Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα,αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα..

Έχω σε σταθερό υπολογιστή τη μητρική πλακέτα msi MS-7236 945PL Neo3

ενώ μπαίνω κανονικά στα windows, όταν πατάω τερματισμό λειτουργίας το μηχάνημα κλείνει κανονικά αλλά μετά από δευτερόλεπτα ξανά μπαίνει σε λειτουργία και bootarei κανονικά, ξανά πατάω τερματισμό λειτουργίας και συνεχίζει το ίδιο πράγμα επαοριστον...

οι κινήσεις που έχω κάνει για να λύσω το πρόβλημα είναι οι έξεις , έχω αλλάξει τροφοδοτικό και κάνει τα ίδια,του έχω κάνει αναβάθμιση αλλά και υποβάθμιση του BIOS αλλά συνεχίζει τα ίδια...

του έχω μιλήσει γλυκά του έκανα μασάζ αλλά αυτό τίποτα συνεχίζει να ξανά¨ξεκινάει...  :-D

Παρακαλώ σε όποιον γνωρίζει να μου μεταφέρει τα φώτα του ή μήπως έχει ιδέα που μπορώ να ψάξω..

ευχαριστώ προκαταβολικά....

Δημοσ.

Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιο error του συστήματος(drivers ή κάποιο πρόβλημα με το υλικό).και με το που κάνεις να το κλείσει κρασάρει κ κάνει reboot.Αν θες να το λύσεις σωστά ξεκίνα και πέρασε drivers από αρχή,μετά ανοίγεις το πισι με όσο το δυνατόν λίγότερα πράγματα πάνω(μπορεί ακόμα κ το cd/dvd σου να φταίει).Μετά υπάρχει και μία πιο μπακαλίστικη λύση π δεν ξέρω τι μπορεί να επιφέρει -αν θα επιφέρει-στο σύστημα.Start/search/sysdm.cpl/Advanced tab/Startup and Recovery settings/ξεκλικάρεις το automaticaly restart αυτό απλά αν κρασάρει το pc δεν κάνει από μόνο του ρεστάρτ.Μετά υπάρχουν κ άλλες λύσεις πιο σύνθετες να πειράξεις κάτι στο registry ή να αλλάξεις κάτι στο bios και sto dick manager στην κάρτα δικτύου,αλλά δεν τα θυμάμαι.(το έχει πάθει γνωστός μ σε 2 pc-έπαιξε τζόκερ-και αυτές οι 2 λύσεις τον βοήθησαν.Ελπίζω και σένα(λύσεις αναφέρομαι σε updates k check τα κομμάτια)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπόν έκανα ένα clear cmos με το jumperaki από τη μητρική και είναι εντάξει!! :-)

ευχαριστώ πολύ όσους συμμετείχαν,καλή συνέχεια!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...