eko13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Το dvdrom που εχω στο λαπτοπ μεχρι προσφατα δουλευε κανονικα... Σημερα που εβαλα ενα dvd μεσα δεν το διαβαζε καν... Το eject δεν δουλευε (μου ανοιξε για να μπει βεβαια) Η εξαγωγη απο τον υπολογιστη μου, δεν δουλευε και ανοιξε το πορτακι μονο απο την τρυπουλα με συνδετηρα, εβαλα αλλο cd τα ιδια! Φαινεται σαν να ειναι συνδεδεμενο αλλα να μην δουλευει... Πηγα στο device manager, ελεγε λειτουγει κανονικα, του ειπα να βρει νεους drivers εψαξε και εγραψε οτι εχει τους πιο προσφατους... Τι μπορει να εγινε? Αν δεν δουλευε καθολου δεν θα ανοιγε το πορτακι εξαρχης? χαλασε με το που εβαλα το πρωτο dvd? Εκανα ρισταρτ δεν αλλαξε κατι...
SPANK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Όχι δεν ειναι απόλυτο μπορει να ανοίγει κανονικα αλλα μην διαβάζει η να γράφει τιποτα , σε εναν φίλο δουλεύει κανονικα το drive του διαβάζει κομπλε αλλα δεν γράφει οποτε μπορει απλα να τα έπαιξε δεν ειναι και σπάνιο φαινόμενο δηλαδη
Hawk7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δοκιμασε,αν εχεις το λαπτοπ καιρο,να καθαρισεις το "ματακι" του laser με μπατονετα και λευκο οινοπνευμα.Φυσικα με ανοιχτο το πορτακι του ρομ,και κλειστο το λαπτοπ εκτος ρευματος.(μην εχουμε κανα ατυχημα ). Ποτε δεν ξερεις τι γινεται.
washcloud Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Αν κατά την επανεκκίνηση ανοίγει κανονικά "το πορτάκι", τότε το ζήτημα έχει να κάνει με τα Windows σου. Τσέκαρέ το. ...για την ακρίβεια, έχε έτοιμο το δισκάκι εγκατάστασης των WIndows (ή τα "recovery discs" που ίσως έχεις) και προσπάθα να από εκεί. Φρόντισε να έχεις ήδη ορίσει από πριν ως πρώτη συσκευή εκκίνησης, το optical drive, μέσα από το BIOS setup (συνήθως μπαίνεις σε αυτό πατώντας F10 ή Del ή F2 ξερωγώ, άμα τη εκκινήσει του υπολογοστή). Εάν ξεκινήσει η εγκατάσταση, πάει να πει πως το drive διαβάζει κανονικά (...το οποίο επίσης παραπέμπει σε θέμα του λειτουργικού, αναφορικά με το ότι σε περιβάλλον Windows δεν διαβάζει). 3
eko13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Αυτο λεω δεν ειναι θεμα αναγνωσης CD, δεν ανοιγει καθολου! παρα μονο απο την τρυπουλα, με συνδετηρα... Το βγαζει στον υπολογιστη μου αλλα απο εκει και περα τιποτα, ουτε κουμπι, ουτε εξαγωγη ουτε θεμα driver... Αν δεν ανοιγε την πρωτη φορα το πορτακι θα ελεγα οτι ειναι χαλασμενο... Τωρα ανοιξε μια φορα μπηκε το Dvd και μετα τελος... Τι να πω δεν ξερω ειναι δυνατον να χαλασε μεσα σε δευτερολεπτα? Να μην το διαβαζε να το καταλαβω, αλλα εδω μιλαμε ειναι σαν να μην περνει καθολου ρευμα... ** ΟΚ προς το παρον λυθηκε! Το γυρισα αναποδα, ανοιξα το πορτακι με συνδετηρα και πιεσα λιγο το driver και επαιξα λιγο με την ταινια που μαλλον το τροφοδοτει με ρευμα... Περιεργο παντως να γινει ξαφνικα... Τωρα μπορει να το ξανακανει στο μελλον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα