Προς το περιεχόμενο

Για επανεφεύρεση του desktop computing κάνει λόγο η Intel. Αποκάλυψε Haswell-E HEDT, Broadwell και Devil's Canyon

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Χα! Πανω που σκεφτομουν απο φθινοπωρο να στησω ενα workstation! Αντε να μας βγαλει κ η nvidia μια καλη φτηνη Quadro γτ η Κ2000 παραειναι αδυναμη!

Ελπιζω οι Broadwell να μην αργησουν να περασουν στους Xeon... Για ποσα teraflops θα μιλαμε περιπου?!?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για να καταλαβω θα αλλαξει παλι σοκετ η θα μπαινουν αυτοι στο 1150. εχω καταμπερδευτει σκεφτομαι να κανω νεο πσ και πονοκεφαλιαζω

• Like 1

Αν δεν υπήρχε και η Amd ακόμα ο HY θα ήταν προιόν πολυτελείας και η αγορά του θα ξεπερνούσε τα 3k. Η AMD για αυτά που προσφέρει στο κοινό που τα προσφέρει είναι πάρα πολύ καλή. Όσο να'ναι όλοι επαγγελματίες δεν είμαστε.

Πάντως δεν σταματά να με εκπλήσει η Ιντελ. Όσοι πήραν nehalem το μόνο που ίσως χρειάστηκε να κάνουν είναι να πάρουν καλύτερη motherboard. 

Τι κάνει ένας πόλεμος πάντως...

Πάντως δεν σταματά να με εκπλήσει η Ιντελ. Όσοι πήραν nehalem το μόνο που ίσως χρειάστηκε να κάνουν είναι να πάρουν καλύτερη motherboard.

εγώ προνόησα και είχα τσιμπήσει μια GB X58A-UD7

με όλες τις τότε νέες τεχνολογίες πάνω

και το μονο που αλαξα σε 5 χρονια ηταν η GPU

πηγα σε ati 7950

Κάποτε τα 640Κ μνήμης φαινόντουσαν υπεραρκετά ;-)

Δεν αντιλέγω...όμως ΠΟΤΕ δεν θα υπάρχει η ανάγκη για x99 socket από gamers... όταν θα γίνουν πιο απαιτητικά τα παιχνίδια που θα κάνουν τους Χ770Κ (3ή4) να τα φτήνουν, θα έχουν περάσει 3-4 γενιές CPU που θα είναι και δυνατότερες και οικονομικότερες.

Αυτες οι εξελιξεις αφορουν ΜΟΝΟ επαγγελματιες που θελουν cpu power αλλα και gamers.

Για τους υπολοιπους, οι υπολογιστες εδω και καμια 5ετια παρεχουν αρκετη δυναμη.

και 7 μπορώ να σου πω

• Like 1

Πιο ειναι το reinvent ακριβως? Οι 8 πυρηνες στους extreme των 999Ε και οι ddr4? Εχουν περασει 8 χρονια απο τον πρωτο 4πυρηνο και την υποστηριξη ddr3 απο την intel και ακομα σκεφτεται να δωσει 8 πυρηνες στο πιο ακριβο μοντελο της.

Πολύ καλά !
,αλλά τι κατανάλωση σε W έχουνε ?

Δεν θέλω πιο δυνατό το laptop μου, θέλω να κρατάει περισσότερη ώρα κάνοντας τα ίδια πράγματα. 

Πλέον οι επεξεργαστές είναι αρκετά δυνατοί, με αποτέλεσμα να μην ενδιαφέρεται κανείς για κάτι δυνατότερο, αλλά μόνο για κάτι φθηνότερο...

(Βέβαια αυτό μπορεί να ισχύει μόνο για Ελλάδα ;-)  ) 

εγώ απλά θα έδινα τον τίτλο "και αυτοί (που κάνουν επεξεργαστές) κλέφτες θα γίνουν"..

Γράφω από ένα laptop 7ετίας με core2duo σκορ cpubenchmark 1000 (my god πως περνάν τα χρόνια) και προφανώς για internet/multimedia και πολλά άλλα είναι μια χαρά.

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια σε αντίθεση με παλαιότερα η αγορά των επεξεργαστών ωρίμασε. Έχουν χρόνια τώρα τις επιδώσεις που απαιτείται να έχουν. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάζουν τόσο συχνά (όπως την δεκαετία του 90 που σε 1-2 χρόνια ήταν η μέρα με την νύχτα οι Η/Υ).

Η έξτρα υπολογιστική ισχύ αφορά όλο και λιγότερους χρήστες και κυρίως gamers και μερικούς που τρέχουν ειδικό λογισμικό (cad, video κτλ), όχι όμως τους "συνηθισμένους" χρήστες (Internet, word).

Κάθε πρόοδος καλή ωστόσο και η intel τα πάει καλά στους επεξεργαστές και έχει προσφέρει πολλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...