.::NikoS::. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ρυθμίσεις για contrast, brightness, saturation κλπ έχω δεν υπάρχει θέμα. Επίσης στο μενου Video είχε επιλεγμένο το Overlay και τώρα επέλεξα Preview με Acceleration Progressive both fields. Καταρχήν σκοτείνιασε και έφτιαξε απο μονο του contrast. Οι οριζόντιες γραμμές δεν εξαφανίστηκαν πλήρως όμως. Αν φτιάχνεται μετά από το freemake τότε μάλλον θα το κάνω έτσι γιατί με τις γραμμές δεν βλέπεται. Λογικο που έχασες τη μπάλα αφού σε έπρηξα! Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντάς αν βαρέθηκες Σου βάζω φωτο απο το μενου βιντεο και πολύ σύντομα κάποιες από τις επιλογές. Capture Pin > φωτό 2 στο ποστ #23 Capture filter> πάλι κάποια Properties με επιλογές για PAL κλπ (έχω PAL_Β ) λέει επίσης Signal detected 1 και Lines detected 625. Έχει και Checkbox: VCR Input (δε ξερω τι να το βαλω). Έχει και δεύτερη καρτέλα που ρυθμίζω κι εκεί φωτεινότητα κλπ όπως είναι στις webcam για παράδειγμα. Crossbar> ούτε που ξερω κάτι για input output της καρτας λεει, δουλευουν οπως τα εχω επιλεγμενα (composite κλπ) Tuner> δε μας αφορά είναι για να επιλέξω τι θα παίζει από την κάρτα TV αν δηλαδή θέλω άλλη πηγή και να επιλέξω κανάλι κλπ Levels> Πάλι brightness, contrast κλπ . . Compression> Έχω επιλέξει τον codec και τις ρυθμίσεις του Set custom format> φωτό 1 στο ποστ #23 Αυτάαα δε νομίζω πως έχει κάτι άλλο που να με ενδιαφέρει για ρυθμίσεις κλπ. Μάλιστα πολλά από αυτά δεν τα πείραξα. Επίσης μπέρδεμα ειναι πως όλα αυτά τα βλέπεις αφού ανοίξεις το πρόγραμμα και πας: File>Capture AVI. Γιατι ανοίγοντας αρχικά σε πάει στον Editor και έχει ένα μενου Options εκεί αλλά δε ξέρω αν παίζουν ρόλο στο Capture εκείνες οι ρυθμίσεις. Δε ξέρω πως να σε ευχαριστήσω
CheOnWeb Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Με τις επιλογές που έχεις καταλήξει και το μάτι σου για σύμβουλο, κάνε ένα πλήρες τεστ μέχρι το τελiκό mp4. Δυστυχώς το freemake δεν έχει επιλογή για deinterlace οπότε καλό είναι να πας σε Handbrake.fr για να κάνεις το convertion. Υπ' όψιν ότι το DVD θα είναι αναγκαστικά Interlaced και οι γραμμές θα φαίνονται σε μη crt και plasma οθόνες, εκτός αν βρεις τρόπο να τα κάνεις progressive capture ή αν τα DVD τα κάνεις από τα converted αρχεία. Δηλαδή να κάνεις capture interlace, convert σε mp4 progressive με το Handbrake και μετά DVD στο freemake. Στα προγράμματα όμως που δεν έχεις το θέμα των γραμμών, τι περιορισμούς ή δυσκολίες έχεις;
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Στο μοναδικό που δεν έχω καθόλου γραμμές είναι είναι η μούφα το AVS Video recorder που δεν μπορώ να του ρυθμίσω ούτε τα fps, ούτε άλλον codec. Στο Virtual VCR που νόμιζα ότι δεν είχε, τελικά έχει. Επίσης και σε ένα άλλο (STOIK Capturer) εμφανίζεται πολύ περισσότερο! Θα δοκιμάσω ένα δείγμα να το κάνω όπως λες και να δω το τελικό αποτέλεσμα. Μονο που έχω ήδη αρχίσει να εκτιμάω τα NTSC που έγραψα αρχικά
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Καιρός να ξεμπερδεύω με αυτη τη βλακεία επιτέλους. Βαρέθηκα να αφήνω εκκρεμότητες και να με ρωτάει η μάνα μου άντε έγραψες τα DVD επιτέλους;;; Να πάρω αυτό το πράμα ή δεν αξίζει; Διαβάζω στο φόρουμ διάφορα και κάποιος λέει ότι μάλλον δεν γράφει τα 720χ576 που υπόσχεται. Γενικώς παίζει αυτό να μη μου γράφει την ποιότητα που χρειάζεται ώστε μετά να κάνω ένα σωστό compression χωρίς να χάσω ποιότητα; Edit: Το PAL60 που η απλή του έκδοση λένε ότι δεν υποστηρίζει, πρέπει να με ενδιαφέρει; Θα το χρειαστώ αυτό δηλαδή;
CheOnWeb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Αυτό κάνει αυτό που θες. https://www.skroutz.gr/s/283944/LogiLink-VG0005.html 1
CheOnWeb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά άλλο 4€ κι άλλο 27 Ο χρόνος σου (μήνες παιδέυεσαι) δεν αξίζει 23e; Θα είχες ξεμπερδέψει. Πες στη μαμά να 'ξηγηθεί! Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2014 από CheOnWeb
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δε παιδεύομαι, το είχα παρατήσει To PAL60 τελικά τι είναι; Αφού και το φθηνιάρικο λέει ότι υποστηρίζει PAL 720x576 @ 25fps, μια χαρά δε κάνει;
CheOnWeb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Ναι, κάνει απλώς φοβάμαι το πολύ φτηνιάρικα. Το PAL60 πού το είδες;
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Σε ένα video στο youtube που ένας κάνει ένα ψευτο tutorial για το πως να το εγκαταστήσεις και να το συνδέσεις με το xbox λέει πως το EasyCAP DC60 δεν υποστηρίζει PAL60, ενώ το μοντέλο DC60+ υποστηρίζει.
CheOnWeb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 A "PAL 60" signal is similar to an NTSC (525/30) signal, but with the usual PAL chrominance subcarrier at 4.43 MHz (instead of 3.58 as with NTSC and South American PAL variants) and with the PAL-specific phase alternation of the red colour difference signal between the lines. http://en.wikipedia.org/wiki/PAL Ένα "μπάσταρδο" format, που δεν θέλω ούτε να το ξέρω. Δεν το χρειάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα