Μαντσιος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Οταν αφηνω τον υπολογιστη μ για ωρα σε αδρανεια κλεινει η οθονη σαν να μπαινει σε sleep mode αλλα οταν κουναω το ποντικη η παταω καποιο κουμπι δεν επανερχεται ενω το λαμπακι της οθονης γινεται απο πορτοκαλι μπλε δεν ανοιγει δεν μου διχνει τιποτα ο υπολογιστης δουλευει αλλα δεν μου διχνει τιποτα στην οθονη τι μπορω να κανω.Ευχαριστω 1
arc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Πάτησε μια φορα και στιγμιαία το power button. Αν δεν επανέρθει απενεργοποίησε το power save
Captain Nemo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Απόψε έχει νέφος η κρυστάλινη σφαίρα μου οπότε θα πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα σου.Μια εύκολη λύση πάντως είναι να καταργήσεις την αδράνεια δεν ακούς όπως λένε οτι το σωστό είναι τα πάντα να ρεί και τα κοάλα τέζα. Και η αδράνεια αφαιρείται απο τις επιλογές τροφοδοσίας
zvarthangalos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ το power save το έχω απενεργοποιημένο όμως έχω το display οn θα το δοκιμάσω στο never και θα ποστάρω. Το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε απο τότε που άλλαξα κάρτα γραφικών (R9 270X) και οι υποψίες μου πήγαιναν προς αυτή την κατεύθηνση και λιγότερο στο λειτουργικό Ίσως θα ήταν καλό φίλε Mαντσιος να έγραφες τα στοιχεία του pc σου για να δούμε άν τυχών το πρόβλημα και των δύο πηγάζει απο την ίδια πηγή. Tο δικό μου σύστημα: CPU Type: QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200) Motherboard: Gigabyte GA-790FXTA-UD5 GPU: AMD Radeon R9 270X OS Name: Microsoft Windows 8.1 Professional 64X RAM: Total 8189 MB
Thanos1972 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 και εμενα τα κανει αυτα που και που.και την εχω την οθονη να μην σβηνει ποτε.
SPANK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δες στο control panel στο power options και βάλε τα ολα να μην πηγαίνουν ποτε σε αδράνεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα