Occultist Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εννοποίησα, μέσα από τα windows, το παλιό - άδειο πλέον - boot partition του δίσκου μου με το κανονικό gpt που περιείχε δεδομένα. Το βλέπει το σύστημα ως ένα δίσκο (Ε) , όπως είναι το επιθυμητό, και έχω κρατήσει τα δεδομένα του γενικού partition, αλλά στο Disk Management έχω την παρακάτω εικόνα και μου αναφέρει ότι πρόκειται για "dynamic disk". Θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα στη χρήση του;
washcloud Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Όχι. "Dynamic" γίνεται από τα Win, ώστε να μπορούν να διαχειριστούν τα partitions (πχ με τον τρόπο που το έκανες : ενοποίηση). Πράγμα που δεν μπορούν να κάνουν όταν ένας δίσκος είναι διαμορφωμένος ως "Basic". Πρόβλημα υφίσταται μόνο όταν ένας δίσκος εκεί που είναι "τάδε" (πχ "Dynamic"), "στα καλά καθούμενα" γυρνάει σε "δείνα" mode και ψάχνεις να βρεις τα δεδομένα σου...(Δεν έχω ακόμη καταλάβει τον είτε τον "μηχανισμό", είτε τις αιτιάσεις όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά πιθανώς πρόκειται για παπαριά των Win, σε συνδυασμό με "προβληματικό" δίσκο ή έστω με ασυνεννοησία δίσκου με τον disk conroller).
Occultist Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ωραία, οπότε, λογικά, δεν τίθεται και θέμα διαφοροποίησης επιδόσεων, έτσι;
washcloud Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Όχι, καμμία σχέση. ...πες πως έχεις ένα αυτοκίνητο με πινακίδα ΧΖΚ 1234 και του βάζεις μια άλλη που λέει ΖΚΧ 3241 : το ίδιο θα τρέχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα