Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή για κάποιον που χρειάζεται μεγάλη χωρητικότητα και ταχύτητα. Έχω το αντίστοιχο 32 gb και οι ταχύτητες είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που δίνει η kingston (υπάρχει παλιότερο θέμα). Με το μαγαζί δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ θέμα. Τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι 1.95 λίρες, τα οποία τα έχω υπολογίσει στην αρχική τιμή (περίπου 34 ευρώ σύνολο).

http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/Kingston/Kingston-64GB-DataTraveler-R3.0-USB-Flash-Drive---70MB_s?utm_campaign=Kingston+64GB+DataTraveler+R3.0+USB+Flash+Drive+-+70MB%2Fs&utm_medium=mymemory&utm_source=spotlight

Τιμή skroutz 41.96 χωρίς μεταφορικά.

https://www.skroutz.gr/s/2074131/Kingston-DataTraveler-R3-0-64GB.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα πάρει ένα τέτοιο στα 32Gb και μετά από λίγους μήνες χάλασε (σε συγκεκριμένα σημεία έριχνε την ταχύτητα εγγραφής σε λίγα kb/sec, μάλλον τα είχε παίξει κάποιο τσιπάκι μνήμης). Όταν το έψαξα λίγο είδα λίγες αναφορές για χαλασμένα τέτοια στικάκια. Δεν λέω ότι είναι γενικευμένο το κακό, απλά καταθέτω την εμπειρία μου.

Το έστειλα στην Kingston και μου το αντικατέστησαν με ένα DataTraveler Ultimate 3.0 G3. Δεν ξέρω αν το ultimate είναι ταχύτερο (το χρησιμοποιώ σε usb 2.0) αλλά η ποιότητα του λαστιχένιου περιβλήματος του απλού δεν παίζεται. Σου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να αντέξει τα πάντα.

Αν θυμάμαι καλά, είχε γύρω στα 23Mb 26Mb εγγραφή σε usb 2.0.

Bottom line, θα το ξαναέπαιρνα σε τέτοια τιμή και με την πενταετή εγγύηση του το συνοδεύει.

edit: Βρήκα το mail που είχα στείλει στην Kingston. Αυτό ήταν το πρόβλημά του:

When I try to write some files on the stick, especially large files, it starts writing fast (around 26Mb/sec) suddenly the write speed drops to 80Kb/sec. If I try to cancel it the procedure won't end. Sometimes the stick appears faulty and needs format. Other times the usb stick disconnects while writing and a few seconds (or minutes) later reconnects without touching it.

Επεξ/σία από the_ar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...