Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Στην αρχή έπαιζε ομαλά, αλλά τώρα τελευταία εκεί που είμαι με 70-80ping κάνει κάτι τρελά 250-300 για sec και δεν μπορείς να παίξεις!! Αυτό δεν το έκανε στις αρχές και πρέπει να το κάνει συγκεκριμένες ώρες μέσα στην μέρα, δεν το κάνει πάντα. Αλλά είναι εκνευριστικό, το επίσημο forum έχει γεμίσει με παράπονα και δεν βλέπω να κάνει κάτι η Respawn. Δεν φτάνει που παίζουμε μια dumbed down έκδοση του 1, έχουμε και latency issues..
tommybertsen Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Οφφτοπικ: @tommy: Όσο για το fastpath εγώ με ένα τηλέφωνο μπήκα την ίδια μέρα, γιατί σε κουράζουν εσένα? Επειδη ειμαι σε VDSL , το οποιο το δινει ο ΟΤΕ. Ειμαι σε μια κοντινη καμπινα περασμενος, και λενε επειδη ειναι του ΟΤΕ , εχουν δρομολογησει το θεμα σε αυτους. Περιττο να πω οτι εχει 3 εβδομαδες. 2 τηλεφωνα εκανα στα κεντρικα της φορθνετ. Στο 3ο θα βροντηξω, αν και ειναι πολυ πιθανο να μη φταινε αυτοι. Οποτε next step , ισως να παρω τον ΟΤΕ. Δεν ειναι οτι βιαζομαι κιολας, αλλα ξερω κι εγω οτι ειναι μιση μερα δουλεια. /οφφτοπικ. Τωρα θα μπω στο campaign λιγο πιο "βαθεια". Οσο επαιξα ειναι ωραιο!
7nisiotis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Forthnet έχεις tommy; ΟΤΕ νόμιζα. Α με forthnet, καφεδάκι και υπομονή Τελικά λόγω των θεμάτων στο multi δεν έχω πάει ακόμα να το πάρω ( έχει έρθει στο public btw ) το σκέφτομαι
bill987 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Σήμερα που έπαιξα λίγο δεν το έκανε καθόλου! Τι να πες ...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 FRONTFRONTIER NEWS NETWORK – 11.22.2016IER NEWS NETWORK – 11.22.2016 tl;dr έκδοση (απο reddit) Δωρεάν DLC Cosmetic microtransactions. Όχι RNG based, αν σου αρέσει κάτι το αγοράζεις (αναφέρθηκε σε modest pricing) Δύο Prime titans. New chassis and assassinations - Στην ουσία 2 εκδόσεις των ήδη διαθέσιμων titans αλλά pimped visually DLC #1 στις 30/11, "Angel City's Most Wanted" Angel City map. Stats screen. Wingman Elite pistol. New Titan kits. Τέλος Game Mode Twists, Double Xp Σ/Κ Giveaways@Respawn Twitter
dimyok Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Περιπου τι latency εχετε ? το χω παραγγειλει να δω τι γμσι θα πεφτει στο pvp δηλαδη με 100+ .... Μπορουμε να δουμε αν εχουμε fastpath στα γρηγορα απο τις ρυθμισεις ?
tommybertsen Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 μου βγαζει συνεχεια αυτό το μυνημα Screenshot_1.png Πηγαινε στο event viewer και δες τι το προκαλει. Λογικα θα βγαλει καποιο σφαλμα εκει. Περιπου τι latency εχετε ? το χω παραγγειλει να δω τι γμσι θα πεφτει στο pvp δηλαδη με 100+ .... Μπορουμε να δουμε αν εχουμε fastpath στα γρηγορα απο τις ρυθμισεις ? Τι εννοεις ^^ ? Δε ξερεις αν εισαι σε fastpath? Τρεξε ενα CMD και γραψε ping gr-ix.gr και δες τι ms λεει. Συνηθως σε interleaved εισαι απο 30-40 ms. Πολυ χαμηλοτερα σε fastpath ΥΓ: Ακομη δεν μπηκα ονλαιν , προσπαθω να βρω χρονο να τελειωσω το campaign αρχικα.
dimyok Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Minimum = 129ms, Maximum = 139ms, Average = 133ms holy shit γιαυτο σερνομαι ? Πρεπει να παρω τηλεφωνο την κολοforthnet να με ξαναβαλει . Απο το wow το πηρα πρεφα εχει σταθερα πανω απο 100ms την τελευταια βδομαδα
tommybertsen Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Κατι 105ms avg βγαζει και εμενα τωρα. Δε ξερω αν φταιει που εχω torrent ανοιχτο και κανει upload. Αλλα το πολυ πολυ αυριο να στρωσει
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 αν κάνεις upload ταυτόχρονα ρε tommy την γονατίζεις την σύνδεση
dimyok Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Εγω ημουν 30 και μετα που ειδα οτετζη να σκαλιζει το κουτι πηγε 130 και εμεινε εκει χωρις torrent ανοιχτο ......
hitman 21 original Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Τι σετινγκς να βαλω για να εχω καρφωμενα 60 φπς?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ξεκινα με low, σίγουρα 60 "καρφωμένα" http://www.geforce.com/whats-new/guides/titanfall-2-graphics-performance-and-tweaking-guide
SoFGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 CPU: amd fx-8350 GL HF στο TF1 χωρις κλοκαρισμενο i5 δεν γλυτωνα τα drops στα 40s με τιποτα. ακομα εχω εφιαλτες απο τα νερα της lag-oon να υποθεσω εχει παλι fps_max = refresh rate ετσι ? δηλαδη αμα καποιος θελει να παιξει για τον A/B λογο με 180fps πρεπει να βγαλει την CRT απο το παταρι ? edit : ακυρο μολις ειδα το guide του psycho
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα