Προς το περιεχόμενο

TitanFall 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις "άνοιξε" το free trial στο origin. Κλασσική EA, τα έκαναν μπάχαλο και δε σε αφήνει να το κατεβάσεις. Ζητά "product key" .......... για TRIAL !!. Τρελό bug. ΓΕΛΑΝΕ ολοι στο reddit  :-D

Επίσης πέφτουν γκρίνιες και για την μη υπαρξη pre load και έχουν δίκιο 

Μόλις το είδα αυτό μπήκα στο Library για να δω τα details του παιχνιδιού,έβγαλε ένα cd key και χωρίς να κάνω κάτι άλλο μόλις πάτησα μετά Install άρχισε να το κατεβάζει.

~19Gb... 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις το είδα αυτό μπήκα στο Library για να δω τα details του παιχνιδιού,έβγαλε ένα cd key και χωρίς να κάνω κάτι άλλο μόλις πάτησα μετά Install άρχισε να το κατεβάζει.

~19Gb... 

Δεν μου το εμφανίζει στη λίστα, πάει να το προσθέσει και εμφανίζει pop up. ΕΑ strikes back !

Δημοσ.

Χτες που καταφερα να μπω λιγο , οντως εβλεπα παικτες να πηγαινουν καρε-καρε. Τηλεμεταφορα κανονικη. Ουτε σε f2p παιχνιδια δεν βλεπω τετοιο πραγμα ρε γμτ... 

playable @ 40% λεει :P

Κανεμε αντ , ειμαι πλοκ :P 

Δημοσ.

στα 30 ευρώ, αξιζει λετε? ή παιζει και πιο χαμηλα?

Την δεδομένη στιγμή δεν παίζει πιο χαμηλά, αξίζει και παρά αξίζει!!

Αν και πάλι έχω θέματα με το ping, εκεί που είμαι στα 70-90 κάνει κάποια ξαφνικά 200-300 και μου ***** το παιχνίδι! 

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι λεβελ 50 με τον πιλοτο( g1) ψαχνω να βρω πως αλλαζει πρεστιζ σε g2 αλλα δεν βγαζω ακρη,γινεται αυτοματα η το επιλεγω απο καπου?Επισης κ στα οπλα τι γινεται με το πρεστιζ τους?

Δημοσ.

Κάτω από τις επιλογές ρυθμίσεων πιλότου -τίτανα σου γράφει Regeneration, πατάς και γίνεται!!

Το μόνο κακό (νομίζω, έτσι ήταν στο 1) είναι ότι πρέπει να ξεκινήσεις τα όπλα από την αρχή, ο λόγος που δεν το κάνω!

Έφτιαξα ομάδα με το όνομα Greece [GR], όποιος θέλει μπαίνει!!

Δημοσ.

Κάτω από τις επιλογές ρυθμίσεων πιλότου -τίτανα σου γράφει Regeneration, πατάς και γίνεται!!

Το μόνο κακό (νομίζω, έτσι ήταν στο 1) είναι ότι πρέπει να ξεκινήσεις τα όπλα από την αρχή, ο λόγος που δεν το κάνω!

Έφτιαξα ομάδα με το όνομα Greece [GR], όποιος θέλει μπαίνει!!

Δεν μπορω να το βρω,κοιταω εκει που ειναι το customize,παταω κ πανω στον πιλοτο αλλα δεν μου βγαζει κατι για Regenation.Τα οπλα αλλαζουν αυτοματα τελικα απ οτι καταλαβα.

Δεν μπορω να το βρω,κοιταω εκει που ειναι το customize,παταω κ πανω στον πιλοτο αλλα δεν μου βγαζει κατι για Regenation.Τα οπλα αλλαζουν αυτοματα τελικα απ οτι καταλαβα.

Τελικα το βγαζει με κιτρινα γραμματα πανω απ την λιστα με τους παιχτες...μπροστα στα ματια μου ηταν κ δεν το εβλεπα,λολ!Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...