Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγαλη βλακεια που στις πρωτες σεζον εξελιχθηκε η πλοκη τοσο γρηγορα...Αν επικεντρωνονταν στισ πρωτες 3 σεζον περισσοτερο σε ιστοριες με πνευματα κτλ(τυπου πρωτες σεζον μενταλιστ με red john) δεν θα εκανε τοσο τραγικη κοιλια... Τωρα το ειχα παρατησει στην 8η, ειδα την 9η σε λιγες μερες σχετικα αξιοπρεπης, αλλα μας ειχε συνηθισει σε αλλα standard τις πρωτες 4 σεζον...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγαλη βλακεια που στις πρωτες σεζον εξελιχθηκε η πλοκη τοσο γρηγορα...Αν επικεντρωνονταν στισ πρωτες 3 σεζον περισσοτερο σε ιστοριες με πνευματα κτλ(τυπου πρωτες σεζον μενταλιστ με red john) δεν θα εκανε τοσο τραγικη κοιλια... Τωρα το ειχα παρατησει στην 8η, ειδα την 9η σε λιγες μερες σχετικα αξιοπρεπης, αλλα μας ειχε συνηθισει σε αλλα standard τις πρωτες 4 σεζον...

To εννοεις?

Οι 5 πρωτες σεζον ηταν μια κλιμακουμενη ιστορια 1>2>3>4>5 οπως την ειχε σκεφτει και εφερε εις περας ο Κριπκι

Η ιστορια ηταν εξαρχης εννιαια και για 5 σεζον

Οτι εχεις δει αποκει και περα ειναι αποφαση του καναλιου να το συνεχισει με τον δημιουργο να εχει βοηθητικο ρολο πλεον και γιαυτο φαινονται σχετικα αυτοτελεις οι σεζον. Κανονικα η ιστορια του Supernatural οπως την ειχε συλλαβει ο δημιουργος της ηταν να τελειωσει με την 5η σεζον

Δημοσ.

Απλά λεω αν ηταν να παει για 10σεζον θα προτιμουσα να το τραβαγαν εξαρχης με περισσοτερες αυτοτελεις ιστοριες παρα αυτο π βλεπουμε τελευταιες 4 σεζον π θυμηθηκαν ξαφνικα οτι μπορουν να γεμιζουν επεισοδια με απλες ιστοριες. Η σειρα δν θα εκανε κοιλια για 4 σεζον 

• Super Moderators
Δημοσ.

κανείς δεν ξέρει πόσες seasons θα τραβήξει η σειρά, οπότε δεν μπορούν να προγραμματίσουν κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

Εγω παντως οταν βλεπω αρνητικα σχολια , αναρωτιεμαι ποιος και γιατι το ειχε παρει ποτε στα σοβαρα το supernatural ?

Εξ'αρχης πιστευω ειναι εμφανες οτι ειναι μια σειρα "ποπκορν" , ελαφρια με λιγο μυστηριο , καμποσο χιουμορ , ιδανικη για να περναει ο χρονος ευχαριστα.

Το εχουν τραβηξει απο τα μαλλια με ψωφους , αναστασεις κλπ αλλα δεν χανει το χαρακτηρα του γιατι δεν ειναι σειρα που την βλεπεις για την πλοκη , ειναι για τον χαβαλε.

Εμενα ,  ο jensen ackles και οι ατακες που πεταει ειναι αρκετες να με κανουν να συνεχιζω να το βλεπω και για 2-3 σεζον ακομα,

ειδικα σαν δαιμονας πλεον θα πεθανουμε στο γελιο :P

Δημοσ.

Εγω παντως οταν βλεπω αρνητικα σχολια , αναρωτιεμαι ποιος και γιατι το ειχε παρει ποτε στα σοβαρα το supernatural ?

Εξ'αρχης πιστευω ειναι εμφανες οτι ειναι μια σειρα "ποπκορν" , ελαφρια με λιγο μυστηριο , καμποσο χιουμορ , ιδανικη για να περναει ο χρονος ευχαριστα.

Το εχουν τραβηξει απο τα μαλλια με ψωφους , αναστασεις κλπ αλλα δεν χανει το χαρακτηρα του γιατι δεν ειναι σειρα που την βλεπεις για την πλοκη , ειναι για τον χαβαλε.

Εμενα , ο jensen ackles και οι ατακες που πεταει ειναι αρκετες να με κανουν να συνεχιζω να το βλεπω και για 2-3 σεζον ακομα,

Τι ηθελα και ανοιξα το spoiler.Εχω μεινει στην 6 σεζον και εφοσον ανεβαινει στις 8/9 θα το ξανααρχισω.

Το supernatural παντα ηταν pop corn σειρα με θεμα την αποκαλυψη.Ποτε δεν θα ξεχασω ενα επεισοδιο που ο ackles ειχε γινει φοβητσιαρης και τρομαζε και με το παραμικρο.Χαβαλετζιδικη σειρα και ως αυτο να την βλεπετε.Για σοβαρες υπαρχουν ενα σωρο αλλες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμενα ,  ο jensen ackles και οι ατακες που πεταει ειναι αρκετες να με κανουν να συνεχιζω να το βλεπω και για 2-3 σεζον ακομα,

Mολις τελειωσα την ενατη σεζον.Πολυ κακη εως αδιαφορη.Πλεον η σειρα ειναι πολυ κατω του μετριου.

Christos οταν προτεινω σε καποιους να δουν την σειρα τους λεω να δουν μεχρι την 5η μονο.Μεχρι και την 5η σεζον η σειρα ηταν παρα πολυ καλη με μοναδικη εξαιρεση την 1η σεζον που ηταν μετρια.

Δημοσ.

Διαφωνω για την 9η

Πολυ ανισα τα 2 μερη - μετα το Mid break επεσε αρκετα σε αποδοση - αλλα και παλι και η 8η και η 9η ειναι σαφως καλυτερες των 6-7

Συμφωνω οπως εχω πει 32455436 φορες οτι το Supernatural ειναι 5 σεζον. Τοσες το σχεδιασε ο Κριπκι εξαρχης, τα υπολοιπα ειναι αρμεγμα της αγελαδας απο το δικτυο. Οποτε καθε φορα, οταν ειδαμε τα χαλια της 6-7, παρακαλαμε για κατι υποφερτο οπως ηταν η 8 και η 9 μεχρι να το παρουν αποφαση και να το σταματησουν

btw καπου διαβαζα οτι ηταν η Νο2 σειρα σε αυξηση ratings απο τα μεγαλα δικτυα σε σχεση με περσυ, καπου 27% (λογικο, καλυτερη μερα φετος. Ομως εντυπωσιακο οταν εισαι σε τοσο μικρο καναλι, εχουν περασει 9 χρονια, οταν καλλιστα οι μισοι σταματησαν στην 5η και οταν εχουν προηγηθει 2 τραγικες σεζον, να εχεις ανοδο και στην 8η και στην 9η)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ και καιρό έχω ξεκινήσει τη σειρά και βρίσκομαι 4ο κυκλο.<br>

Λοιπον, 1ος μετριος και φτιάχνει προς το τέλος, 2ος καλός, 3ος και 4ος μεχρι εδώ που έχω φτάσει μου αρέσουν πολύ περισσότερο.<br><br>

Πότε αρχίζει να γίνεται ψηλομάπα που λέτε όλοι;<br><br>

Δημοσ.

απο την 6 και μετά

Και η 6 δεν ηταν τοσο κακη, αλλα αρχιζοντας απο την  7 σιγουρα η πτωση ειναι μεγαλη

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...