Varva7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα έχω έναν υπολογιστή ο οποίος όταν τον πατάω να ανοίξει μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα μου δίνει ασταμάτητα beeps,βέβαια δεν μου δίνει post.Τι μπορεί να φταίει; Η μητρική είναι gigabyte 8st-800.δεκτη κάθε βοήθεια ευχαριστώ πολύ. Sent from my iPhone using Insomnia
corsair04 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ραμ είναι τα συνεχόμενα beep χρειάζονται αντί κατάσταση δοκίμασε αρχικά αυτές σε άλλο υπολογιστή αλλά μάλλον Ραμ 1
SPANK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε αρχικα αλλη ram αν εχεις ή βγάλε κάποιο dimm απο μέσα και δες με τα υπόλοιπα , δοκίμασε και ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρικής. Τέλος αν εχεις και κάποια αλλη κάρτα γραφικών να δοκιμασίες θα είναι χρήσιμο
corsair04 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Η γραφικών κάνει 8 beep κατά την έναρξη ram ειναι η δεν εγκατασταθηκε σωστα η καηκε
SPANK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εντάξει ναι αλλα επειδη ειναι άβυσος η ψυχή των pc ας τα εχει ολα κατα νου 1
Varva7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να είναι ο επεξεργαστής ; Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Να σου κάηκε ο επεξεργαστής δύσκολο οχι και απίθανο βέβαια αν εγινε κανενα βραχυκύκλωμα η κατι τετοιο , δοκιμασε ομως τα υπόλοιπα κομματια και αν δεις οτι δεν βγαίνει άκρη βλέπεις και cpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα