lak10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 εκανα πατατα και ξεφλουδησε το χρωμα απο το Πλαισιο μιας Dell U2414H στην φωτο φαινεται μεγαλυτερο το ανοιγμα αλλα δεν ειναι τοσο http://imgur.com/l650Fx0
paylidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 εμένα μου φαίνεται σα να εσπασε κομμάτι... Δε νομίζω πάντως οτι εχεις τρόπο να το διορθώσεις...
SPANK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Τι ξεφλούδισμα ολοκληρο κομματάκι φαίνεται να έφυγε ..... καλα πως εγινε αυτο ?
maik42 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 μαλον ειναι η ματ αντιθαμβωτικη ζελατινα που εχουν οι dell. πως τα καταφερες ρε θηριο;
lak10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 θα με δουλευετε για χρονια το περασα για screen protector και το εξυσα. κραξτε ελευθερα. ειναι μισος ποντος δεν επηρεαζει την οθονη ειναι στο Πλαισιο εστειλα φωτο στην Dell και ισως αλλαχθει η οθονη βεβαια δεν ειναι και πολυ τιμιο. Ζουμαρει το κινηοτ γι αυτο φαινεται μεγαλη η σχισμη 3
Zergoulini Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ειναι το Antiglare Coating. Ειναι μερικοι που προτημουν και το βγαζουνε αλλα μετα θα ειναι glossy η οθονη και θα αντικατροπτιζετε. Εγω στη θεση σου δεν θα το εβγαζα γιατι αυξανεται ο κινδυνος να χαλασει. Αν ψαξεις θα βρεις στο google θα βγεις την διαδικασια.
lak10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 παλι καλα που δεν εγινε ζημια. τωρα ποσο να βαλω την αντιθεση? την εχω στο 80%
ramarg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 παλι καλα που δεν εγινε ζημια. τωρα ποσο να βαλω την αντιθεση? την εχω στο 80% Κόστος ρωτησες για την αλλαγη ? Δεν ειναι και τοσο τραγικο για να σε κραξουμε ενταξει ! Ολοι εχουμε κανει τις μ@κιες μας.Αλλος τις αποκαλυπτει με αυτοσαρκασμο αλλος ντρεπεται ! Συγχαρητηρια που ανηκεις στην πρωτη κατηγορια ! Θα σε πειραζε να ειναι glossy η οθονη ? Εαν ειναι να το αφαιρεσεις.
lak10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 οχι δε με πειραζει επηρεαζει λιγο τα χρωματα αλλα οκ πηρα στην dell του εστειλα φωτο ειπαν θα με παρουν. θα παρω δευτερα να δω τι παιζεει. παντα μου αρεζε να αυτοσαρκαζομαι 2
ramarg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 οχι δε με πειραζει επηρεαζει λιγο τα χρωματα αλλα οκ πηρα στην dell του εστειλα φωτο ειπαν θα με παρουν. θα παρω δευτερα να δω τι παιζεει. παντα μου αρεζε να αυτοσαρκαζομαι Ωραίος Δεν νομίζω να είναι κάτι που να μην αλλαζει αυτο το protector-φίλτρο της οθονης.Οι οθόνες τους δεν ειναι σαν των mac (fix). Εφόσον ξεμονταρεται το screen assemply θα σου αλλαξουν το καλυμμα της προσοψης πιστευω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα