pavlinara Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Πήρα ένα samsung galaxy young και πρέπει να είναι πραγματικά ότι πιο προβληματικό σε κινητό κυκλοφορεί 1)δεν αποθηκεύονται οι εφαρμογές στην κάρτα sd αλλά στο τηλέφωνο το οποίο έχει φουλάρει ενώ η κάρτα μνήμης παραμένει άδεια. εκεί που μπαίνω στις εφαρμογές και μπορώ να επιλέξω να μεταφερθούν στην κάρτα μνήμης είναι μη επιλέξιμο το κουμπί 2)έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές από το google store αλλά οι μισές δεν ανοίγουν καν 3)το samsung apps το οποίο προυπήρχε σαν εφαρμογή επίσης δεν ανοίγει 4)κάτι παίζει με το σήμα(?) 5)δεν βρίσκω πρόγραμμα για να κατεβάζω δωρεάν mp3 τραγούδια για να τα βάζω σαν ήχους κλήσης 6)τις ανοιχτές εφαρμογές τις κλείνω ως εξής: πατάω συνεχόμενα το κεντρικό κουμπί, επιλέγω ram(τυχαίας προσπέλασης), πατάω εκκαθάριση μνήμης κι εκεί μου βγάζει ότι έκλεισα 10 ή 12 εφαρμογές- ενώ εγώ είχα ανοιχτές 1-2. αυτό πως βγήκε; Kι άλλα πολλά , αν τα θυμηθώ θα σας τα πω
veteranos123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 1) Δεν φταίει το κινητό αλλά η έκδοση android (πχ στο κινητό φοράω την ic. cream και περνάω κανονικά τις εφαρμογές στην sd, στο tablet που έχω την την 4,2,2 δεν μπορώ να τις περάσω στην sd). 2) Σου βγάζει κάποιο μήνυμα, δοκίμασες επανεγκατάσταση της εφαρμογής? 3) Το ίδιο με το από πάνω, δοκίμασε και hard reset 4) Δεν το έπιασα. 5) Τα τραγούδια θες να τα κατεβάζεις από το youtube? 6) Πολλές φορές όταν κλείνεις μια εφαρμογή αυτή συνεχίζει να τρέχει από πίσω γι'αυτό βλέπεις να κλείνουν 10-15 εφαρμογές.
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Πήρα ένα samsung galaxy young και πρέπει να είναι πραγματικά ότι πιο προβληματικό σε κινητό κυκλοφορεί 1)δεν αποθηκεύονται οι εφαρμογές στην κάρτα sd αλλά στο τηλέφωνο το οποίο έχει φουλάρει ενώ η κάρτα μνήμης παραμένει άδεια. εκεί που μπαίνω στις εφαρμογές και μπορώ να επιλέξω να μεταφερθούν στην κάρτα μνήμης είναι μη επιλέξιμο το κουμπί 2)έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές από το google store αλλά οι μισές δεν ανοίγουν καν 3)το samsung apps το οποίο προυπήρχε σαν εφαρμογή επίσης δεν ανοίγει 4)κάτι παίζει με το σήμα(?) 5)δεν βρίσκω πρόγραμμα για να κατεβάζω δωρεάν mp3 τραγούδια για να τα βάζω σαν ήχους κλήσης 6)τις ανοιχτές εφαρμογές τις κλείνω ως εξής: πατάω συνεχόμενα το κεντρικό κουμπί, επιλέγω ram(τυχαίας προσπέλασης), πατάω εκκαθάριση μνήμης κι εκεί μου βγάζει ότι έκλεισα 10 ή 12 εφαρμογές- ενώ εγώ είχα ανοιχτές 1-2. αυτό πως βγήκε; Kι άλλα πολλά , αν τα θυμηθώ θα σας τα πω 1)Φταει το παλιο android αλλα με συσκευες των 60€ μην περιμενεις και πολλα 2)Προφανως προβλημα λογισμικου εδω αλλα και λογω των κατωτατων spec της συσκευης που δεν σηκωνει και πολλα 3)Σε οσες συσκευες ειχα δουλευει μια χαρα 4)Διευκρινισε το καλυτερα 5)Δοκιμασε το zedge που ειναι πανευκολο να το βρεις μιας και ειναι στις κορυφεες εφαρμογες 6)Εσυ μπορει να ανοιξες 1-2 εφαρμογες αλλα μαζι με αυτες τρεχουν και αλλες απαραιτητες για το συστημα ισως οποτε κανοντας εκαθαριση κλεινει και αυτες μαζι πραγμα το οποιο ειναι ανουσιο διοτι θα ξανανοιξουν
pavlinara Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δηλαδή για ποιον λόγο είχε και κάρτα μνήμης μαζί αν δεν μπορεί να αποθηκευτεί τίποτα εκεί μέσα; Όταν μπαίνω samsung apps απλά μου βγάζει σφάλμα. Δεν έχω πολύ καλό σήμα ενώ με το προηγούμενο κινητό είχα μέσα στο σπίτι κανονικά. Τι είναι το hard reset? Ευχαριστώ για τις λοιπές απαντήσεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ολα οσα ειπες εκτος του θεματος με το σημα ειναι θεμα software και οχι hardware! οποτε μην λες οτι να ναι την καρτα μνημης την εχει για να αποθηκευεις φωτογραφιες,μουσικη,ταινιες,βιντεο,εγγραφα! νομιζω ειναι αρκετοι λογοι για να εχει την εξτρα καρτα! με το hard reset επαναφερεις την συσκευη στην κατασταση που ηταν μολις βγηκε απο το εργοστασιο (σβηνει δεδομενα,εφαρμογες κτλ) 1
pavlinara Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ...δηλαδή;software? εφαρμογές δεν αποθηκεύονται στην κάρτα;
adi32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Σε κανενα Samsung οι εφαρμογες δεν μπορουν να πανε στην καρτα (εκτος και του αλλαξεις τα φωτα με root κλπ)
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 δηλαδη ειναι θεμα Ανδροιδ και οχι συσκευης! ειναι σαν να μου λες οτι φταει το καθισμα και οχι η μηχανη του επειδη το αμαξι σου ειναι αργο !! αν το κανεις ροοτ τοτε θα μπορεις να κανεις οτι θες
disqualified Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Φταίνε τα πάντα. Αυτα δεν είναι κινητα για να τρεχουν android.
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Φταίνε τα πάντα. Αυτα δεν είναι κινητα για να τρεχουν android. και που το βασιζεις αυτο? και τι να τρεχουν?
disqualified Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αν και τα περισσοτερα προβληματα που αναφερει ο φιλος δεν εχουν να κανουν με τη συσκευη πιστευεις οτι με συσκευες σαν το Galaxy young μπορεις να εχεις αξιοπρεπή εμπειρια στο android;
adi32 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 τετοιες συσκευες αποτελουν προσβολη της εννοιας smartphone ειναι σαν να προσπαθεις με pentium 1 64 RAM να παιξεις crysis
cabdik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 δηλαδη ειναι θεμα Ανδροιδ και οχι συσκευης! ειναι σαν να μου λες οτι φταει το καθισμα και οχι η μηχανη του επειδη το αμαξι σου ειναι αργο !! αν το κανεις ροοτ τοτε θα μπορεις να κανεις οτι θες το βλεπεις λαθος. το android ειναι ο κινητηρας και η συσκευη ειναι το πλαισιο -σασι, που "μπαινει" ο κινητηρας......!!!!! παντως εχουν δικιο τα παιδια. δεν ειναι συσκευες για android αυτες. τυγχανει να το ειχα το GALAXY Young (GT-S 5360) και δεν ειναι για φορτωμα με εφαρμογες, παιχνιδια κλπ. ειναι πολυ καλο, MONO για χρηση επικοινωνιας (τηλεφωνα-μηνυματα-Email).., αλλα.. μεχρι εκει...!!
iMarilina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν είναι τα samsung προβληματικά, το android είναι προβληματικό σε συσκευές που δεν είναι high end. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα