filip123go Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ..!!Για άλλη μια φορά χρειάζομαι την βοήθειά σας..!!έχω γράψει ένα προγραμματακι java, το οποίο διαχειρίζεται μια βάση Mysql που έστησα στο phpmyadmin.Θα ήθελα να ρωτήσω τι αλλαγές πρέπει να κάνω στον κώδικα για να δουλεύει το πρόγραμμα σε linux και πιο συγκεκριμένα σε rasbian. Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων.. Παρακάτω επισυνάπτω το σημείο όπου γίνεται η σύνδεση java-sql.Να ενημερώσω ότι στο rasbian έχω εγκαταστήσει apache server, phpmyadmin, sql. public class InsertTotable { static final String JDBC_DRIVER = "com.mysql.jdbc.Driver"; static final String DB_URL = "jdbc:mysql://localhost/STUDENTS"; // Database credentials static final String USER = "root"; static final String PASS = "root"; public static void main(String[] args) { Connection conn = null; Statement stmt = null; try{ //STEP 2: Register JDBC driver Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver"); //STEP 3: Open a connection System.out.println("Connecting to a selected database..."); conn = DriverManager.getConnection(DB_URL, USER, PASS); System.out.println("Connected database successfully..."); //STEP 4: Execute a query System.out.println("Inserting records into the table..."); stmt = conn.createStatement(); String sql = "INSERT INTO Registration " + "VALUES (100, 'Zara', 'Ali', 18)"; stmt.executeUpdate(sql); . . . . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 δεν νομίζω να χρειάζεται τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Και όμως, μου βάζει uknown database όταν πάω να συνδεθώ..!Ενώ έχω κάνει κανονικά import το DB και μπορώ να το βλέπω απο το phpmyadmin... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 μήπως είναι θέμα permissions? βάλε κάνα screenshot από το phpmyadmin ο κώδικας δεν είναι λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ποια καρτέλα θέλεις screenshot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Οκ φίλε μου την βρήκα την άκρη..!!Απ ότι φαίνεται το rasbian είναι case sensitive κάτι που δεν ισχύει στα win όπου έγινε ο προγραμματισμος..!...Το "STUDENTS" στην τρίτη σειρά, έπρεπε να είναι "students" .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα