yokotsoko Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ψάχνοντας το forum δεν είδα ένα συγκεντρωτικό θέμα για το supernatural και για την νέα σεζον οπότε...Πώς σας φαίνεται η 9η,το οτι πάει για 10η και για το spin-off που ετοιμάζουν?Τώρα ξεκινάω την τελευταία σεζον μετά τις απογοητευτικότατες 6η και 7η με χάλασε πολύ.Ευτυχώς επανέφεραν Καστιελ και λένε και κάτι για τον Bobby οπότε γυρνάνε στις παλιές καλές βάσεις.
yokotsoko Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Η εννιά έχει μερικά καλά επεισόδια Μακάρι,πάντως δεν θα τα δω όλα, 2-3 ανάλογα με την υπόθεση,δεν ε΄χω το κουράγιο πια
Sog96Ch Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ηταν 3 συνεχομενα που ηταν πολυ καλα μετα χαλασε για 2 και τωρα το τελευταιο ηταν καλο
Sed22 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Έχει χαλάσει για εμένα πολύ. .<br> Έχουν επικεντρωθεί στο main story <br> Το οποίο αδιάφορο είναι για εμενα<br> Λίγες ιστορίες με πνευματα κτλπ<br> Για εμένα άλλη μια season και τέλος μετά , θα γίνει κουραστικό ειδάλλως
Sog96Ch Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εγώ θα ήθελα αφού τελειώσει να φτιάξουν μια αλλη με νέους ηθοποιούς και να επικεντρωθούν πιο πολύ με το κυνήγι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Supernatural χωρίς Ackles, σπίτι χωρίς μπαλκόνι... 2
guido Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εγώ θα ήθελα αφού τελειώσει να φτιάξουν μια αλλη με νέους ηθοποιούς και να επικεντρωθούν πιο πολύ με το κυνήγι εγώ πάλι δεν θα το ήθελα, αλλά εχει δρομολογηθεί ένα spin-off με τίτλο Supernatural: Bloodlines. όλες οι info εδώ http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Supernatural:_Bloodlines σχόλια κραξίματος για τους πρωταγωνιστές κτλ βαριέμαι atm να κάνω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 season finale, όχι κι άσχημο "twist" στο τέλος, αλλά we saw that coming
3leven Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Tρελο finale. season finale, όχι κι άσχημο "twist" στο τέλος, αλλά we saw that coming Δηλαδη το περιμενες απο οταν πεθανε οτι θα εβγαινε δαιμονας πισω? Νταξ μετα που αρχισε ο κραουλυ το μονολογο διπλα απο το νεκροκρεβατο , τοτε ηταν obvious.Το θεμα ειναι τωρα θα βγει ενας απλος δαιμονας η κανα τουμπανιαρης τυπου Crowly Abaddon η ακομα και Cain
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 ήταν σίγουρα υποψία, μια από τις θεωρίες του πως έγινε demon ο Cain, λογικά πάντως θα γίνει αντίστοιχου επιπέδου...
DKNI Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Λογικα η επόμενη ειναι η τελευταία σεζόν ξέραμε καιρό οτι η σειρα θα καταλήξει με κάποιας μορφής κόντρα ων αδελφών και με τον demon dean τα κοντά θα του παζλ ενώνονται. Αν θυμάμαι καλα απο περσυ η 3ήμερο δοκιμασία του Σαμ ηταν να για τρέχει εναν δαίμονα ε; Άνιση σεζόν αλλα φταίνε οι άθλιες 6-7 και οι 8-9 έκαναν οτι μπορούν να ετοιμάσουν μια γαματη και λογικα τελευταία 10 Btw το bloodlines ακυρώθηκε. Όμως ο πρόεδρος cw είπε οτι θα ετοιμάσουν άλλο spinoff οποτε λογικα στην 10 δεν θα πεθάνουν οριστικής τα αδέλφια για να τους εχουν για καμία επανεμφάνιση στο spin off
katiepie Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Πωωωω μόλις το είδα. Τι λαλακία ήταν αυτό? Πραγματικά τα χουν πάθει όλα αυτοί ρε αλλά αυτό παραπάει... Εγώ θα ήθελα αφού τελειώσει να φτιάξουν μια αλλη με νέους ηθοποιούς και να επικεντρωθούν πιο πολύ με το κυνήγι nevah
3leven Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εγώ θα ήθελα αφού τελειώσει να φτιάξουν μια αλλη με νέους ηθοποιούς και να επικεντρωθούν πιο πολύ με το κυνήγι
vsl Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Υπάρχει τρομερή φαντασία στη σειρά. Ο άγγελος Καστιέλ έγινε άνθρωπος, ο άνθρωπος Σαμ έγινε άγγελος, ο δαίμονας Κράουλι γίνεται άνθρωπος και ο άνθρωπος Ντιν έγινε δαίμονας. Πρέπει να δυσκολεύονται πολύ οι παραγωγοί να βρουν αυτές τις ιδέες.Επίσης, τα μισά επεισόδια από κάθε σεζόν τελειώνουν στο αυτοκίνητο να τσακώνονται τα αδέρφια. Ας το σταματήσουν αυτό, δεν μπορώ να στεναχωριέμαι κάθε φορά, με πιάνουν τα κλάματα να τους βλέπω να μαλώνουνε και να χωρίζουνε και να τα ξαναβρίσκουν και να μη μιλάνε και να τη λέει ο ένας στον άλλον και και και...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα