gildo Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Τελικά το πήρα.Το πρωτο το ευχαριστήθηκα και αυτο απο οτι βλεπω ειναι αρκετα βελτιωμένο.Θα το κατέβασω το πρωί που θά πάω για δουλεια.Το μονο που φοβάμαι ειναι αν θα εχει κόσμο στο pc.
bill987 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Τελικά το πήρα.Το πρωτο το ευχαριστήθηκα και αυτο απο οτι βλεπω ειναι αρκετα βελτιωμένο.Θα το κατέβασω το πρωί που θά πάω για δουλεια.Το μονο που φοβάμαι ειναι αν θα εχει κόσμο στο pc. Μια χαρά είμαστε από κόσμο! Κάνε με add bill_G164 1
najinblue3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Τελικά το πήρα.Το πρωτο το ευχαριστήθηκα και αυτο απο οτι βλεπω ειναι αρκετα βελτιωμένο.Θα το κατέβασω το πρωί που θά πάω για δουλεια.Το μονο που φοβάμαι ειναι αν θα εχει κόσμο στο pc. Εκανες πολυ καλη κινηση, προσωπικα το θεωρω το καλυτεο fps με advanced movement μαζι με black ops3, αλλα με mechas , μπηκε και το νεο expansion free, εγω ειμαι στις 240 ωρες καλο λιωσιμο και μια συμβουλη, μαθε πρωτα scorch 1
gildo Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ παιδια.Θα σας πω αυριο τα νεα και θα σε κανω add
bill987 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ωραιο παιχνιδι αλλα ξενερωσα με τους campers. Campers παντού υπάρχουν!!! Αφού σου άρεσε θα το συνηθίσεις αυτό! Κατά τις 15:00 θα είμαι μέσα, όποιος μπορεί ας ακολουθήσει!!
bill987 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Που χαθήκατε βρε παίδες? Με αφήνετε και αλωνίζω μόνος μου...
Tzini_Gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 γιατι φαινεται σαν ναναι τα γραφικα downscale σε 1080p ? σαν να παιζω σε ps3 ειναι... κανενα adjust scale δν εχει οπως ηταν το re7?
NEKROMA Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 ωραιο παιχνιδακι μολις το τερματισα στο easy η αληθεια πιο πολυ call of duty ειναι παρα μαχες με mech
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Πολύ περίεργο γιατί οι devs δεν έχουν καμια σχέση με τα COD Προσπαθούν να μας θυμίσουν ότι υπάρχει αυτό το game?! Είναι παντελώς άχρηστα τα extra που περιέχει ή είναι η ιδέα μου?! https://www.youtube.com/watch?v=Q8mIJhqC8Hg Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2017 από {TDi}Dj2k..infc 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Το campaign του παιχνιδιού ήταν πράγματι τρομερό πάντως, αλλά λίγο..Η εταιρεία έχει ταλέντο, αλλά η EA δεν την αφήνει να shine.. ωραιο παιχνιδακι μολις το τερματισα στο easy η αληθεια πιο πολυ call of duty ειναι παρα μαχες με mech Ξέρεις ποια είναι η σχέση των devs της Respawn με το CoD ;
SoFGR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 μπηκε στο origin access vault προχθες και το κατεβασα, ακομα δεν εχω παιξει - βαριεμαι το campaign αν κρινω απο την trial version ειναι οντως αρκετα καλο.
najinblue3 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 To campaign τα σπάει, αλλά για μένα το μουλτυ ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, το θέμα είναι ότι δε παίζει πολύ λαός
_Theo_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Άσχετο, αλλά εγώ προτίμησα το BO 3. Αυτό το σκηνικό με τα mechs δεν το πολύ γουστάρω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 To campaign τα σπάει, αλλά για μένα το μουλτυ ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, το θέμα είναι ότι δε παίζει πολύ λαός Το multi είναι για nabs πλέον..Καμία σχέση με του 1..Δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα