wind25 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 σε αυτο το μπατζετ καλυτερα να πας σε i3 xxxx M επεξεργαστη https://www.skroutz.gr/s/3135314/Lenovo-Essential-B590-i3-3110M-4GB-500GB.html https://www.skroutz.gr/s/4707372/HP-250-G2-i3-3110M-4GB-500GB-FreeDOS-F0Y85EA.html Επειδή είναι πιο δυνατοί εννοείς;; Η dell βγάζει κάτι αντίστοιχο; γιατί δίνει 2 χρόνια εγγύηση και έχει πολύ καλό service.
akis337 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εχει δουλεψει κανεις τον Dell Inspiron 15 3542? Σκεφτομαι να το τσιμπησω http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/139710-dell-inspiron-15-3542#prettyPhoto
zacharis1955 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα λάπτοπ απλό και έχω δει δύο dell. dell inspiron 3521 (i3-3217 U) dell inspiron 3521 (i3-3227 U) Σαν χαρακτηριστικά έχουν τα ίδια αλλά δεν ξέρω τι διαφορά έχουν μεταξύ τους σαν μοντέλα ή αν τυχόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε κάποια από τα δύο καθώς το i3-3227 δεν υπάρχει στα μαγαζιά ενώ το 3217 παντού!! Το 3227 το έχω βρει στην ίδια τιμή απλά δίνει κάποια αξεσουαρ παραπάνω για αυτό το ψάχνω. Επειδή είναι πιο δυνατοί εννοείς;... Εχει δουλεψει κανεις τον Dell Inspiron 15 3542? Σκεφτομαι να το τσιμπησω http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/139710-dell-inspiron-15-3542#prettyPhoto Προσοχή στα laptops με επεξεργαστή Intel "U" Ολοι οι επεξεργαστές Intel "U" είναι διπύρηνοι με πολύ χαμηλές συχνότητες λειτουργίας για μικρότερη κατανάλωση ρεύματος με σοβαρές επιπτώσεις όμως στην υπολογιστική τους δύναμη (έως και 50+% πιό αδύνατοι εν σχέσει με τους Intel "Μ") . Για παράδειγμα ένας οποιοσδήποτε I3 ή i5 τρίτης & τέταρτης γενιάς (όπως και οποιοσδήποτε i5 και οι περισσότεροι i3 δεύτερης γενιάς) με Μ στο τέλος αποδίδει σαφώς πολύ καλύτερα από έναν οποιονδήποτε i7 με U στο τέλος. Laptop με επεξεργαστή Intel "U" αγοράζεις βασικά μόνο αν σε ενδιαφέρει πολύ η μεγάλη αυτονομία και / ή η οικονομία ρεύματος και ελάχιστα ή καθόλου οι επιδόσεις...
akis337 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Αυτη την στιγμη ειμαι με παναρχαιο λαπτοπ με intel pentium Μ στα 1.73 και 504mb ram.Οποιονδηποτε U να μου δωσεις τουμπανο θα μου φανει. Με ενδιαφερει μονο dell και U βαζει.Αν υπαρχει καποιος που τον εχει αγορασει ας γραψει καποια κριτικη.
wind25 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Προσοχή στα laptops με επεξεργαστή Intel "U" Ολοι οι επεξεργαστές Intel "U" είναι διπύρηνοι με πολύ χαμηλές συχνότητες λειτουργίας για μικρότερη κατανάλωση ρεύματος με σοβαρές επιπτώσεις όμως στην υπολογιστική τους δύναμη (έως και 50+% πιό αδύνατοι εν σχέσει με τους Intel "Μ") . Για παράδειγμα ένας οποιοσδήποτε I3 ή i5 τρίτης & τέταρτης γενιάς (όπως και οποιοσδήποτε i5 και οι περισσότεροι i3 δεύτερης γενιάς) με Μ στο τέλος αποδίδει σαφώς πολύ καλύτερα από έναν οποιονδήποτε i7 με U στο τέλος. Laptop με επεξεργαστή Intel "U" αγοράζεις βασικά μόνο αν σε ενδιαφέρει πολύ η μεγάλη αυτονομία και / ή η οικονομία ρεύματος και ελάχιστα ή καθόλου οι επιδόσεις... Πολύ καλη η παρατήρηση σου!!! Δεν το ήξερα πραγματικά αυτό!!! Το λάπτοπ το θέλω για την μητέρα μου κυρίως ξέρεις για πλοηγηση στο ιντερνετ office και τα σχετικά. Αλλά και πάλι άμα έχει τόσο μεγάλη διαφορά στην απόδοση του είναι ένα θέμα μπορώ να πω!!!
zacharis1955 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 ... Το λάπτοπ το θέλω για την μητέρα μου κυρίως...για πλοηγηση στο ιντερνετ office... ... http://www.digideli.gr/best_prices/Laptops_best/HP-255-AMD-25637 (AMD Quad Core A4-5000, AMD Radeon HD 8210, 2 GB RAM) 279 € + ~20 € για ακόμα 2 GB μνήμης http://www.e-shop.gr/lenovo-b590-59-410474-156-intel-dual-core-2020m-4gb-500gb-free-dos-p-PER.910262 ( Intel Dual Core 2020M, Intel HD 4000 Graphics, 4 GB RAM) 329 € http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=17688 (Intel Core i3-3110M, Intel HD 4000 Graphics, 4 GB RAM) 334 € 1
Grego3 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω για laptop είτε Dell είτε lenovo thinkpad μετα απο ερευνα που εχω κανει εδω και ενα μηνα πιστευω προσωπικα πως ειναι κορυφη. Αν μπορειτε να με συμβουλεψετε εσεις που ξερετε ποιο μοντελο ειναι ιδανικο. Π.χ thinkpad T series ή Dell latitude series κτλ.Ας ξεκαθαρίσω από την αρχή πως το budget που διαθέτω είναι 250 ευρώ ταβάνι και πάω για μεταχειρισμένο από εδώ στο insomnia.Τα χαρακτηριστικά του θέλω να είναι ανάλογα με την χρήση που θέλω να κάνω όντας Πληροφορικός. Λοιπόν η χρήση που θέλω να κάνω περιέχει τα παρακάτω:1)Θέλω η κάρτα γραφικών να είναι ενσωματωμένη στην CPU και όχι ανεξάρτητη(Λόγω της επιπλέον θερμοκρασίας τείνουν να χαλάνε γρηγορότερα). 2)Να μπορεί να τρέχει άνετα τα Windows 7.3)Nα μπορώ να βλέπω ταινίες σε HD ποιότητα και να βλέπω live streaming(sopcast) χωρίς να υπερθερμαίνεται το "σύμπαν" ούτε να ψήνω σουβλάκια πάνω του(αν και τωρα το καλοκαιρι ξερω πως ειναι λογικο να ζεσταινεται λιγο παραπανω).4)Να ανοίγω βαριά προγράμματα στυλ PhpStorm, Mysql Workbench και Apache Server έχοντας ανοιχτούς δύο Browsers π.χ Chrome με 4 tabs Και έναν Mozilla με άλλα τόσα.Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
pani169 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω ένα λάπτοπ χωρίς τρελές δυνατότητες. Η δουλειά για την οποία τον χρειάζομαι είναι skype, browsing, office και σειρές και ταινίες στα 720p ή 1080p. Δε θέλω να δώσω πολλά λεφτά (μέχρι 400 ευρώ). Μετά από ψάξιμο κατέληξα σε αυτά τα τρία: Site: HP 15-d008sv (F9T70EA) Site: Dell Inspiron 3521 - 15.6" Site: Lenovo IdeaPad G500 i3-3110M - 15.6" Για τον Dell είμαι λίγο σκεπτικός λόγω της χαμηλής συχνότητας του cpu. Επίσης τείνω προς τον Lenovo. Εσείς τι προτείνετε από αυτά τα τρία?και αν έχετε κάτι άλλο περιμένω!!
bill27 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω ένα λάπτοπ χωρίς τρελές δυνατότητες. Η δουλειά για την οποία τον χρειάζομαι είναι skype, browsing, office και σειρές και ταινίες στα 720p ή 1080p. Δε θέλω να δώσω πολλά λεφτά (μέχρι 400 ευρώ). Μετά από ψάξιμο κατέληξα σε αυτά τα τρία: Site: HP 15-d008sv (F9T70EA) Site: Dell Inspiron 3521 - 15.6" Site: Lenovo IdeaPad G500 i3-3110M - 15.6" Για τον Dell είμαι λίγο σκεπτικός λόγω της χαμηλής συχνότητας του cpu. Επίσης τείνω προς τον Lenovo. Εσείς τι προτείνετε από αυτά τα τρία?και αν έχετε κάτι άλλο περιμένω!! hp δεν θα επερνα γιατι δεν τα πολυεμπιστευομαι,το dell εχει λιγο χειροτερο επεξεργαστη αλλα καλυτερη gpu απο το λενοβο και το hp.αν θελεις να παιζεις κανενα παιχνιδακι πας στον dell αν οχι στο λενοβο. Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω για laptop είτε Dell είτε lenovo thinkpad μετα απο ερευνα που εχω κανει εδω και ενα μηνα πιστευω προσωπικα πως ειναι κορυφη. Αν μπορειτε να με συμβουλεψετε εσεις που ξερετε ποιο μοντελο ειναι ιδανικο. Π.χ thinkpad T series ή Dell latitude series κτλ. Ας ξεκαθαρίσω από την αρχή πως το budget που διαθέτω είναι 250 ευρώ ταβάνι και πάω για μεταχειρισμένο από εδώ στο insomnia. Τα χαρακτηριστικά του θέλω να είναι ανάλογα με την χρήση που θέλω να κάνω όντας Πληροφορικός. Λοιπόν η χρήση που θέλω να κάνω περιέχει τα παρακάτω: 1)Θέλω η κάρτα γραφικών να είναι ενσωματωμένη στην CPU και όχι ανεξάρτητη(Λόγω της επιπλέον θερμοκρασίας τείνουν να χαλάνε γρηγορότερα). 2)Να μπορεί να τρέχει άνετα τα Windows 7. 3)Nα μπορώ να βλέπω ταινίες σε HD ποιότητα και να βλέπω live streaming(sopcast) χωρίς να υπερθερμαίνεται το "σύμπαν" ούτε να ψήνω σουβλάκια πάνω του(αν και τωρα το καλοκαιρι ξερω πως ειναι λογικο να ζεσταινεται λιγο παραπανω). 4)Να ανοίγω βαριά προγράμματα στυλ PhpStorm, Mysql Workbench και Apache Server έχοντας ανοιχτούς δύο Browsers π.χ Chrome με 4 tabs Και έναν Mozilla με άλλα τόσα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! φιλε προσωπικα δεν θα επερνα ποτε λαπτοπ μεταχειρισμενο γιατι σιγουρα δεν ξερεις τι χρηση το εκανε ο προηγουμενος ουτε ξερεις τι προβληματα θα σου βγαλει,δωσε αλλα 80-100 ευρω και παρε ενα απο αυτα: https://www.skroutz.gr/s/3135314/Lenovo-Essential-B590-i3-3110M-4GB-500GB.html https://www.skroutz.gr/s/4707372/HP-250-G2-i3-3110M-4GB-500GB-FreeDOS-F0Y85EA.html αν παλι δεν μπορεις να ανεβεις τοσο πολυ σε μπατζετ το φθηνοτερο καλυτερο που θα μπορεις πιστευω να κανεις την δουλεια σου ειναι αυτο με + 2 γβ ραμ https://www.skroutz.gr/s/4269378/Lenovo-G500-1005M-2GB-500GB.html
pani169 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 hp δεν θα επερνα γιατι δεν τα πολυεμπιστευομαι,το dell εχει λιγο χειροτερο επεξεργαστη αλλα καλυτερη gpu απο το λενοβο και το hp.αν θελεις να παιζεις κανενα παιχνιδακι πας στον dell αν οχι στο λενοβο. Κοίτα...παιχνίδια στο λάπτοπ δεν παίζω...το θέλω για αυτή τη χρήση που έγραψα. Λέω για το Lenovo γιατί έχει επεκτάσιμη ram σε 16GB...και επεξεργαστή σαν τον hp. Με προβληματίζει αν η Intel HD graphics 4000 και ο i3 μπορούν να ανταποκριθούν σε Full Hd βίντεο.
xaniared Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Κοίτα...παιχνίδια στο λάπτοπ δεν παίζω...το θέλω για αυτή τη χρήση που έγραψα. Λέω για το Lenovo γιατί έχει επεκτάσιμη ram σε 16GB...και επεξεργαστή σαν τον hp. Με προβληματίζει αν η Intel HD graphics 4000 και ο i3 μπορούν να ανταποκριθούν σε Full Hd βίντεο. Για αναπαραγωγή? Άνετα
pani169 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Για αναπαραγωγή? Άνετα Άρα για αυτή τη χρήση προτείνεις το Lenovo?
akis337 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 1)Θέλω η κάρτα γραφικών να είναι ενσωματωμένη στην CPU και όχι ανεξάρτητη(Λόγω της επιπλέον θερμοκρασίας τείνουν να χαλάνε γρηγορότερα). Αυτο που αναφερθηκε παραπανω ισχυει? Εγω γιατι νομιζα το αντιθετο....
fiwi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Αυτά τα δύο είναι τα ίδια ? Notebook 1 Notebook 2 και αυτό το notebook διαφέρει από τα προηγούμενα μόνο στην μνήμη 4GB έναντι 6GB ? Θέλω να το πάρω από το You μια και στο public ειναι εξαντλημένο , το θέλω για τους γονείς μου για να σερφάρουν, λίγο skype, καμία ταινία, πιστεύω να είναι εντάξει η να δω πιο φθηνά Notebooks ? Διαβάζω στο γερμανικό Amazon ότι πολύ βγάζουν το λειτουργικό windows 8 και βάζουν windows 7 μάλιστα αναφέρουν ότι δεν είναι καλά, γιατί ? Πρόταση παρακαλώ για ποντίκι και για τσάντα. ευχαριστώ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις