bravenew Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Είναι για τον αδερφό μου. Από τιμή κυμαίνονται σχεδόν στα ίδια. Δεν ξέρει πιο να επιλέξει. Τα είδαμε από κοντά και τα 2 πολύ ωραία. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε + - των 2 αυτών συσκευών; 1
gtctsiamp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Είναι εξαιρετικά και τα δύο, αλλά καλύτερα να πάει να τα δει από κοντά και να επιλέξει όποιο τον "τραβήξει" περισσότερο. Μιλάμε για δύο "τέρατα" αυτή την στιγμή με διαφορές στα σημεία, οπότε είναι καθαρά υποκειμενικό να σου προτείνουμε το ένα ή το άλλο καθώς δεν υπερτερεί καθαρά κάποιο από τα δύο.
Calexako Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Αν θα του είναι χρήσιμο το πενάκι είναι όλο το ζουμί πάντως. Εγώ που ήθελα το πενάκι έδωσα το G2 και πήρα το Note
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Θελει πενακι και Sd card? Παιρνει Note 3. Του φαινεται αδιαφορο το παραπανω? Παιρνει Lg. Οποιο απο τα δυο και να επιλεξει θα μεινει ευχαριστημενος παντως.
bravenew Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Είναι εξαιρετικά και τα δύο, αλλά καλύτερα να πάει να τα δει από κοντά και να επιλέξει όποιο τον "τραβήξει" περισσότερο. Μιλάμε για δύο "τέρατα" αυτή την στιγμή με διαφορές στα σημεία, οπότε είναι καθαρά υποκειμενικό να σου προτείνουμε το ένα ή το άλλο καθώς δεν υπερτερεί καθαρά κάποιο από τα δύο. Τα έχουμε δει από κοντά και δυσκολευέται πολύ.... Αν θα του είναι χρήσιμο το πενάκι είναι όλο το ζουμί πάντως. Εγώ που ήθελα το πενάκι έδωσα το G2 και πήρα το Note ...και η εντυπώσεις σου μέχρι στιγμής. (Αφού έχεις πιάσει και τα δύο). Από αυτονομία, το πενάκι κ.α;
iliasmach Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 <p>Θελει πενακι και Sd card? Παιρνει Note 3. </p> <p>Του φαινεται αδιαφορο το παραπανω? Παιρνει Lg. Οποιο απο τα δυο και να επιλεξει θα μεινει ευχαριστημενος παντως.</p> Συμφωνώ... Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
bravenew Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Θελει πενακι και Sd card? Παιρνει Note 3. Του φαινεται αδιαφορο το παραπανω? Παιρνει Lg. Οποιο απο τα δυο και να επιλεξει θα μεινει ευχαριστημενος παντως. Αυτο λέει η λογική.. Ευχαριστώ
Calexako Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Για μένα το πενάκι είναι απόλαυση. Έχει πολύ καλή αναγνώριση γραφής, ακόμα και ελληνικών και γενικά η σουίτα της Samsung για αυτό είναι πλήρης. Επίσης από αυτονομία είναι το ίδιο κατά τη γνώμη μου, αλλά το Note 3 έχει και αφαιρούμενη μπαταρία που με ένα 20αρικο παίρνεις επίσημη 2η. Τώρα το Note 3 είναι πιο μεγάλο αλλά σε ανταμείβει με μια πανέμορφη μεγαλύτερη οθόνη
ougxar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 note 3 αν συνηθισεις το μεγεθος δεν εχει γυρισμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα