Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε Saab_21,

αυτές όλες που βάζεις έχουν διαφορετικές τιμές μεταξύ τους. Αν είχες πει μέχρι 250€ από την αρχή, πιθανόν να είχες διαφορετικές προτάσεις. Αλλά αν τα χρήματα δεν επηρεάζουν, η σειρά κατά τη γνώμη μου είναι: U2412M (είναι 16:10 που είναι πολύ σημαντικό, αλλά λίγο παλιό μοντέλο και δεν είναι flicker free), P2414 (στα έγραψε τα θετικά πιο πάνω ο Millenium), τέλος.

Αν έχεις θέμα με τα μάτια, θες να κάνεις λίγη οικονομία και δε σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω pixels, πάρε τη δεύτερη. 

δεν εχω θεμα.απλα επειδη βρηκα την u2412m στα 210 ευρω την εβαλα μεσα στην εξισωση.περα απο την μεγαλυτερη αναλυση εχει βλεπω 300 φωτεινοτητα ενω η αλλη 250.το μονο που με προβληματιζει με τις dell ειναι το bleeding.απο οτι εχω δει αρκετα κομματια εχουν τρελο bleeding και δεν θελω να μπω σε διαδικασια να τις στελνω πισω μεχρι να πετυχω καποιο καλο κομματι

Δημοσ.

αν θες να βλεπεις ταινιες μην παρεις ips.δεν εχει μαυρα το ips αλλα εχει πολυ ζωντανα χρωματα και ειναι ξεκουραστη για browsing,παιχνιδια και τα λοιπα.προσωπικα δεν μπορω να δω ταινια στην u2412m

γνωμη μου

το bleeding ειναι ενα θεμα αν και στη δικη μου περιπτωση ειναι μηδενικο.

δωσε και το λινκ που βρηκες 210 ευρω την u2412m μηπως ενδιαφερει καποιο παιδι

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα σε μια από τις δύο 24'' dell.Δεν υπάρχει κάποιο μοντέλο που να μην υστερεί κάπου (αν το ψειρίσεις) και ειδικά σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.

Παρέλαβα την LG σήμερα. Η βάση είναι πραγματικά για γέλια και είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για το monitor, κυριολεκτικά το καταστρέφει. Κουνιέται πέρα-δώθε ακόμη και όταν πατάς τα κουμπιά για να κάνεις ρυθμίσεις. Ευτυχώς το γραφείο μου είναι πολύ στερεό και δεν έχω κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα, αλλά κάποιος με πιο ελαφρύ γραφείο θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Απίστευτοι φτηνιάρηδες, από εκεί βρήκαν να κόψουν;

Κατά τα άλλα, το panel είναι πάρα πολύ καλό. Καθαρή απεικόνιση και μεγάλες γωνίες θέασης, απολύτως καμία σχέση με το προηγούμενο LED που είχα χρυσοπληρώσει πριν τέσσερα χρόνια. Πάρα πολύ καλή οθόνη, ιδίως για τα χρήματά της, αλλά η βάση είναι τραγική.

Δημοσ.

Ήμουν προετοιμασμένος και δεν με ανησυχούσε όσο κακή και να ήταν, ήξερα ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Παρόλα αυτά απορώ με την κατασκευή της, δεν την περίμενα τόσο κακή! Αυτή η οθόνη σίγουρα δεν θα καθήσει σωστά σε κανένα φορητό γραφείο, ούτε καν σε ελαφρύ σταθερό.

Δημοσ.

Παραλαμβάνω σήμερα. Ελπίζω να είσαι απλά υπερβολικός...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δύο απλά παραδείγματα. Το γραφείο μου είναι τμήμα μίας μεγάλης βιβλιοθήκης που περιλαμβάνει και τηλεόραση. Το συνολικό βάρος του δεν το ξέρω, αλλά όλο μαζί το έπιπλο απλά δεν κουνιέται. Αν προσπαθήσω να ασκήσω τράνταγμα σε ένα μέρος του, το monitor κάνει ένα ελαφρύ παίξιμο, πολύ ελαφρύ και ανεπαίσθητο, αλλά το κάνει.

Το πιο απλό. Όταν πατάω το on/off της οθόνης, το monitor ταλαντεύεται κατά ένα εκατοστό και σταθεροποιείται μετά από μία-δύο ταλαντώσεις. Οι άνθρωποι είναι για ξύλο, στερέωσαν ένα ολόκληρο monitor πάνω σε τελείως πλαστικό και λεπτό βραχίονα, χωρίς ίχνος μετάλλου ή έστω κάποιας ενίσχυσης.

Δημοσ.

Χλμ....... Εντάξει 40 ευρώ ήταν αυτά από την Dell διάφορα θα τα πληρώσουμε. Κατά τ άλλα χρώματα απόκριση κτλ;

Δημοσ.

Χλμ....... Εντάξει 40 ευρώ ήταν αυτά από την Dell διάφορα θα τα πληρώσουμε. Κατά τ άλλα χρώματα απόκριση κτλ;

Δεν το συζητάω, δεν ήθελα να δώσω €40 παραπάνω. Προφανώς για αυτό είναι φθηνότερη από την Dell, έχουν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής/υλικών. Απλά διάβασα πολλά reviewς πριν την πάρω και όλοι σχεδόν το ανέφεραν αυτό ως αρνητικό, οπότε αγόρασα με πλήρη συνείδηση, ξέροντας πως δεν θα έχω πρόβλημα. Απλά όσοι την στήσουν σε λιγότερο σταθερό έπιπλο, θα έχουν πρόβλημα.

Από χρώματα, μπορώ να την συγκρίνω με την W2486 που είχα πριν, ήταν από τις πρώτες LED και είχα δώσει ένα σκασμό λεφτά. Τα χρώματα της καινούργιας λοιπόν είναι λιγότερο φανταχτερά, όλα μου δίνουν μία πιο "matte" αίσθηση, εμένα προσωπικά μου αρέσει. Όταν την άνοιξα, είδα αποχρώσεις που πριν δεν έβλεπα, ενώ σε συγκεκριμένες περιπτώσεις τα χρώματα είναι πιο ομοιόμορφα, δεν παρουσιάζουν κάτι απότομες διαβαθμίσεις που υπήρχαν με την προηγούμενη.

Συνολικά την βρίσκω μια χαρά, θα βάλω και κανένα παιχνίδι σε λίγο, να δω τί κάνει και εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστα ακούγονται αυτά όλα. Σ ευχαριστώ voodooman (παλέουρα που τη θυμήθηκες αυτήν?) για το σχεδόν review!

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς είχες δίκιο για τη βάση. Ακόμη περισσότερο που έχω μετανιώσει την αγορά της lg από την  πρώτη μέρα.

Ξεπλυμένα χρώματα, λόγος αντίθεσης αστα να πάνε για ταινίες μαύρο χάλι. Θυμίζει πολύ το δικό μου το παλιο των 70 ευρώ μόνιτορ.

Είχε δίκιο ο φίλος Millenium που με συμβούλευε προς Dell μεριά. Φαντάζομαι θα ήταν πιο όμορφα τα χρώματα τουλάχιστον...

Δεν το περίμενα πάντως τόσο χάλια το ips panel της lg. Μόνο στα games στέκεται με κάποια αξιοπρέπεια.

Επίσης μετάνιωσα αρκετα που δεν πήγα σε 27άρα. Τουλάχιστον εκεί θα είχες το μέγεθος να σε παρηγορεί. Κρίμα, πολύ κρίμα, γιατί το υπόλοιπο μηχάνημα φυσαει...

Δημοσ.

Συνήθως υπάρχουν λόγοι για τις διαφορές στις τιμές σε οθόνες,δεν είναι μόνο το brand και το marketing.Πάντως μιλάμε για πολύ χαμηλές τιμές κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...