Προς το περιεχόμενο

smart cover ipad ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ???

navouxodonosoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολους,,,εχω μια απορια σαν ψηρας που ειμαι...σκεφτομαι να αγορασω ενα smart cover οχι βεβαια το γνησιο της apple γιατι το θεωρω πολυ ακριβο...παιζει να κανει γρατζουνιες στο αλουμινιο εκει που ενωνει με τους μαγνητες στηριξης??εχει παθει καποιος κατι τετοιο?γιατι σκοπος ειναι να παρω κατι τετοιο για να μην μου γρατζουνιστει και οχι να του δημιουργησω στο πλαι αλλες χαχα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω παρει 3 τετοια απο εβαυ και αλλες θηκες που κουμπωνουν και δεν εχει τιποτα.. Εξαλλου και τα μαγνητακια ειναι με ενα πλαστικο απο πανω να μη γρατσουναει.

Ευχαριστω φιλε cris41...θελω να το διατηρησω οσο πιο λεπτο γινεται,οποτε θεωρω οτι καλυτερο μια slim πλατη και ενα smart cover για να μην γινει τουβλο σε παχος αλλα σημαντικο,και βαρος,επειδη ειναι ψιλο βαρη το 4,καλο ειναι να του δωσω οσο μπορω λιγοτερο βαρος με θηκη...να σαι καλα παντως που μου ελυσες την απορια!

Υπερβολικο να το προσεχεις τοσο. Και εγω τα προσεχω αλλα νταξ. Μια θηκη που γυριζει 360μοιρες του εχω μονιμα εγω. Και κοβερ ταυτοχρονα και το προστατευει πισω και μπροστα για να το πετας ανετα σε τσαντες και βαλιτσες.

Εχω cover απο ebay σχεδον 1-1,5 χρονο και ειμαι στο δευτερο γιατι το πρωτο χαλασε. Οντως αν βγαλεις τα πλαστικα με τον καιρο κανει γρατζουνιες( με τον καιρο φευγουν μονα τους) . Αν το προσεχεις πολυ το ipad ας το εχεις υπ οψιν σου αλλα με λιγη προσοχη εισαι οκ.

Sent from my iPad using Insomnia

Αγορασα ενα,οχι της apple γιατι το θεωρω πανακριβο...,να σαι καλα rebel2000...οντως...το ειχα υποψιν και μετα απο αρκετες ωρες παρατηρησα κατι μαυριλες που αφηνει και αμα της καθαρησω φευγουν,προφανως εαν το ξεχασω μερες τοτε μπορει να μετατραπει και σε κανενα μονιμο σημαδη...το ζητουμενο γενικοτερα ειναι να του κρατησω την μεταπωλητικη του αξια κρατωντας το πενα ωστε αμα το βαρεθω να μου φυγει ευκολα,γιατι εκει εξω υπαρχουν πιο ψηρες απο εμενα...καλα!γενικοτερα δεν ειναι και κανα προβλημα τρελο χαχα,το ξερω οτι το καιμε το θεμα και το ανοιξα ετσι χαβαλες να γινεται,ενοειται εχω και γω τα προβληματα μου οπως ολη η ελλαδα αλλα να ξεχνιομαστε και λιγακι με τιποτα βλακειουλες...

πανακριβο της apple αλλα για καποιο λογο.

οπου κι αν εχω διαβασει για τα τυπου ebay φθηνα, ολοι ελεγαν πως ειναι πολυ μουφα.

προσωπικα εχω το γνησιο, ακριβο μεν καθως καλυπτεις την μιση διαφορα στην τιμη απο το να επαιρνες την διπλασια μνημη στο ipad αλλα ποιοτικά και χρηστικα δεν το μετανιωσα ποτε. εν αντιθεση με τις οσες ιστοριες εχω διαβασει στο ιντερνετ (προσωπικη εμπειρια δεν εχω οποτε ισως κανω λαθος).

φιλε μου πρόσεχε γιατι με μία από τις μαιμού θήκες του ebay γρατσουνίστηκε το αλουμινιο του iphone μου, δυστυχώς ανεπανόρθωτα.

Οταν έρθει αν δεις και δεν κάθεται καλα έστω και για 1% όπως  είσαι ΠΕΤΑ ΤΗΝ γιατι αργά η γρήγορα θα σου κάνει ζημιά...

Η μαρκα του smart cover ειναι sentio,με 6,90 απο πλαισιο Η αληθεια ειναι πως αφηνει κατι μαυριλες αλλα εχω τον νου μου...αμα δω τιποτα ψιλο θα την στειλω τοτε...

Εγώ πήρα ένα Puro που είναι και backcover και smart cover μπροστά γύρω στα 28 ευρώ απο public, πολύ ευχαριστημένη. Όντως είναι πεταμένα λεφτά της apple. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...