DeKaLoUdiS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Προσφατα μου εδωσαν ενα ps3 με ylod το φουρνισα λοιπον σε ενα φιλο οδοντιατρο χαχαχα κι ενω λειτουργει κανονικα για 5-7 mins μετα ξεκινανε τα artifacts για κανα 2 λεπτα μεχρι να κολλησει τελειως.Βεβαια δεν το εχω αφησει να κρασαρει τελειως, αλλα το κλεινω μολις ξεκιναει τα τρελα του.Απο την εμπειρια μου με τα laptops θα ελεγα de facto οτι ειναι καρτα γραφικων, αλλα καπου αλλου διαβασα οτι ειναι προβλημα σκληρου δισκου.Μπορειτε να βοηθησετε?
SearchEngine Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εχεις σκεφτει οτι μπορει να ειναι απο θερμοκρασιες;
DeKaLoUdiS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 το εχω ανοιχτο χωρις καπακι πανω κατω.του ειχα περασει καινουρια παστα και το ειχα καθαρισει απο σκονες κλπ
carbon86 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 καρτα γραφκών μονο φούρνισμα reball. Αν δεν έχεις τρόπο να το κάνεις δωρέαν θα έλεγα μην ασχοληθεις πάρε άλλη.
SearchEngine Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Το εχεις καθαρισει το ανεμιστηρα της καρτας;Παστα εχεις αλλαξει;
DeKaLoUdiS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ναι ρε παιδια ολα τα χω σαν καινουρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα