Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγορασα πριν μια εβδομαδα τα παραπανω περιφερειακα για αναβαθμιση του συστηματος μου.Το motherboard είναι το Asrock z77 extreme 4 (πληροφοριακα).Εχω φαει αρκετες ωρες σε διαφορα forums ψάχνοντας τροπο τοποθέτησης της υδροψυξης με το συγκεκριμενο κουτι, οι αποψεις είναι πολλες και εχω μπερδευτεί.Βασικα σκέφτομαι να χρησιμοποιησω ένα 14αρι cooller της noctum για "εξατμηση" του κουτιου και όλα τα αλλα (2χ120 μπροστα, 1χ200 στο πλαι και 1χ120 από κατω) για εισροή αερα στο συστημα.Δεν ξερω πως θα ηταν καλυτερα να τοποθετησω την h100i για καλυτερη αποδοση...Καποιος που να εχει παρομοιο setup και γνωριζει πανω κατω η και οποιεςδηποτε γνωμες θα μου ηταν ευχαρίστως χρησιμες... 

Ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα να αλλαξεις πρωτα τους stock ανεμηστηρες του ψυγειου γιατι θα σε παρουν τα αυτια.

δες και ενα review του@ crmaris και της @karmen για να εχεις ενα μπουσουλα για την συγκεκριμενη υδροψυξη.

http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/corsair-hydro-series-h100i-review-120081.html

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σημερα συναρμολογησα το καινουργιο κουτι με την καινουργια υδροψυξη...Καταρχήν το 500R δεν μου πηρε το ψυγειο μαζι με τους ανεμηστηρες από μεσα ( εβρισκε ο δεξιος ανεμηστηρας πανω στις μνημες, αν και είναι low profile ) και ετσι τοποθετησα το ψυγειο μεσα στο κουτι (οροφη) και τους ανεμηστηρες πανω από την οροφη του κουτιου...Νομιζω ότι ηταν η μονη λυση που ειχα...Περασα το Software της Corsair link και προσπαθησα να διαβασω λιγο τα μενου του.Ειδα πολλες επιλογες για τους ανεμηστηρες,κυριως για το rpm τους αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω αν μπορω να τους ρυθμισω ώστε αναλογα με το load του cpu να ανεβαζουν-ριχνουν στροφες αυτόματα...καποιος που γνωριζει επι του θεματος;

Υ.Γ : Πρεπει να ρυθμισω κατι με την pump επισης;

Ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...