TheELF Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις "άνοιξε" το free trial στο origin. Κλασσική EA, τα έκαναν μπάχαλο και δε σε αφήνει να το κατεβάσεις. Ζητά "product key" .......... για TRIAL !!. Τρελό bug. ΓΕΛΑΝΕ ολοι στο reddit Επίσης πέφτουν γκρίνιες και για την μη υπαρξη pre load και έχουν δίκιο Μόλις το είδα αυτό μπήκα στο Library για να δω τα details του παιχνιδιού,έβγαλε ένα cd key και χωρίς να κάνω κάτι άλλο μόλις πάτησα μετά Install άρχισε να το κατεβάζει. ~19Gb... 1
7nisiotis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις το είδα αυτό μπήκα στο Library για να δω τα details του παιχνιδιού,έβγαλε ένα cd key και χωρίς να κάνω κάτι άλλο μόλις πάτησα μετά Install άρχισε να το κατεβάζει. ~19Gb... Δεν μου το εμφανίζει στη λίστα, πάει να το προσθέσει και εμφανίζει pop up. ΕΑ strikes back !
7nisiotis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εφτιαξε το πρόβλημα. Βλέπω 30 GB είναι. 20h download θέλει; Με 4αρα γραμμή; Ντάξει ούτε να το βάλω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εξακολουθεί να έχει lagspikes το παιχνίδι, δεν γίνεται να παίξεις έτσι..
tommybertsen Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Χτες που καταφερα να μπω λιγο , οντως εβλεπα παικτες να πηγαινουν καρε-καρε. Τηλεμεταφορα κανονικη. Ουτε σε f2p παιχνιδια δεν βλεπω τετοιο πραγμα ρε γμτ... playable @ 40% λεει Κανεμε αντ , ειμαι πλοκ
zboocham404 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Θερμό καλωσόρισμα στα παλικάρια που ψήθηκαν για free weekend. Ίσως ήμουνα λίγο σκληρός μαζί τους 3
bill987 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Κακεεεεεεεεεε!!!! Κρίμα τα παιδιά, δεν θα ξαναπαιξουν
Xorxhs! Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 στα 30 ευρώ, αξιζει λετε? ή παιζει και πιο χαμηλα?
bill987 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 στα 30 ευρώ, αξιζει λετε? ή παιζει και πιο χαμηλα? Την δεδομένη στιγμή δεν παίζει πιο χαμηλά, αξίζει και παρά αξίζει!! Αν και πάλι έχω θέματα με το ping, εκεί που είμαι στα 70-90 κάνει κάποια ξαφνικά 200-300 και μου ***** το παιχνίδι! 1
hitman 21 original Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ειμαι λεβελ 50 με τον πιλοτο( g1) ψαχνω να βρω πως αλλαζει πρεστιζ σε g2 αλλα δεν βγαζω ακρη,γινεται αυτοματα η το επιλεγω απο καπου?Επισης κ στα οπλα τι γινεται με το πρεστιζ τους?
bill987 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Κάτω από τις επιλογές ρυθμίσεων πιλότου -τίτανα σου γράφει Regeneration, πατάς και γίνεται!! Το μόνο κακό (νομίζω, έτσι ήταν στο 1) είναι ότι πρέπει να ξεκινήσεις τα όπλα από την αρχή, ο λόγος που δεν το κάνω! Έφτιαξα ομάδα με το όνομα Greece [GR], όποιος θέλει μπαίνει!!
hitman 21 original Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Κάτω από τις επιλογές ρυθμίσεων πιλότου -τίτανα σου γράφει Regeneration, πατάς και γίνεται!! Το μόνο κακό (νομίζω, έτσι ήταν στο 1) είναι ότι πρέπει να ξεκινήσεις τα όπλα από την αρχή, ο λόγος που δεν το κάνω! Έφτιαξα ομάδα με το όνομα Greece [GR], όποιος θέλει μπαίνει!! Δεν μπορω να το βρω,κοιταω εκει που ειναι το customize,παταω κ πανω στον πιλοτο αλλα δεν μου βγαζει κατι για Regenation.Τα οπλα αλλαζουν αυτοματα τελικα απ οτι καταλαβα. Δεν μπορω να το βρω,κοιταω εκει που ειναι το customize,παταω κ πανω στον πιλοτο αλλα δεν μου βγαζει κατι για Regenation.Τα οπλα αλλαζουν αυτοματα τελικα απ οτι καταλαβα. Τελικα το βγαζει με κιτρινα γραμματα πανω απ την λιστα με τους παιχτες...μπροστα στα ματια μου ηταν κ δεν το εβλεπα,λολ!Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα