vrwmiaris Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν είναι τα samsung προβληματικά, το android είναι προβληματικό σε συσκευές που δεν είναι high end. Δεν θα το λεγα, απλά ότι δίνεις παίρνεις και ανάλογα τι σε προσφέρει
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αν και τα περισσοτερα προβληματα που αναφερει ο φιλος δεν εχουν να κανουν με τη συσκευη πιστευεις οτι με συσκευες σαν το Galaxy young μπορεις να εχεις αξιοπρεπή εμπειρια στο android; λαθος δικο μου παρερμηνευσα αυτο που εγραψες! εχεις δικιο οτι δεν ειναι κινητα για ανδροιδ!! ενα σιμπιαν καλο τους ειναι το βλεπεις λαθος. το android ειναι ο κινητηρας και η συσκευη ειναι το πλαισιο -σασι, που "μπαινει" ο κινητηρας......!!!!! παντως εχουν δικιο τα παιδια. δεν ειναι συσκευες για android αυτες. τυγχανει να το ειχα το GALAXY Young (GT-S 5360) και δεν ειναι για φορτωμα με εφαρμογες, παιχνιδια κλπ. ειναι πολυ καλο, MONO για χρηση επικοινωνιας (τηλεφωνα-μηνυματα-Email).., αλλα.. μεχρι εκει...!! εγω εφερα σαν παραδειγμα το αυτοκινητο δεν ειπα οτι το ανδροιδ ειναι το αυτοκινητο και η συσκευη ο κινητηρας! εγω παντως με το SII και Slimbean Rom 4.4.2 ειμαι πασας! πεταει και ειναι 3 χρονων κινητο
kataramenos32 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Και ποιο κινητό είναι καλό δηλαδή; Συσκευες quad core κυριως με 1gb ram σιγουρα
cabdik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 λαθος δικο μου παρερμηνευσα αυτο που εγραψες! εχεις δικιο οτι δεν ειναι κινητα για ανδροιδ!! ενα σιμπιαν καλο τους ειναι εγω εφερα σαν παραδειγμα το αυτοκινητο δεν ειπα οτι το ανδροιδ ειναι το αυτοκινητο και η συσκευη ο κινητηρας! εγω παντως με το SII και Slimbean Rom 4.4.2 ειμαι πασας! πεταει και ειναι 3 χρονων κινητο κι εγω διορθωσα το παραδειγμα, ωστε να "ταιριαζει" καλυτερα στην περιπτωση..!! η συσκευη απο μονη της, δεν κανει τπτ!!! αρα το λειτουργικο ειναι αυτο που την "κινει". ετσι, αναλογα τις τεχνικες δυνατοτητες της συσκευης ("σασι"), πρεπει να μπει και το αναλογο λειτουργικο (κινητηρας) που θα την εκμεταλλευτει σωστα. ομως, οπως δεν μπορεις να βαλεις κινητηρα ferrari σε σασι Pony, ετσι δεν μπορεις να βαλεις ενα λειτουργικο Android 4.0 -4.1-4.2 σε ενα κινητο με μονοπυρηνο επεξεργαστη και 512 RAM..!!!! δεν θα "τραβαει" με τιποτα. ειδικα αν το φορτωσεις και με εφαρμογες, τυπου FB-skype-viber κλπ..!!!
giannis97 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 πες μας ακριβώς τι προβλήματα έχει το κινητό.
veteranos123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 πες μας ακριβώς τι προβλήματα έχει το κινητό. Διάβασε το πρώτο μήνυμα και θα δεις ότι τα αναφέρει.
giannis97 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Διάβασε το πρώτο μήνυμα και θα δεις ότι τα αναφέρει. σιγά ρε φίλε..το είπα επειδή δεν λέει ΄καθαρά' τα προβλήματα, χαλάρωσε λίγο!
veteranos123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 σιγά ρε φίλε..το είπα επειδή δεν λέει ΄καθαρά' τα προβλήματα, χαλάρωσε λίγο! Sorry αν ακούστηκε κάπως. Δεν το εννοούσα ειρωνικά ούτε με αυστηρό ύφος. 1
Meraklis56 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δεν είναι τα samsung προβληματικά, το android είναι προβληματικό σε συσκευές που δεν είναι high end. Πόσο ignorant σχόλιο... Το έξτρα λογισμικό που φορτώνει η κάθε εταιρία φταίει. Πιάσε το moto g στα χέρια σου, και θα παραξενευτείς πως γίνεται μια συσκευή 170 ευρώ να πηγαίνει τόσο γρήγορα όσο αυτή που κρατάς και κόστισε 500+ ευρώ.
giannis97 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Sorry αν ακούστηκε κάπως. Δεν το εννοούσα ειρωνικά ούτε με αυστηρό ύφος. εντάξει φίλε μου 1
spirosd2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πόσο ignorant σχόλιο... Το έξτρα λογισμικό που φορτώνει η κάθε εταιρία φταίει. Πιάσε το moto g στα χέρια σου, και θα παραξενευτείς πως γίνεται μια συσκευή 170 ευρώ να πηγαίνει τόσο γρήγορα όσο αυτή που κρατάς και κόστισε 500+ ευρώ.Εδω σηκώνει γέλιο, κανε μια σύγκριση hardware μεταξύ young και moto g και θα πάρεις την απάντηση σου.Τα πράγματα ειναι απλα η google αδιαφορεί για το ποιες συσκευές θα φόρτωσουν το λογισμικό της ( και καλα κανει) η δε samsung σε κοροϊδεύει πουλώντας δήθεν smartphone το οποίο ειναι καταδικασμένο να σέρνεται να μην μπορείς να περάσεις εφαρμογές να χαλάς τα ματιά σου με τις άθλιες αναλύσεις και να εχεις και το άθλιο μενού της. Με λίγα λόγια αν το κινητο δεν μπορεί να προσφέρει μια αξιοπρεπή εμπειρία χρήσης έστω για τα πρώτα 2 χρονια κυκλοφοριας του άστο καλύτερα μην το βγάζεις καθόλου.
disqualified Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Εδω σηκώνει γέλιο, κανε μια σύγκριση hardware μεταξύ young και moto g και θα πάρεις την απάντηση σου. Τα πράγματα ειναι απλα η google αδιαφορεί για το ποιες συσκευές θα φόρτωσουν το λογισμικό της ( και καλα κανει) η δε samsung σε κοροϊδεύει πουλώντας δήθεν smartphone το οποίο ειναι καταδικασμένο να σέρνεται να μην μπορείς να περάσεις εφαρμογές να χαλάς τα ματιά σου με τις άθλιες αναλύσεις και να εχεις και το άθλιο μενού της. Με λίγα λόγια αν το κινητο δεν μπορεί να προσφέρει μια αξιοπρεπή εμπειρία χρήσης έστω για τα πρώτα 2 χρονια κυκλοφοριας του άστο καλύτερα μην το βγάζεις καθόλου. Να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου εδω ; οπως αδιαφορει η google ετσι αδιαφορει και η samsung. Αρα ή καλα κανουν και οι δυο ή σε κοροιδευουν και οι δυο. Η google αδιαφορει για να επικρατησει το λογισμικο αρα καλα κανει για τον εαυτο της για τον μη εμπειρο καταναλωτη ομως που παει να αγορασει το συγκεκριμενο android μαλλον του τη φερνει πισωπλατα. Ετσι και η samsung εριξε κινητα στην αγορα για να παρει marketshare. (οπως δηλαδη και η google). Αλλιως βλεπουμε το θεμα απο δυο διαφορετικες οπτικες γωνιες αναλογα με το ποιος μας αρεσει και ποιος οχι
adi32 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Η Samsung θέλει να γίνει μόδα ανάλογη των iPhone. Πλάσαρε τα λευκά galaxy και τα πήραν όλοι και καλά να λένε έχω galaxy και με 100ε. Τώρα αν σέρνεται ή σου παρέχει αναβαθμίσεις από Android 3 σε κιτκατ άσχετα αν δεν θα μπορείς καν να πάρεις τηλέφωνο είναι άλλο θέμα. Εσύ θα λες έχω galaxy. Επίτηδες δεν αφήνει τις εφαρμογές να πηγαίνουν στην sd για να το κάνεις root να χάνεις και την εγγύηση
Meraklis56 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Εδω σηκώνει γέλιο, κανε μια σύγκριση hardware μεταξύ young και moto g και θα πάρεις την απάντηση σου. Τα πράγματα ειναι απλα η google αδιαφορεί για το ποιες συσκευές θα φόρτωσουν το λογισμικό της ( και καλα κανει) η δε samsung σε κοροϊδεύει πουλώντας δήθεν smartphone το οποίο ειναι καταδικασμένο να σέρνεται να μην μπορείς να περάσεις εφαρμογές να χαλάς τα ματιά σου με τις άθλιες αναλύσεις και να εχεις και το άθλιο μενού της. Με λίγα λόγια αν το κινητο δεν μπορεί να προσφέρει μια αξιοπρεπή εμπειρία χρήσης έστω για τα πρώτα 2 χρονια κυκλοφοριας του άστο καλύτερα μην το βγάζεις καθόλου. Όντως σηκώνει γέλιο. Δεν θυμάμαι να συνέκρινα το young με το moto g. Αντιθέτως συνέκρινα το pure Android με το Android που το φορτώνει η κάθε εταιρία με ότι θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα