WalkerSW Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmark-List.2436.0.html?type=&sort=&search=6100+5200&itemselect_6387=6387&itemselect_6965=6965&or=1&itemselect_6387=6387&itemselect_6965=6965&showBars=1&3dmark06cpu=1&cinebench10_s=1&cinebench10_m=1&cb11_single=1&cb11=1&cinebench_r15_single=1&cinebench_r15_multi=1&wprime_32=1&x264_pass1=1&x264_pass2=1&cpu_fullname=1&l2cache=1&l3cache=1&tdp=1&mhz=1&turbo_mhz=1&cores=1&threads=1 http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-5200U-vs-Intel-Core-i3-6100U/m22169vsm37381 απλά πράγματα. Απαπα τολμας να παραθέσεις αξιόπιστα συγκριτικά έναντι του πολύ αγαπημένου κωλοsite passMark του ζαχαρακου! Πιπέρι θα σου βάλω που αμφισβητείς την Βίβλο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Aπό πνεύμα πολύ, από προτάσεις όμως αούα κι' έτσι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 τι άλλο θα κουσουμε εδώ μέσα... https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5-5200U+%40+2.20GHz http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i3-6100U+%40+2.30GHz και επίσης ο i5 έχει turbo, ο i3 ΟΧΙ. η ενσωματωμένη που χει καλύτερη ο i3 δεν σε νοιάζει αφού θα χεις την 840Μ. http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i3-6100U-Notebook-Processor.149441.0.html κι εδώ λέει ότι αυτός i3 είναι πάνω απ' τον hasswell όχι τον broadwell που ναι ο 5200u. τα συμπεράσματα δικά σου. εγώ λέω συγκεκριμένω πράγματα κι ο άλλος απλά πετάει μια... μη πω αντε... α ξέρω εγώ είμαι ο ο τύπος που πήρε τη "σαβούρα" 3205u... το πα εγώ, δεν χρειάζεται να παντήσεις... Η αξιοπιστία κάποιου που προτείνει 3825U (ή κάτι παρόμοιο, δε θυμαμαι) για φοιτητή που θέλει να τρέχει matlab autocad κτλ και του λεει οτι δε θα εχει κανενα προβλημα ταχυτητας ειναι υπό το μηδέν. Παραπέμπω στο ποστ που έκανα πριν 1-2 σελίδες για το ούτε 9 μηνών Asus με i7-5500U και 840M που πουλάει ο κολλητός μου για να πάρει i7-6700HQ να κάνει τη δουλειά του. Αυτό το παράδειγμα έχει μεγαλύτερη αξία από όποιο συγκριτικό ή επιχείρημα. ΥΓ: Ο κολλητός μου δεν κατεβάζει ό,τι βρει ούτε είναι απρόσεχτος στο σερφάρισμα για να έκανε συλλογή ad-ware / spyware οπότε το να μην επαρκεί το λάπτοπ του σε ισχύ είναι αδικαιολόγητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Pentium 3825U τις πρότεινε γιατί ο i5-5200U που κοίταζε η κοπελίτσα είναι...overkill για MATLAB και τέτοια προγράμματα, μάλιστα της είπε ότι προτιμά να τις εξηγήσει τα...υπόλοιπα με pm γιατι έχει λέει...προηγούμενα με κάποιους που γράφουν τακτικά στο νήμα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oraiustepe Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 η κοπέλα ήθελε το λαπτοπ της για την σχολή πληροφορικής!!! εγώ είμαι πολυτεχνείο και το πιο βαρύ που χω κάνει σε matlab και xilinx έτρεχε στο νετβοοκ μου!!!!! πόσο μάλλον στον celeron 3205u που χω τώρα. 8 χρόνια έχω ένα core2 duo desktop και κάνω τα πάντα, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ πάνω απ' τον μέσο χρήστη, κι όμως δεν έχω πάρει κάτι καλύτερο αντιθέτως προτίμησα να πάρω ένα νετβοοκ και μετά αυτο το λαπτοπ κι όχι ένα καλύτερο pc γτ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ!!! η καραμέλα ότι παίρνεις κάτι ακριβό για να κρατήσει 5-6 χρόνια για τους περισσότερους ΔΕΝ ισχύει. είναι τσάμπα λεφτά. να είδες γτ δεν θέλω να σχολουμε μαζί σου (γτ ενας είσαι, ο άλλος είναι 2ο acc)... επειδή είναι ανούσιο, θες να με κάνεις να σε βρίσω για να φάω BAN. δεν θα σου κάνω τη χάρη. γεια σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 ... δεν ασχολούμε ...δεν θέλω να σχολουμε... Πολυτεχνείο? Come on! P.S: @zacharis1955 & @kstgr είναι ένα πρόσωπο με δύο account! Γατόνι είσαι τελικά ρε μπαγασάκο, σε είχαμε υποτιμήσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Η αξιοπιστία κάποιου που προτείνει 3825U (ή κάτι παρόμοιο, δε θυμαμαι) για φοιτητή που θέλει να τρέχει matlab autocad κτλ και του λεει οτι δε θα εχει κανενα προβλημα ταχυτητας ειναι υπό το μηδέν. Παραπέμπω στο ποστ που έκανα πριν 1-2 σελίδες για το ούτε 9 μηνών Asus με i7-5500U και 840M που πουλάει ο κολλητός μου για να πάρει i7-6700HQ να κάνει τη δουλειά του. Αυτό το παράδειγμα έχει μεγαλύτερη αξία από όποιο συγκριτικό ή επιχείρημα. ΥΓ: Ο κολλητός μου δεν κατεβάζει ό,τι βρει ούτε είναι απρόσεχτος στο σερφάρισμα για να έκανε συλλογή ad-ware / spyware οπότε το να μην επαρκεί το λάπτοπ του σε ισχύ είναι αδικαιολόγητο. ξέρεις αυτό μπορεί να το πει και κάποιος απο την ανάποδη. Η αξιοπιστία κάποιου που δε παραδέχεται ποτε έχει λάθος, και πετάει ακόμη και απίστευτα "μαργαριτάρια" για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είναι επίσης σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ξέρεις για τι πράγμα μιλάω (evo, skylake, κτλ, τα θυμάσαι φαντάζομαι). Δεν έχει νόημα να την πέφτετε σε κάποιον, ας κάνει ο καθένας τις προτάσεις του και τέλος. Αν και το γράφω σε σένα προφανώς δεν απευθύνεται σε σένα μόνο, απλά φαίνεσαι λογικός και πιστεύω θα καταλάβεις τι εννοώ. Απαπα τολμας να παραθέσεις αξιόπιστα συγκριτικά έναντι του πολύ αγαπημένου κωλοsite passMark του ζαχαρακου! Πιπέρι θα σου βάλω που αμφισβητείς την Βίβλο! δεν έχει περάσει καιρός που ο ίδιος έλεγε ότι δε εμπιστεύεται το passmark (και γενικά τα benchmarks), βέβαια αυτό ισχύει μόνο όταν δε μας βολεύει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Επαναλαμβάνω: Aπό πνεύμα πολύ, από προτάσεις όμως αούα κι' έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 το επαναλάβεις δε το επαναλάβεις, το ένα δεν αναιρεί το άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ωραία πρόταση, κάτσε τε να διαβάσετε καλύτερα, έχετε εξεταστική, είναι ποιό εποικοδομητικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ωραία πρόταση, κάτσε τε να διαβάσετε καλύτερα, έχετε εξεταστική, είναι ποιό εποικοδομητικό... αν είναι να κάνουμε κάτι "εποικοδομητικό", να σε βοηθήσουμε τουλάχιστον να κατανοήσεις τη διαφορά μεταξύ "πιο" και "ποιο". http://lmgtfy.com/?q=%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CF%80%CE%B9%CE%BF ξεκίνα από εδώ και ό,τι θες ρωτάς. παίζουμε τώρα βέβαια, αλλά έτσι και αλλιώς άκρη δε βγαίνει. ο φίλος πιο πάνω έκανε πρόταση, άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ, το αποτέλεσμα είναι ίδιο "ταμπέλα τρολλ". well played. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος προτείνει λάπτοπ και βοηθάει κόσμο και το κάνει αυτό σταθερά για χρόνια είναι αναπόφευκτο και λάθη να κάνει και κάποιες φορές να χάσει την ψυχραιμία του δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα (εδώ ο άλλος πόσταρε "φιλενάδες πείτε κανένα λάπτοπ"). Πολλοί μπήκαν στη διαδικασία να βοηθήσουν κι αυτοί χρήστες στην επιλογή λάπτοπ μεταξύ των οποίων κι εγώ αλλά αργά ή γρήγορα κουράστηκαν/δεν είχαν χρόνο/βαρέθηκαν να ψάχνουν. Επίσης, όταν οι προτασεις γίνονται από άνθρωπο κι όχι υπολογιστή με αλγόριθμο υπολογισμού καλύτερου λάπτοπ πάντα θα υπάρχει κι ένα υποκειμενικό στοιχείο μέσα πχ προτίμησης σε μια μάρκα έναντι μιας άλλης. Όταν οι προτάσεις ενός ανθρώπου είναι σε ποσοστό πολύ πάνω από 90% στη σωστή κατεύθυνση δε μπορώ να καταλάβω γιατί τον πετροβολάμε. Πετροβολανε τα δέντρα που έχουν φρούτα λέει μια παροιμία. Συγκρίνετε για παράδειγμα με το τρολ της προηγούμενης σελίδας που ποστάρει σχεδόν αποκλειστικά με κίνητρο να προκαλέσει καυγά και τζέρτζελο και γι' αυτό προτείνει σχεδόν πάντα οριακά επαρκή ή τελείως ανεπαρκή σε ισχύ λάπτοπ. Ωραίο πράγμα να παίζεις με τα λεφτά του άλλου, ε; Αυτό βέβαια είναι θέμα τσίπας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 αν είναι να κάνουμε κάτι "εποικοδομητικό", να σε βοηθήσουμε τουλάχιστον να κατανοήσεις τη διαφορά μεταξύ "πιο" και "ποιο". .... Tην διαφορά του "πιο" με τόνο και "ποιο" πάντα με τόνο την ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί έχω τελειώσει κανονικό σχολείο άλλων εποχών που ούτε καν έχεις ακουστά (που αν έγραφες 12-13 / 20 στο έκανε 9 και έμενες μετεξεταστέος) οπότε πολύ δύσκολο -αν όχι αδύνατον- να μου εξηγήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 έχω τελειώσει κανονικό σχολείο άλλων εποχών Εκει μαλλον οφειλονται και οι προτάσεις φορητών με επεξεργαστές αλλων εποχών!!! (βλ. λατρεια με 4210Μ/Η του 2014) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 δε συμφωνώ να "πετροβολάμε" κανέναν, και ανεξάρτητα με το θέμα ή με το ποιος είναι αυτός, όταν το βλέπω να γίνεται πάντα παίρνω θέση (θυμάσαι φαντάζομαι). Από την άλλη όμως, συγχωροχάρτια δε μοιράζουμε, πόσο μάλλον όταν ο άλλος δε θέλει. Καλές οι προσωπικές προτιμήσεις, αλλά πρέπει να αναφέρονται και ως προσωπικές προτιμήσεις. Όταν πάω εγώ πχ και λέω κάρτα γραφικών απο amd μονο sapphire, προφανώς είναι υποκειμενικό, αλλά λέω "ξέρεις, έχει αυτά τα + και αυτά τα -, απο εκεί και πέρα διάλεξε μόνος σου τι θέλεις". Το να πάω και να πω όμως "οι sapphire είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί, προφανώς, ανεξάρτητα με το που το στηρίζω, είναι λάθος, γιατί βασίζεται στις δικές μου ανάγκες, και όχι απαραίτητα στις ανάγκες του δίπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις