Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια,ειμαι νεος στο forum οποτε καταρχην καλως ηρθα Ο λογος που ψαχνομουν και βρηκα αυτη την ομαδα ειναι γιατι μεσα στις πρωτες μερες του απριλιου θα κανω μια αγορα για καινουριο smartphone και θα ηθελα παρακαλω πολυ την γνωμη σας,εχω ψαχτει ηδη αρκετα και εχω καταληξει με βαση το ποσο που μπορω να δαπανησω αλλα και τα κινητα που μου αρεσουν αναμεσα στα δυο κινητα που λεει και το θεμα.Οποτε ουσιαστικα αυτα που εχω να συγκρινω ειναι οτι το LG G2 εχει καλυτερο επεξεργαστη και ραδιοφωνο(μην μου πειτε κατεβασει app γτ ολοι ξερουμε ποσα MB προσφερουν οι καρτοκινητες και πως αυτα θα εξανεμιστουν αν τα χαλασω για το ραδιο) ενω το S4 εχει για μενα ενα μεγαλο ονομα σαν εγγυηση,ισως καλυτερο service κ εξυπηρετηση απο την LG (περιμενω την γνωμη σας γτ δεν γνωριζω πραγματικα) παιρνει επεκταση μνημης που ειναι αρκετα βασικο και το πιο βασικο ειναι οτι αν το παρω μετα τις 11 Απριλιου που θα βγει το S5 η τιμη του τοτε ισως ν εχει πεσει κατω απο τα 300 ευρο ενω το LG θα χει κανα 40αρι πανω...οποτε για αυτες τις διαφορες και οποιαδηποτε αλλη θελετε να προσθετε θα ηθελα τις γνωμες απο καποιους "ειδικους",ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας!
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Αν σου αρκουν τα 16GB πας καρφωτος για G2 που ειναι αριστη συσκευη και ανωτερο απο το S4.Αν οχι πηγαινε για το S4 που ειναι επισης καλη συσκευη αλλα τα 340 δεν τα αξιζει τωρα νομιζω
corsair04 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Το g2 κλάσης ανωτερο και απο κατασκευή και απο επιδοσεις πολυ καλη καμερα πολυ καλη οθονη φοβερη αποκριση και το καλυτερο ακομα και root να κανεις δεν χανεις την εγγυηση ενω το s4 root παει η εγγυηση για μενα το κινητο της χρονιας lg g2 και nexus5 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 συγνωμη που ποσταρω εδω κ δεν κανω επεξεργασια απλα θα θελα να μαθω αν καποιος γνωριζει για το LG G2 ποση ειναι η μνημη που θα εχω στην διαθεση μου απο την στιγμη που θα αγορασω το κινητο γιατι κατι μου λεει οτι 16GB δεν θα ειναι και πολυ φοβαμαι μην ειναι ουτε 10...γνωριζει καποιος?
libero1899 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 To samsung δεν αξίζει μόνο και μόνο που βγαίνει οπως ειπες κι εσύ καινούριο δεν αξιζει....άσε που δεν αξίζει τα λεφτά του σε σχέση με το τι σου παρέχουν άλλα κινητά στις ίδιες τιμές
MicPar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Απαράδεκτο να βγαίνει το 2014 κινητό που να μην παίρνει κάρτα μνήμης.Τουλάχιστον απαράδεκτο.Τα 10 γιγα η οσα μενουν τελοσπάντων δεν αρκουν για ΤΙΠΟΤΑ
libero1899 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εγώ παντως με το 4s το iPhone που δεν παίρνει επέκταση μνήμης κι ο χαζός εχω το 16αρι τωρα που ήρθε το update στα 7.1 δεν μπορω να βρω με τίποτα τα 1.9 gb που χρειάζονται για να γινει update.οντως απαράδεκτο να μην παίρνουν επέκταση μνήμης κάποια τηλέφωνα
gtctsiamp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Οι εταιρείες έχουν τους λόγους τους που δεν βάζουν sd cards. Τώρα ανάμεσα στα δύο, εννοείται G2 κλειστά μάτια. Πήγαινε και δες τα από κοντά αλλά τεχνικά να ξέρεις πως οι ναυαρχίδες του '13 παραμένουν μέχρι αυτή την στιγμή ναυαρχίδες του '14 καθώς επίσης δεν αξίζει να πας στις νέες που έρχονται καθώς τα νέα SoC (801) είναι ελάχιστα καλύτερα από τα τωρινά (800). Και μία σημείωση, η ναυαρχίδα της Samsung είναι το Note 3 και όχι το S4.
Calexako Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Στο G2 σου απομένουν λίγο κάτω από 10 gb από την αρχή. 9,9 νομίζω
Grey Warden Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Να προσθέσω οτι το S4 έχει καλύτερη κάμερα από το G2. Από κει και πέρα ο καθένας αγοράζει ανάλογα τις ανάγκες του. Το G2 ίσως είναι πιο all-around κινητό με εξαίρεση το μειονέκτημα της απουσίας sd.
GianniSM Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Να προσθέσω οτι το S4 έχει καλύτερη κάμερα από το G2. Από κει και πέρα ο καθένας αγοράζει ανάλογα τις ανάγκες του. Το G2 ίσως είναι πιο all-around κινητό με εξαίρεση το μειονέκτημα της απουσίας sd. Και καλύτερο GPS το S4
gtctsiamp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Και καλύτερο GPS το S4 Το ότι οι πρώτες παρτίδες του G2 είχαν ένα θεματάκι με το GPS δεν σημαίνει ότι το GPS του S4 είναι καλύτερο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ευχαριστω ολους για τις απαντησεις που εχετε δωσει πηγα σημερα και ειδα το G2 απο κοντα και μ αρεσε παρα πολυ και εκτος του προβληματος με την SD σε ολους τους αλλους τομεις με υπερκαλυπτει κ νμζ οτι αυτα τα 10GB που μ περισσευουν αν δεν τα γεμισω τραγουδια αγοραζοντας και ενα mp3 θα ειμαι μια χαρα και απο θεμα χωρου!οποτε μαλλον καταληγω προς τα κει θα περιμενω και λιγο καιρο να δω τι γινεται με την τιμη μηπως πεσει μεχρι το πασχα κοντα στα 300 απο τα σκρουτζομαγαζα και βλεποντας και κανοντας,ωστοσο περιμενω κ αλλα σχολια για τα 2 κινητα!ευχαριστω πολυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα