Προς το περιεχόμενο

TitanFall 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες έφτιαξα και ενα network να υπάρχει, μπορείς να είσαι σε πολλά ταυτόχρονα και αλλάζεις active network απο το MP screen.

Το σημαίνει αυτό;; Δλδ μπορούμε να μπούμε εκεί και σαν ομάδα να συνεχίσουμε σε mp ??

Ερώτηση, πόσες ώρες μπορείτε να παίξετε συνεχόμενα;; :D

Δημοσ.

Σαν clan system ειναι δεν ξερω αν δίνει κατι παραπανω σε credits εκτος απο το happy hour.

Δημοσ.

ViPFaTaLiTY

Ελληνικά

Σου έστειλα αίτημα! (r3st_1n_piec3s)

Αρχίζουμε να προθερμαίνουμε τις μηχανές μας, όσοι πιστοί προσέλθετε! 

Δημοσ.

Η απάντηση της ΕΑ για την κοντινή κυκλοφορία Titanfall & Battlefield.

We think there’s really three types of players. People that really love Battlefield and that kind of big strategic gameplay that will orient in that direction; the player that loves the fast, fluid, kinetic gameplay of Titanfall 2 that really orient in that direction; and the player that just has to play the two greatest shooters this year and will buy both.

Δημοσ.

Τελικά δεν άντεξα και εγώ και το πήρα. Προς στιγμήν είμαι στο campaign (2 ώρες έχω παίξει) και από αύριο λέω να περάσω στο multi...Nomesy2000 για όποιων θέλει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Psycho παθαινει Jimmy Hedrix αλλα αντι για κιθαρα και σολο εχει cloak και smg. Αφου ντρεπομουν να πατησω tab. Τουλαχιστον πιαναμε φασμα θεσεων αυτος πρωτη εγω κατω κατω.

------

Τελικά είναι μέχρι να σου κλικάρει.

Παίζω cloak και shotgun και μπορώ να πω πως εντυπωσιάζομαι ευχάριστα. Νομίζω οτι και αυτό κάπως το κρατάει πίσω το παιχνίδι, έχει αρκετό curve μέχρι να αρχίσεις να νιώθεις οτι κάτι κάνεις και αν σε matchαρει με άτομα που ρουφάνε φραπε ενω με το άλλο χέρι κάνουν bunny hopping, chain walls etc είναι μια κρυάδα που αποθαρρύνει κόσμο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Με το που ακούω το you are a great talent pilot, καταλαβαίνω με ότι το παιχνίδι με το τρόπο του μου λέει ότι είμαι noobας!  :-D  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...