Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά με τα smartphones έχω χαθεί... πέρα από τα iphone που δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσω λόγω τιμής όλα τα άλλα είναι απλά απαράδεκτα.Λίγο τα samsung κάτι λένε αλλά μόνο τα πολύ ακριβά.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

παρε Nexus! οικονομικα και πολυ καλα! 

οσο για τα πολυ ακριβα με ενα S3 και με μια Custom Rom δεν εχεις θεμα! εγω εδω με το S2 και πεταει!

Δημοσ.

Όντως σηκώνει γέλιο. Δεν θυμάμαι να συνέκρινα το young με το moto g. Αντιθέτως συνέκρινα το pure Android με το Android που το φορτώνει η κάθε εταιρία με ότι θέλει.

Αν συγκρίνεις αυτο που λες εισαι εκτός θέματος, έμενε μου φάνηκε οτι συγκρίνες τις δυο συσκευές λόγω το οτι ειναι κοντά σε τιμη, το moto g καλο κινητακι ειναι αλλα ειναι κινητακι δεν συναγωνίζεται συσκευές πανω απο 250€ με τιποτα.
Δημοσ.

Πραγματικά με τα smartphones έχω χαθεί... πέρα από τα iphone που δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσω λόγω τιμής όλα τα άλλα είναι απλά απαράδεκτα.Λίγο τα samsung κάτι λένε αλλά μόνο τα πολύ ακριβά.

Γι'αυτο υπάρχουν τεχνολογικά φορουμ,για να βοηθάνε όσους δεν έχουν επαφή με την τεχνολογία να κάνουν σωστές αγορές και να λύνουν τα προβλήματά τους :-)  .Εφόσον λοιπόν έχεις "χαθεί" δεν μπορείς να πεις οτι δεν υπάρχουν smartphone που να αξίζουν πέραν των πολύ ακριβών και συγκεκριμένα της samsung.Όπως έχει ήδη προαναφερθεί συσκευές του τύπου young δεν νοείται να τρέχουν ένα λογισμικό που τις κάνει δύσχρηστες μετά από μόλις λίγους μήνες χρήσης(και πολύ βάζω :wacko: ).Όλες οι εταιρίες έχουν τις καλές και τις κακές τους συσκευές που απλά τις προωθούν για να αποκτήσουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς όπως είπε και ο φίλος

disqualified.Αυτό που προτείνω εγώ μπας και καταφέρεις να κάνεις τη συσκευή σου πιο χρηστική είναι να ψάξεις για τη διαδικασία του ροοτ που θα σου δώσει δικαιώματα διαχειρηστή στη συσκευή ώστε να μπορέσεις να πετάξεις την περιτή σαβούρα εφαρμογών και στη συνέχεια αν υπάρχει να περάσεις και μια custom rom δηλαδή μη επίσημο λογισμικό που σε όλες τις stable εκδόσεις του είναι καλύτερο και ποιο ελαφρύ από το stock

Δημοσ.

Αν συγκρίνεις αυτο που λες εισαι εκτός θέματος, έμενε μου φάνηκε οτι συγκρίνες τις δυο συσκευές λόγω το οτι ειναι κοντά σε τιμη, το moto g καλο κινητακι ειναι αλλα ειναι κινητακι δεν συναγωνίζεται συσκευές πανω απο 250€ με τιποτα.

Κάποιο έναυσμα θα είχα για να το πω!

Πάνω απο 250 πας μετά σε Nexus 5/LG G2 η S4 αν θέλεις απεγνωσμένα microsd(η S5 μέχρι να πέσει)

αυτά μέχρι 24/03/2014

Δημοσ.

θα σε ικανοποιησει πλήρως. Ελπίζω μόνο να μην πάρεις το ροζ (ούτε καν το άσπρο), η προσωπικη μου αποψη ειναι πως ειναι κακογουστα δεν δειχνουν ωραια. Μονο τα μαυρα και αυτα με τη μπλε αποχρωση μου αρεσουν καπως

Δημοσ.

βασικά είμαι κορίτσι οπότε δεν με χαλάνε καθόλου τα ροζ.

οπότε τα καλύτερα είναι τα s4 και τα note?

Το θεμα ειναι ποσα λεφτα διαθετεις και οχι τι ειναι καλυτερο..

Δημοσ.

διαβάζω βιβλία και περιοδικά πολύ(τώρα έχω το ipad) οπότε μάλλον θα προτιμήσω το note αλλά μήπως λόγω μεγέθους είναι δύχρηστο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...