gianniskost Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας , εχω ενα G2 , το κινητο καινουργιο .... αγορασμενο χτες !!!!!! το κινητο ειχε γηνει root , μπηκε recovery και μια custom rom 4.2.2 και ΟΛΑ καλα !! Ομως ειπα να βαλω μια 4.4 official , καταβασα το αρχειο ZIP ( D802_Stock_KK.zip ) και το εκανα μεσω recovery κανονικα. Ομως το κινητο δεν την περασε σωστα και κολησε !! Ενω παει να μπει στο μενου , εκει στην αρχη που επιλεγεις γλωσσα κανει διαφορα τρελα και τα πληκτα δινουν τρελες εντολες , αφου και οταν με βγαζει να βαλω ΡΙΝ στην καρτα τα νουμερα τα μπερδευει .. (p.x παταω το 2 και βγαζει τρια με τεσσερα νουμερα μαζι , το 5 το 7 το8 το 3 , δηλαδη μπερδευετε το touch !!! ) Δεν μπορω να κανω τιποτα και recovery πια δεν εχω γιατι με την εγκατασταση μαλλον χαθηκε. !!! Μπηκα σε download mode να βαλω official απο την αρχη καπως ετσι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2664933 το θεμα ειναι οτι ενω τα παω καλα , με βγαζει στην παρακατω εικονα και δεν μπορω να προχωρησω ?? Δηλαδη κανει ελενχο και λεει οτι εχω την τελευταια και με κοβει εκει ! Δεν μου βγαζει δηλαδη το παραθυρο " Select Country & Language " αλλα το παραθυρο " LG Mobile Support Tool " και κανει ελεχνο. Υποψιν το ΚΖD file που εχω κατεβασει ειναι 4.2.2 ( D80210E_00.kdz ) και οχι 4.4 !!!!!!! Τι λαθος κανω ???? βοηθεια παιδια αν ξερει κανεις να φτιαξω το G2 μου !!!!! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2014 από gianniskost
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα