Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

builds ηδη δωσανε στους developers Μπιλλυ, και μιλανε για τελος του χρονου.

δεν ειναι παντως για γελια, αφου ο ιδιος ο ρατζα κοντουρι, ο αρχιμηχανικος της ATI, ο ιδιος που ειχε παρουσιασει και το mantle, μιλησε για πλεονεκτημα ..τεσσαρων γεννεων.

Καλημέρα! Άλλαξε το ψιλοαόριστο "Holidays 2015 window" ή κάτι δεν είχα καταλάβει εγώ από την αρχή καλά; Όσο για τα υπόλοιπα άσε με να κρατάω μικρό καλάθι προς το παρόν. 

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κρατα οτι καλαθι θες μπιλλυ μου (και δικαιολογημενα), αλλα δειξανε παραδειγματα που ενω πριν πχ σε ενα τετραπυρηνο, εκανε τη δουλεια ο ενας και οι αλλοι τρεις σφυριζανε αδιαφορα, πλεον δουλευουνε ολοι φουλ. (5Χ εξοικονoμηση cpu time και μηδενικο overhead)

επι πλεον, οι ανθρωποι της ati και της nvidia, οπως ξερουμε πουλανε καρτες γραφικων για να ζησουνε οι ανθρωποι..

τετοιες δηλωσεις (αντιστοιχες εγιναν και απο την nvidia) οπωσδηποτε ...κοβουνε λιγο τη φορα που εχει ο καθενας να αναβαθμιστει σε h/w, αφου πλεον μπορει να σκεφτει "κατσε και βλεπουμε".

τετοιες δηλωσεις λοιπον, δεν μπορει να ειναι εντελως κουφιες απο τη μια, και να βλαπτουν το stream των πωλησεων απο την αλλη.. αυτα λεει η λογικη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα! Άλλαξε το ψιλοαόριστο "Holidays 2015 window" ή κάτι δεν είχα καταλάβει εγώ από την αρχή καλά; 

Δεν άλλαξε από όσο έχω δει άρα σωστά υπολογίζεις.

• Like 1
Δημοσ.

απο εκει και περα, καποια στοιχεια εχουν κατσει στο πισω καθισμα, προκειμενου το παιχνιδι τελικα να ειναι ..παιχνιδι, δηλαδη διασκεδαστικο, πραγμα που το καταφερνει για τους φαν του ειδους θα ελεγα αριστα.

Την λες πιο πάνω στον Qsis για να καταλήξεις και εσύ τελικά να πεις πως όντως έχουν κρατήσει πράγματα για να είναι παιχνίδι και όχι εξομοιωτής. 

Δημοσ.

Κανένα από αυτά τα παιχνίδια, είτε σε κονσόλες είτε σε PC δεν είναι προσομοιωτές, αν θέλουμε να γίνουμε αυτιστικά ακριβολόγοι. Αυτο δε σημαίνει ότι δεν έχουν απαιτητικά συστήματα φυσικής. Δεν έχει νόημα αυτή η διαφωνία :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...