varkaris3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Λατρεύω τις copy paste απαντήσεις ανά κατηγορία τιμής ασχέτως των απαιτήσεων του ενδιαφερομενου! Τα ίδια στα ηχεία τα ίδια και εδώ! δεν παραπονεθηκε κανεις ομως.. edit: ποσο overclock εκανες τον 4690k και εξελιχθηκε σε i7? Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2016 από varkaris3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DImitrislily Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα θελω να μου προτείνεται ενα λαπτοπ για την γυναίκα μου ειναι φωτογράφος οποτε θελει καλη ανάλυση οθόνης και να τρέχει άνετα Photoshop κτλ απο gaming το χειρότερο που θα χρειαστεί ειναι το sims 4 που παίζει το παιδι.Θα ηθελα να ειναι απο κατάστημα με άτοκες δόσεις και να ειναι το πολύ γύρω στα 800 (οτιδήποτε πιο χαμηλό θα εκτιμηθεί επισης αν υπάρχει κατι καλο μεταχειρισμένο γύρω στα 600 που να αξίζει θα με ενδιέφερε).Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 δεν παραπονεθηκε κανεις ομως.. edit: ποσο overclock εκανες τον 4690k και εξελιχθηκε σε i7? Σιγά μην παραπονεθει κάνεις! Έτοιμο φαγακι στο στόμα περνούν με τα copy paste! Μα πόσο δύσκολο πια να κοιτάξει κάποιος ένα δύο ποστ νωρίτερα Αντε βαριά βαριά μια σελίδα και να μην κάνει καινούργιο ποστ! Από τις 1500 σελίδες, οι 1200 είναι οι ίδιες και ίδιες προτάσεις! Ειδικά στη κατηγορία κάτω των 600€! Αλλά δεν μαμιεται σιγά μην κάτσει να διαβάσει ο άλλος ενα ποστ πριν . Έτσι και αλλιώς και οι δύο κερδισμένοι είναι. Αυτός που ψάχνει δεν θα κουράσει τα ματάκια του και το δαχτυλακι του και αυτός που απαντάει ανεβάζει κάργα το ποστ count με copy paste και παράλληλα το υποτιθεμενο credibility του στο φόρουμ! Βtw ο i7 4690k είναι ειδική κατασκευή της Intel αποκλειστικά για εμένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Σιγά μην παραπονεθει κάνεις! Έτοιμο φαγακι στο στόμα περνούν με τα copy paste! Μα πόσο δύσκολο πια να κοιτάξει κάποιος ένα δύο ποστ νωρίτερα Αντε βαριά βαριά μια σελίδα και να μην κάνει καινούργιο ποστ! Από τις 1500 σελίδες, οι 1200 είναι οι ίδιες και ίδιες προτάσεις! Ειδικά στη κατηγορία κάτω των 600€! Αλλά δεν μαμιεται σιγά μην κάτσει να διαβάσει ο άλλος ενα ποστ πριν . Έτσι και αλλιώς και οι δύο κερδισμένοι είναι. Αυτός που ψάχνει δεν θα κουράσει τα ματάκια του και το δαχτυλακι του και αυτός που απαντάει ανεβάζει κάργα το ποστ count με copy paste και παράλληλα το υποτιθεμενο credibility του στο φόρουμ! Βtw ο i7 4690k είναι ειδική κατασκευή της Intel αποκλειστικά για εμένα! το προβλημα που αντιμετωπιζει ο zacharis εδω ειναι οτι τα 8.500 ποστ του σε καμμια περιπτωση δεν δείχνουν καν κομματακι απο το credibility που θα πρεπε να έχει,ώστε με την μια να τον αναγνωρίζουμε εμείς οι noobs, που με άπειρη υπομονή κάθεται και μας βοηθά στις αγορές μας!!!!!!!!χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα θελω να μου προτείνεται ενα λαπτοπ για την γυναίκα μου ειναι φωτογράφος οποτε θελει καλη ανάλυση οθόνης και να τρέχει άνετα Photoshop κτλ απο gaming το χειρότερο που θα χρειαστεί ειναι το sims 4 που παίζει το παιδι.Θα ηθελα να ειναι απο κατάστημα με άτοκες δόσεις και να ειναι το πολύ γύρω στα 800 (οτιδήποτε πιο χαμηλό θα εκτιμηθεί επισης αν υπάρχει κατι καλο μεταχειρισμένο γύρω στα 600 που να αξίζει θα με ενδιέφερε).Ευχαριστω Για επεξεργασία εικόνας (και γενικά για απαιτητικά προγράμματα) χρειαζεσαι laptop με δυνατό επεξεργαστή δηλαδη με Intel i7 / Intel i5 Quad Core ή τουλάχιστον με Intel Core i5H / Intel Core i5M που δυστυχώς στο budget σου δεν υπάρχουν στα καταστήματα που κάνουν άτοκες δόσεις... https://www.digideli.gr/best_prices/Laptops_best/Asus-K550JF-XX004D-Intel-144565 https://www.digideli.gr/best_prices/Laptops_best/Notebook-Acer-Aspire-49868 https://www.digideli.gr/best_prices/Laptops_best/Asus-K550JX-DM013D-Intel-144562 ...αυτός που απαντάει ανεβάζει κάργα το ποστ count με copy paste και παράλληλα το υποτιθεμενο credibility του στο φόρουμ! ... Ναι, το πιασες ακριβώς μπαγασούκλαρε, αυτό είναι το ζητούμενο!Ειλικρινά, ζηλεύω! P.S: Θα ήθελα πολύ να ξέρω με τι ασχολείσαι στη ζωή σου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
portishead Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Hello, Ψάχνω laptop για φιλο αρχιτεκτονα φοιτητή. Οπότε autocad, photoshop κτλπ. Το προβλημα είναι το σφικτο budget. Περι τα 500 ευρώ. (πολύ δύσκολο χρηματικά το ξέρω) H αγορά πρέπει να γίνει απο Ελλάδα. Υ.Γ (Κάνετε καμία πρόταση στα 600 ευρω μπας και καταφέρω και τον πείσω να ανέβει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varkaris3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Σιγά μην παραπονεθει κάνεις! Έτοιμο φαγακι στο στόμα περνούν με τα copy paste! Δηλαδη θα ταν πιο σενιο να μην απανταγε καν; Κανεις δεν ειπε οτι ειναι αδυνατο να βρεις λυση-προτασεις σε τετοια θεματα και συμφωνοι οτι υπαρχει κορεσμος στον γουγλη και το φορουμ, αλλα να που εψαχνα καμια εβδομαδα (προφανως οχι τοσο στοχευμενα) και ειχα πελαγωσει και ο φιλος μεσα σε 2 λεπτα με ξελασπωσε. Δεν το βρισκω κατακριτεο ας ειναι και copy paste, στην τελικη το thread ειναι τοσο συγκεκριμενο.. μην μας βγαζεις ολους spammers.. Ασε το bullying 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Hello, Ψάχνω laptop για φιλο αρχιτεκτονα φοιτητή. Οπότε autocad, photoshop κτλπ. Το προβλημα είναι το σφικτο budget. Περι τα 500 ευρώ. (πολύ δύσκολο χρηματικά το ξέρω) H αγορά πρέπει να γίνει απο Ελλάδα. Υ.Γ (Κάνετε καμία πρόταση στα 600 ευρω μπας και καταφέρω και τον πείσω να ανέβει) Δες 1 ποστ πιο πάνω από το δικό σου https://www.digideli.gr/best_prices/Laptops_best/Asus-K550JF-XX004D-Intel-144565 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Hello, Ψάχνω laptop για φιλο αρχιτεκτονα φοιτητή. Οπότε autocad, photoshop κτλπ. Το προβλημα είναι το σφικτο budget. Περι τα 500 ευρώ. (πολύ δύσκολο χρηματικά το ξέρω) H αγορά πρέπει να γίνει απο Ελλάδα. Υ.Γ (Κάνετε καμία πρόταση στα 600 ευρω μπας και καταφέρω και τον πείσω να ανέβει) Προσπάθησε να τον πείσεις για κάποιο απ΄ αυτά, αξίζει τον κόπο: https://www.computeruniverse.net/products/90597181/asus-pu551jd-xo033g.asp 499 € + 11.99 € αν πληρώσεις με Bank Transfer ή + 20.53 € αν πληρώσεις με PayPal ή καλύτερα http://www.notebook.de/msi-gp62-2qei585fd-intel-core-i5-4210h-290ghz-128gb-ssd-p-90217 629 € + 30 € αν πληρώσεις με πιστωτική κάρτα / PayPal / Bank Transfer Aλλιώς αυτό που σου είπε ο @kstgr είναι μονόδρομος. δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην Ελλάδα για την περίπτωση του σ' αυτά τα λευτά (για 500άρικο και Ελλάδα ούτε καν να το συζητά)... Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2016 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 P.S: Θα ήθελα πολύ να ξέρω με τι ασχολείσαι στη ζωή σου!Άνεργος χαραμοφαης που δεν έχει άλλη δουλειά πέρα από το να σου την λέει!Δηλαδη θα ταν πιο σενιο να μην απανταγε καν;Ναι θα ήταν πιο σενιο μπας και άλλος έκανε το ελάχιστο κόπο να κοιτάξει δύο βαριά τρία ποστ πριν!Και για του λόγου το αληθές Περι τα 500 ευρώ Υ.Γ (Κάνετε καμία πρόταση στα 600 ευρω Budget το οποίο απάντηση βρίσκεται μόλις πριν 3-4 ποστ στην ίδια σελίδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Άνεργος χαραμοφαης που δεν έχει άλλη δουλειά πέρα από το να σου την λέει! Ναι θα ήταν πιο σενιο μπας και άλλος έκανε το ελάχιστο κόπο να κοιτάξει δύο βαριά τρία ποστ πριν! Και για του λόγου το αληθές Budget το οποίο απάντηση βρίσκεται μόλις πριν 3-4 ποστ στην ίδια σελίδα! o ζαχαρης μετραι ολη μερα απανταει σε παρα πολυ κοσμο αρα καλο ειναι να σταματησεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 o ζαχαρης μετραι ολη μερα απανταει σε παρα πολυ κοσμο αρα καλο ειναι να σταματησεις Καποιοι χανετε την μεγαλη εικονα αλλα δεν πειραζει.... καλη συνεχεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
portishead Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Είναι τόσο κρίμα για 100 ευρώ να μην πάει σε κάτι τέτοιο. Μέχρι και να του τα δώσω εγώ σκέφτομαι... Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Είναι τόσο κρίμα για 100 ευρώ να μην πάει σε κάτι τέτοιο. Μέχρι και να του τα δώσω εγώ σκέφτομαι... Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά. πες του οτι αγορασα αρχικα με 500 dell με u cpu και το δωσα αμεσως πολ.μηχανικος ειμαι πεστου και τωρα εχω msi που μου προτεινε ο ζαχαρης το dell ήταν ΑΠΑΛΕΥΤΑ αχρηστο πεστου για cad! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fisikok32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 καλησπέρα , ενδιαφέρομαι για laptop με 14'' οθόνη και τιμή το πολύ μέχρι 350 ευρώ . Η χρήση που θα του κάνω είναι μόνο ίντερνετ . τι προτείνετε ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις