Προς το περιεχόμενο

TitanFall 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά το πήρα.Το πρωτο το ευχαριστήθηκα και αυτο απο οτι βλεπω ειναι αρκετα βελτιωμένο.Θα το κατέβασω το πρωί που θά πάω για δουλεια.Το μονο που φοβάμαι ειναι αν θα εχει κόσμο στο pc.

Δημοσ.

Τελικά το πήρα.Το πρωτο το ευχαριστήθηκα και αυτο απο οτι βλεπω ειναι αρκετα βελτιωμένο.Θα το κατέβασω το πρωί που θά πάω για δουλεια.Το μονο που φοβάμαι ειναι αν θα εχει κόσμο στο pc.

Μια χαρά είμαστε από κόσμο!

Κάνε με add bill_G164

• Like 1
Δημοσ.

Εκανες πολυ καλη κινηση, προσωπικα το θεωρω το καλυτεο fps με advanced movement μαζι με black ops3, αλλα με mechas :P , μπηκε και το νεο expansion free, εγω ειμαι στις 240 ωρες  :P καλο λιωσιμο και μια συμβουλη, μαθε πρωτα scorch  :wub:

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο παιχνιδι αλλα ξενερωσα με τους campers.

Campers παντού υπάρχουν!!!

Αφού σου άρεσε θα το συνηθίσεις αυτό!

Κατά τις 15:00 θα είμαι μέσα, όποιος μπορεί ας ακολουθήσει!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γιατι φαινεται σαν ναναι τα γραφικα downscale σε 1080p ?

σαν να παιζω σε ps3 ειναι... κανενα adjust scale δν εχει οπως ηταν το re7?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ περίεργο γιατί οι devs δεν έχουν καμια σχέση με τα COD :P

Προσπαθούν να μας θυμίσουν ότι υπάρχει αυτό το game?! Είναι παντελώς άχρηστα τα extra που περιέχει ή είναι η ιδέα μου?! :D

https://www.youtube.com/watch?v=Q8mIJhqC8Hg

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

Το campaign του παιχνιδιού ήταν πράγματι τρομερό πάντως, αλλά λίγο..Η εταιρεία έχει ταλέντο, αλλά η EA δεν την αφήνει να shine..

ωραιο παιχνιδακι μολις το τερματισα στο easy η αληθεια πιο πολυ call of duty ειναι παρα μαχες με mech 

Ξέρεις ποια είναι η σχέση των devs της Respawn με το CoD ;

Δημοσ.

μπηκε στο origin access vault προχθες και το κατεβασα, ακομα δεν εχω παιξει - βαριεμαι :P

το campaign αν κρινω απο την trial version ειναι οντως αρκετα καλο.

Δημοσ.

To campaign τα σπάει, αλλά για μένα το μουλτυ ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, το θέμα είναι ότι δε παίζει πολύ λαός

Δημοσ.

To campaign τα σπάει, αλλά για μένα το μουλτυ ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, το θέμα είναι ότι δε παίζει πολύ λαός

Το multi είναι για nabs πλέον..Καμία σχέση με του 1..Δυστυχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...