ι5 ή ι7 U (σειρά 5). (Thanks Zacharis1955). 

Όπως και να έχει αφήστε τα συμπλεγματα και ο καθένας έχει το ελεύθερο τις γνώμης. Αλλά λίγη ευγένεια δεν βλάπτει. 

Δρ, MrWhite.

υ.γ. Τα απολυτήρια τα πτυχία τα παράσημα δεν λένε τίποτα.  

υ.γ. ναι είμαι ανορθογραφος! Σκοτώστε με! 

• Like 2

...

...πριν 8 μήνες αγόρασα ένα λάπτοπ με αρχαίο επεξεργαστή (ι5-4210Μ) και μπορώ να πω ότι χαίρομαι που δεν τσίμπισα κανενά ι5 ή ι7 U (σειρά 5)...

...

O καλύτερος συνολικά διπύρηνος mobile επεξεργαστής, oι  i5-4200H & i5-4210H έχουν καλύτερες επιδόσεις αλλά λόγω υψηλής TDP (47 W) χρειάζονται πολύ καλό σύστημα ψύξης και άριστο σχεδιασμό laptop (γι΄αυτό τα laptops που τους φορούν είναι σχετικά ακριβά), και οι τρείς ξεβρακώνουν -και θα το κάνουν μάλλον για πολύ καιρό ακόμα- όλους τους αντίστοιχους καινούριους ...

• Like 2

Κοιτα να δεις πως παει, σκάει το φιλαράκι με το καινούργιο laptop με ι5 έκτης γενιας (U) μέχρι που τα βάζουμε κάτω τρέχοντας το ίδιο πρόγραμμα στην matlab. E του έριξε στα αυτιά ο αρχαίος. Την ίδια μνήμη έχουμε περιπου και το ίδιο λειτουργικο.

Φιλικά από Λατινική Αμερική.

δυστιχος ειτε αρεσει σε καποιους ειτε όχι η σειρα u κανει μονο για 13αρια και κατω εκει σπερνει σε σχεση με εκδοσης hq και m είναι πολύ πείσω

Η 6η γενιά U είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με 4η και 5η που απο επιδόσεις όχι απλά κράτησαν στάσιμη την αγορά αλλά μας είχαν γυρίσει χρόνια πίσω...

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...