Προς το περιεχόμενο

Plex server -Subs - LG tv !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,( έχω την TV-  LG 32LS5600 )ενώ έχω κατεβάσει το plex και ανεβάζω αρχεία μέσω  chrome απο (Mac) και βλέπω κανονικά βίντεο και φωτογραφίες πανεύκολα με ένα απλό upload ,δεν μπορώ να δώ υπότιτλους δυστυχώς,είναι στο ίδιο φάκελο,με το ίδιο όνομα(srt) ,αλλα και πάλι τίποτα,επίσης στα quick settings της tv δεν μπορω να επιλέξω ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση υπότιτλων ,η περιοχή είναι γκρι.Επίσης στα prefs του Plex έχω βάλει subtitles always on,τίποτα πάλι,δοκίμασα το πρόγραμα mkvtoolnix για να κάνω mix ton υπότιτλο με την ταινία ,αλλα και πάλι δεν έβγαινε σωστό αρχείο(το δοκίμασα με Vlc και δεν έπαιζαν οι υπότιτλοι που υποτίθεται οτι είχε ενσωματώσει),και κατέβασα και srt αρχείο απο άλλο site αλλα και πάλι τίποτα.
Γενικά έχω ψάξει 2-3 πράγματα αλλά δεν μπορω να βρώ τρόπο να βλέπω υπότιτλους σε ταινία...

Μηπως μπορείται να βοηθήσετΕ??????
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καλημερα

Στα settings του  plex εχω αφησει manually selected subtitles και δεν εχω κανενα προβλημα. Αυτο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι να παρεις μια ταινια με τους υποτιτλους και να μικρινεις το ονομα της ταινιας και των υποτιτλων. Προσεξε να ειναι ακριβως το ιδιο ονομα και στα 2. Μην ξεχνας οτι και το κενο ειναι χαρακτηρας.  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...