abeness Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Βρε παιδιά πολλές φορές στο Chrome πατάω το Backspace για να σβήσω κάτι που έχω γράψει ξεχνώντας ότι έχει κλικάρει εκτός κειμένου, και αυτός ο διάολος που λέγετε Google Chrome πάει πίσω στην προηγούμενη σελίδα χωρίς να προλάβω φυσικά να αποθηκεύσω αυτό που έγραφα Πως απενεργοποιείτε αυτή η βλακεία;;; Παράκληση, ΜΗΝ μου πείτε σας παρακαλώ να προσθέσω κάποιο πρόγραμμα ή κάποιο addon, δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία…. Μέσα από τις ρυθμίσεις του Chrome γίνεται;
SPANK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μπορεις να του κανεις καποιο reset να παει στα defaults μηπως εχει πατηθεί καμια επιλογή καταλάθως, στο κανει μονο με τον chrome η και αλλο browser ?
CheOnWeb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Όλοι οι browser έτσι δεν κάνουν; Όπως και ο windows explorer εξάλλου.
SPANK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Oντως νομιζα οτι έλεγε το space σκέτο , μπορει παντως να υπάρχει η επιλογή να το απενεργοποιήσεις
CheOnWeb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Χωρίς plugin, δεν ξέρω άλλον τρόπο. http://blog.laptopmag.com/disable-backspace-chrome-ie-firefox
Zapee995 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εφοσον εχεις κανει κλικ αλλου ετσι γινεται σε ολους τους browsers. Οποτε χωρις plugin το ξεχνας.
abeness Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ok.. εγώ είμαι ο περίεργος... Αναγκάστηκα να βάλω το BackStop και τελείωσε η δουλειά... Παιδιά ευχαριστώ για όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα