Merdock Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Έχω συνδεδεμένα τα Z-5500 με το PS3 με optical cable,με coaxial με το PC και τα mini jacks τα έχω πάνω στην Dell u2711.Τα έχω καιρό έτσι και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Ωστόσο από χτες δεν μου παίζει καθόλου ήχο στο optical.Ωστόσο αν γυρίσω στο 6ch direct παίρνω κανονικά ήχο(μιας και έχω με HDMI το PS3 πάνω στη Dell παίρνω και από εκεί ήχο αν θέλω) Στο PC επίσης αν παίξω αρχεία με DTS ή DD encode πχ ταινίες,παίζουν κανονικά στο coaxial.Αν παίξω κάτι άλλο,πχ ένα mp3 ή βάλω να δω youtube κτλ δεν έχω ήχο.Αν ενεργοποιήσω το DD Live μέσω της soundcard μου τότε παίρνω και πάλι ήχο. Τι φταίει; Δοκίμασα να κλείσω τα ηχεία και να τα ξανανάψω(από το κεντρικό διακόπτη πίσω από το woofer) και έκανα και reset σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και πάλι τίποτα. Άρχισε να τα παίζει το control pod;
gdriver Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 φίλε μου καλημέρα. το control pod των συγκεκριμένων ηχείων δεν είναι και ό,τι καλλίτερο στην αγορά. αν το ανοίξεις θα δεις τη ψευτοδουλειά που έχει γίνει. και μένα εννίοτε χάνει το οπτικό σήμα αλλά τα σβήνω (απο το τηλεχειριστήριο) και τα ανάβω πάλι και όλα μέχρι στιγμής καλά. για αρχή θα σε συμβούλευα να τα συνδέσεις σε ένα σταθεροποιητή ρεύματος ή σε ups που να λειτουργεί και ως σταθεροποιητικό. εμένα λύθηκαν πολλά προβλήματα με αυτή την κίνηση. εάν δε λυθεί το πρόβλημα υπάρχει μία πατέντα στο youtube για το control pod που λύνει όλα του τα προβλήματα. βέβαια μόνος σου λίγο δύσκολο να το κάνεις χωρίς εμπειρία από ηλεκτρονικά και κολλήσεις. πάντως οι ανοχες στις διακυμάνσεις του ρεύματος που έχουν είναι σχεδόν μηδενικές. λογικά πρέπει να βλέπεις και διάφορα περίεργα στο φωτισμό του control pod. επίσης συνέδεσε το ps3 με την οπτική σε άλλο ενισχυτή και δες εάν βγάζει σήμα. δύσκολο αλλά μπορεί να έχει και πρόβλημα το ps3 και να κατηγορούμε τσάμπα τα ηχεία. τί καρτα ήχου έχεις; μήπως έχει απενεργοποιηθεί τίποτα ;
Merdock Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Αν δεν έπαιζε μόνο ήχο από την οπτική θα έλεγα ότι έχει πρόβλημα το PS3 ή το optical cable,αλλά ταυτόχρονα να έχω θέμα και από το coaxial είναι περίεργο. Την Audigy 2 ZS έχω και δεν έχω αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις. Γενικά το control pod δε μου χε βγάλει προβλήματα.Μόνο πρόσφατα μου χε τύχει μια δυο φορές να βγάζει τα γράμματα ανάποδα στην οθόνη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα