Προς το περιεχόμενο

8riskeutika Thriller

Thresher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kai fysika oi 3 Profiteies kai o Exorkistis...

Θα μου επιτρεψετε μια μικρη διευκρίνηση:

Η σειρα "Η προφητεια" δεν ειναι τριλογια αλλα τετραλογια...

Εχει γυριστει και Προφητεια IV (4) αλλα δεν ξερω γιατι δεν το εβαλαν στην εκδοση DVD που εχουν τα αλλα τρια... Εγω το ειδα σε βιντεοκασετα και μπορω να πω πως μου αρεσε πολυ... Αν το πετυχετε πουθενα δειτε το...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Epidi anafer8ike to Rosemary's Baby egw to exw katataksei stis KOMODIES kai mono ekei !!!! To eixa dei apo kapoio post sto insomnia alla ti na pw... eklega thn wra pou exasa.. 8) MPLIAX

Δημοσ.
Epidi anafer8ike to Rosemary's Baby egw to exw katataksei stis KOMODIES kai mono ekei !!!! To eixa dei apo kapoio post sto insomnia alla ti na pw... eklega thn wra pou exasa.. 8) MPLIAX
Επιτελους να και ένας που συμφωνεί μαζί μου,σε όποιον έχω πεί οτι δεν μου άρεσε με έβριζε.

Υ.Γ Είναι το 100 μου post Χρόνια μου πολλά και να τα χιλιάσω :D

Δημοσ.

Na arxiso...

Gia emena to moro einai apo tis kalliteres an oxi i kalliteri tainia psixologikou tromou pou exei giristei...

OXTROS & Reginald gia peite 2-3 tainies pou theoreite korifaies sto eidos...

crAss

Δημοσ.

loipon, sevomai to rosemary's baby, alla oute emena mou arese:P

to eida to ksanada, katalava ta ithika (mitrotitas ktl) zitimata, anagnorisa thn skinothetikh tou (gia thn epoxh panta) protoporia, alla...me kourase kai den eixe idietero saspens:(

peite mou TI htan kalo mpas kai to exasa! alithia!

Δημοσ.
Na arxiso...

Gia emena to moro einai apo tis kalliteres an oxi i kalliteri tainia psixologikou tromou pou exei giristei...

OXTROS & Reginald gia peite 2-3 tainies pou theoreite korifaies sto eidos...

Τι να πώ δεν ξέρω,ίσως να φταίει το ότι το είδα πρόσφατα και τέτοια έργα έχω δεί πολλά και έτσι δεν είδα κάτι καινούργιο και βαρέθηκα.Πάντος σε καμία στιγμή του έργου δεν τρόμαξα.Τώρα για το ποιά θεωρώ απο τα κορυφαία θα έλεγα τα κλασσικά..."The Omen" και "Stigmata".

Δημοσ.

Stigmata - Fallen - the Body(an oxi kai 8riller alla 8riskeytikou periexomenou sigoura) - Exorkistis - Oi profities isws..

Kai ta 5 exoun ksana anefer8ei !!

CRaSS den exw kapoio sigekrimeno kollhma me to Ros. Baby apla den moy arese ka8olou kai eimai sigouros oti kai alloi ais8anontai etsi gia to sygekrimeno filmaki!!!

Ta peri orekseos.. :D

Δημοσ.

Το αριστούργημα του Πολάνσκι - (τεράστια επιτυχία όταν προβλήθηκε και η ταινία που τον εκτόξευσε στην ελίτ των διασημότερων σκηνοθετών)

Το μωρό της Ρόζμαρι λοιπόν - απο τις αρτιοτερες κινηματογραφικά (οπτικά) ταινίες - η επιτομή της αισθητικής τελειότητας [με καλύτερη φυσικά την τελευταια σκηνή με την Ρόζμαρι να ανακαλύπτει το διπλανό διαμέρισμα]

και μια ταινία με όλα να λειτουργούν τέλεια - απο το φόντο και το φωτισμο μέχρι το μαχαίρι και το φόρεμα της Φάροου στην τελική σκηνή - μοναδική ατμόσφαιρα !! και φυσικά το κολπάκι με τον ήχο του ρολογιού εκπληκτικό

Α και για να μην ξεχνιόμαστε - το 1968 οι οι πανμέγιστοι κριτές των όσκαρ επελεξαν για νικήτη το κλασσικό και αξεπέραστο Oliver ( γιατί δεν του δώσαν και όσκαρ πρωτοτυπίας ;;) ) και φυσικά άφησαν απ'εξω τις τυπικές διαστημικές περιπέτειες για teenagers με εφφέ και με μόνο σκοπό το κέρδος όπως το 2001 : οδύσσεια του διαστήματος και τα γεμάτα κλισέ νεανικά θριλέράκια όπως το Μωρό της Ρόζμαρι - ταινίες που ξεχαστηκαν αμεσως δηλαδή

Δημοσ.
polles kales protaseis eida...dokimase kai tin 11I ENTOLI!

Ναι πολύ καλή ταινία,την έχει βάλει και ο ΑΝΤ1 καμιά 10αριά φορές!!!!

Πάντως στα stigmata μεγάλη μαγκιά τα δύο διαφορετικά τέλη...

(Βέβαια το εναλλακτικό happy end - ΜΟΥΦΑ)

Πώς,πού,πότε πρώτη φορά το ακούω.Δώσε περισσότερες πληροφορίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...