Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα αν θες η tv  να εχει και δορυφορικο δεκτη θα πας στην 6500 (αυτην εχω και εγω), αλλιως πηγαινε στην 6400

Δημοσ.

Δορυφορικο δεκτη δεν χρειαζομαι!! ΤΟ μοναδικο που με καιει ΤΟ μοναδικαο ειναι τα hz Η μια εχει 400 και η αλλη 200 αλλα απο οτι εχω καταλαβει εχουν ιδιο panel και η εικονα ειναι ιδια! Θελω καποιος να μου το επιβεβαιωσει αυτο (και οχι να με καψει) τοτε θα παρω την 6400

Δημοσ.

και οι δυο tv εχουν πραγματικα 100hz ,ασε τι λενε οι εταιριες, τα 100 hz μια χαρα ειναι, εχει πολυ καλη εικονα, προσεξε μη καταληξεις σε καποια αλλη tv που εχει 50 hz

Δημοσ.

Oxi Oxi Δικε μου θα παρω μια απο αυτες τις δυο εχω κλεισει μεσα μου ! :P Απλα δινω βαση στα HZ! ελεγα να γλυτωσω κανα 100αρικο με το να παω στην 6400 απο την 6500 αλλα δν θελω να τσιγκουνευτω αν ειναι να παρω κατι καλυτερο στην εικονα! Αλλα αφου εσυ εχεις ηδη την 6500 και λες οτι δεν υπαρχει αλλη ουσιαστικη διαφορα τοτε θα παω στην 6400

Δημοσ.

ναι,  η βασικη τους διαφορα ειναι στον δεκτη, παρε την 6400, να θυμασαι, πολλοι ειναι αυτοι που πηραν tv στα 50 hz νομιζοντας οτι ειναι 200-400 κλπ κλπ,και την πατησαν,  εσυ για τα λεφτα που θα δωσεις θα παρεις την καλυτερη στην κατηγορια της

Δημοσ.

Ουφ... με ξεανγχωσες! Παντως και απο λιγο research που εκανα εχει οντως 100 hz και καλη εικονα! Απλα ειχα κολησει με την διαφορα 400 με 200 στα δυο μοντελα (6500 κ 6400) αλλα απο πολλα σχολια ειδα οτι εχουν και οι δυο 100hz πραγματικα! και εψαχνα καποιον να μου το επιβεβαιωσει!! Επισης η διαφορα που εχει απο την 6500 ειναι το καλυτερο φινιρισμα στο πλαισιο της tv αλλα δεν με πειθει για 100 ευρω παραπανω..

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν πρόλαβα, πάντως η 6500 έχει ελαφρώς καλύτερο πάνελ, με λίγα παραπάνω πραγματικά Hz.

Σαν εικόνα, μια μικρή διαφορά (ειδικά στις μεγάλες ίντσες), υπάρχει.

Δημοσ.

Οριακα με προλαβες αν και εσενα εψαχνα χθες το απογευμα (δειχνεις να ξερεις κατι παραπανω!) Αυτο που με ενδιαφερει κυριως αξιζει αυτο το ρημαδι το κατοσταρικο παραπανω?? Η 6500 με την 6400 εννοω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6500  φυσικα, και τα 100ευρω για το δορυφορικο αξιζουν ποτε δε ξερεις? με ένα ταψι  25 ευρω από ebay εισαι ετοιμος.

Επεξ/σία από andreas-d
Δημοσ.

Ρε συ αγορινα δεν με ενδιαφερει το δορυφορικο εχω και οτε tv και nova!! Οποτε επαναλαμβανω για να ειναι και πιο ευκολο για εσας να με βοηθησετε!!! ΑΞΙΖΕΙ 100 ευρω παραπανω η 6500 για την εικονα απο την 6400??? :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...