Προς το περιεχόμενο

TitanFall 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψιλο τσιμπημενα νουμερα σε καποιες καρτες αλλα οι δημοφιλεστερες καρτες οπως 970,1060,rx 480 ειναι σε καλο δρομο.

Στο δευτερο γραφημα βλεπω την 7990 να ειναι κατω απο 280x αρα το αφηνω ασχολιαστο. Crossfire και Sli μαλλον δεν δουλευουν.

Μακαρι η τιμη στα κλειδαδικα να ηταν πιο κοντα στο 30ευρω http://www.allkeyshop.com/blog/buy-titanfall-2-cd-key-compare-prices/

• Απαντ. 443
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Titanfall 2 will receive a PC patch that will improve GPU performance

Η αλήθεια είναι ότι έχει ένα θεματάκι με το frame-rate, δηλαδή smooth-ίλα είναι απλά κάποιες φορές έχω 60FPS, κάποιες 90 και κάποιες 120-130+. Επίσης, πρέπει να βάλουν επιλογή να απενεργοποιηθεί το film grain γιατί είναι λες και βλέπω ταινία του '90.

Και επιβεβαίωση ότι ΔΕΝ θα έχει season pass..

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείτε να παίξετε με VPN από τώρα, συνδεθείτε Αυστραλία, ανοίξτε το παιχνίδι και alt+tab για να κλείσετε το VPN και να μπείτε σε EU data center.

Το campaign δείχνει δυνατό, η VRAM έφτασε 7703MB και 10GB RAM με 4xMSAA/1440P, lol.

Ποσα fps εχεις και πως ειναι τα γραφικα? Να δουμε εγω ποσα fps θα πιανω με τα ιδια settings.

Δημοσ.

γτ ολους εδω μεσα τους ενδιαφερει ποσα fps θα πιανεις εσυ...

Δεν τους ενδιαφερει αλλα πρεπει να βρει κατι για να γραψει.

Ειμαι σιγουρος οτι οσοι αγορασαν το πρωτο παιχνιδι μαζι με τα Dlc θα τους εριχναν καντηλια για τις παραπανω ψευτο δηλωσεις. Απλα η ΕΑ για να μην πατωσει το παιχνιδι τους λενε να το παρουσιασουν οτι δεν εχει season pass μπας και πουλησει τπτ αφου βγαινει την ιδια περιοδο με το Titanfall 2.

Παντως εχουν ηδη αρχισει να εκφραζονται καποια παραπονα απο τους κατοχους του BF οτι το παιχνιδι στην παρουσα φαση νιωθει ψιλο μισο απο πλευρας περιεχομενου αρα ισως βοηθησει το Titanfall αυτο. Εγω περιμενω να διαβασω αντιδρασεις του κοσμου και ισως να πεσει λιγακι η τιμη του για να δω μπας και το παρω,γιατι οπως εχω ξαναπει 50ευρω για season pass στο BF προσωπικα δεν δινω και τα θεωρω κοροιδια μεχρι εκει που δεν φτανει να χρεωνονται χαρτες ακριβοτερα απο οσο ολοκληρα παιχνιδια.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι η τιμή, ειδικά από την στιγμή που δεν θα υπάρξει season pass και όλα τα dlc θα 'ναι free.

"Son, let me tell you a story about a time when games used to be sold complete... before the Dark Times of DLC spread their shadow over the gaming industry..."

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλό το παιχνίδι!!!

Μερικές ερωτήσεις για οποίον έχει καταλάβει!

1. Στους τίτανες μπορούμε να αλλάξουμε όπλα??

2. Στο 1 με το space έδινε ώθηση στους τίτανες, πλέον δεν ισχύει ??

'Όποιος βρίσκει κανένα κολπάκι, ας το γράφει εδώ!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποση ωρα σου πηρε το campgain και σε τι επιπιδο δυσκολιας?

Εμένα μου πήρε 4 και κάτι ψιλά ώρες στο regular.

Δεν είναι μεγάλο αλλά σου αφήνει μια κενή αίσθηση λόγο θανάτου του BT.  :cry: 

Αλλα το παιχνίδι είναι έρωτας  :wub:

Επεξ/σία από Dev1l
Δημοσ.

ωραίος Dev1, κάνε edit και βάλε spoiler ρε φίλε.. 

μόλις το πήρα, μπήκα να δω κανα σχόλιο απο ολα τα παιδιά εδώ και πέφτω πάνω στο δικο σου απότομα, σαν να μου την έπεσε αρκούδα. 

Δημοσ.

ωραίος Dev1, κάνε edit και βάλε spoiler ρε φίλε.. 

μόλις το πήρα, μπήκα να δω κανα σχόλιο απο ολα τα παιδιά εδώ και πέφτω πάνω στο δικο σου απότομα, σαν να μου την έπεσε αρκούδα. 

Χαχαχα, έγινε!  :-D

Δημοσ.

Πως σας φάνηκε το παιχνίδι??

Φίλοι απο το εξωτερικό λένε ότι δεν τους άρεσε καθόλου και το βράδι τους είδα μέσα στο 1!

Εγώ το θεωρώ πολύ καλό, απλά μας πόνεσε ότι απο πρώτοι στο χωριό πήγαμε τελευταίοι στην πόλη!

Δεν έχει καμία σχέση με το 1, είναι ένα νέο παιχνίδι και όλα θέλουνε απο την αρχή, ειδικά με τους τιτάνες!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...