Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα καταρχην ειμαι νεος εδω και εχω ενα προβλημα που ηθελα να ρωτησω.. 

Ξεκινησα να κανω ενα blog και μου καηκε ο σκληρος δισκος του υπολογιστη. Αλλαξα τον δισκο και τωρα θελω να ρωτησω.. Χαθηκε το blog;; Θα μπορεσω να το συνεχισω αν ξαναπερασω ολα τα προγραμματα που χρειαζονται;; 

Αν μπορουσε καποιος γνωστης να βοηθησει.. ευχαριστω!

Δημοσ.

wordpress localhost. Και απλα το μονο που εκανα ηταν να ανοιγω ενα προγραμμα το XAMPP εκανα Start το apache και το MySQL και μετα συνδεση στο ιντερνετ και εισοδο στο blog.. Γενικα ειμαι ασχετος απο τα προγραμματα και τα σχετικα απο οτι καταλαβες.

Δημοσ.

ενταξει ρε φιλε ειμαι ασχετος και ειπα να ρωτησω δεν χρειαζετε να ειρωνευεσε..

Δημοσ.

Όχι με συγχωρείς, δεν ήθελα να ειρωνευτώ.

Για χιούμορ το πήγαινα...

Τέλος πάντων, και πάλι με συγχωρείς. Παρεξήγηση! :-D

Δημοσ.

Fasten your seatbelt Dorothy, because Cansas is going bye bye!

...και δεν είναι greeklish!

αυτό σαν αστείο το λέμε και εμείς στο μαγαζί που δουλεύω για να σπαςεί ο πάγος όταν ο πελάτης χάςει τα αρχεία του αλλά δεν πιάνει πάντα ο φίλος geomagas ενοούσε πως δυστυχώς τα έχασες.

Δημοσ.

αυτό σαν αστείο το λέμε και εμείς στο μαγαζί που δουλεύω για να σπαςεί ο πάγος όταν ο πελάτης χάςει τα αρχεία του αλλά δεν πιάνει πάντα ο φίλος geomagas ενοούσε πως δυστυχώς τα έχασες.

Και για να μην αφήσουμε απορία άλυτη, είναι μία ατάκα από το Matrix:

Βέβαια, με τη σειρά του αναφέρεται στο Μάγο του Οζ, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία... :-)

Δημοσ.

Vacilis τα εκανα εγκατασταση αυτα τα λινκ που μου εστειλες. Αλλα οταν παω να κανω login στο wordpress δεν βρισκει ονομα και κωδικο.. προσπαθησα να κανω ανακτηση κωδικου αλλα δεν γινετε. Μηπως παιζει θεμα επειδη εχω αλλαξει σκληρο και χαθηκαν ολα και χρειαζετε παλι απο την αρχη να κανω το blog?

Δημοσ.

Vacilis τα εκανα εγκατασταση αυτα τα λινκ που μου εστειλες. Αλλα οταν παω να κανω login στο wordpress δεν βρισκει ονομα και κωδικο.. προσπαθησα να κανω ανακτηση κωδικου αλλα δεν γινετε. Μηπως παιζει θεμα επειδη εχω αλλαξει σκληρο και χαθηκαν ολα και χρειαζετε παλι απο την αρχη να κανω το blog?

Δεν εχω λογια να απαντησω σε αυτο...

Double_facepalm.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...