Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν αφηνω τον υπολογιστη μ για ωρα σε αδρανεια κλεινει η οθονη σαν να μπαινει σε sleep mode αλλα οταν κουναω το ποντικη η παταω καποιο κουμπι δεν επανερχεται ενω το λαμπακι της οθονης γινεται απο πορτοκαλι μπλε δεν ανοιγει δεν μου διχνει τιποτα ο υπολογιστης δουλευει αλλα δεν μου διχνει τιποτα στην οθονη τι μπορω να κανω.Ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Απόψε έχει νέφος η κρυστάλινη σφαίρα μου οπότε θα πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα σου.Μια εύκολη λύση πάντως είναι να καταργήσεις την αδράνεια  :P  δεν ακούς όπως λένε οτι το σωστό είναι τα πάντα να ρεί και τα κοάλα τέζα.

Και η αδράνεια αφαιρείται απο τις επιλογές τροφοδοσίας

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ το power save το έχω απενεργοποιημένο όμως έχω το display οn θα το δοκιμάσω στο never

και θα ποστάρω.

Το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε απο τότε που άλλαξα κάρτα γραφικών (R9 270X) και οι υποψίες μου πήγαιναν προς αυτή την κατεύθηνση  και λιγότερο στο λειτουργικό

Ίσως θα ήταν καλό φίλε Mαντσιος να έγραφες τα στοιχεία του pc σου για να δούμε άν τυχών το πρόβλημα και των δύο

πηγάζει απο την ίδια πηγή.

Tο δικό μου σύστημα:

CPU Type:        QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200)

Motherboard:   Gigabyte GA-790FXTA-UD5

GPU:                AMD Radeon R9 270X

OS Name:        Microsoft Windows 8.1 Professional  64X

RAM:                Total    8189 MB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...