d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Εχει πολυ περιεργη γεωμετρια το παιχνιδι ρε, καμια μορφη AA δεν το αντιμετωπιζει πληρως..Προσωπικα δεν μπορω την θολουρα γενικοτερα στην εξομαλυνση, με χαλαει τρελλα το softening.. Ειναι και θολο απο την φυση του το παιχνιδι οποτε.. Οπως λεγαμε ειναι MUST το k-putt εδω.. Δινει πνοη στο παιχνιδι σαφως που για να λεμε παντως και του στραβου το δικιο ειναι πανεμορφο το μαμημενο και με πολυ καλη υλοποιηση σε features.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Και εδώ είναι must του K-Putt και στο FC4..Και τα δύο πάσχουν από αυτή την ''ασπρίλα''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ναι βοηθαει πολυ σε αυτα τα δυο ισχυει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 @11:20 "a lot of people have been benchmarking with msaa on which is a bit ridiculous" A ναι TB, για το Dragon Age είναι "ridiculous", για το Unity δεν είναι όμως που έκραζες και είχες βάλει MSAA... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το τερμάτισα, εντυπώσεις: Συνοπτικά Ιστορία: Αρκετά cliché τέλος για τα γούστα μου αλλα η ιστορία overall δεν ήταν καθόλου άσχημη, το ότι είχε πολλά assassination mission μου άρεσε περισσότερο από όλα. 8/10 Gameplay: Αρκετά βελτιωμένο από τα προηγούμενα AC, οι μάχες είναι πιο δύσκολες, το stealth πιο χρήσιμο και το traversal έχει βελτιωθεί αρκετά. Θέλει δούλεμα στο stealth σίγουρα και η ακρίβεια του που θα πηδήξει ο Arno αλλα είναι ένα κλικ πιο πάνω από τα προηγούμενα AC. 8.5/10 Γραφικά: εξαιρετικά γραφικά με τα μονα δυο πράματα που τα κατεβάζουν να είναι το LOD και το pop-in. 9/10 Εγώ προσωπικά το βάζω 8.5/10, το ποιο θα ανέβαινε 9-9.5 αν δεν το είχαν βιαστεί (προβλήματα με το performance, glitches, bugs). Αν και το ευχαριστήθηκα και θα συνεχίσω να ψάχνω τα Παρίσι για για αρκετό καιρό ακόμα (έχω να κάνω side-quest, co-op mission και αλλα) πιστεύω ότι το Unity είναι ο τίτλος που δείχνει ξεκάθαρα ότι τα release κάθε χρόνο είναι μεγάλο κακό και για τα παιχνίδια τα ίδια αλλα και για τους developers. Ελπίζω το AC να πάρει ένα χρόνο ρεπό και να γυρίσει ανανεωμένο. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2014 από Spartan117 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Με καινούργιο engine να πάρει ρεπό?! Δύσκολα, θα πέσει πολύ άρμεγμα προβλέπω. p.s. Μέχρι το Unity 3 θα έχουν λυθεί και όλα τα προβλήματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Προς κατόχους AMD συστημάτων. Λοιπόν μετά τη τελευταία μπετα που βγήκε στους drivers ενώ μέχρι πριν το έπαιζα στο high και είχα αρκετά σκαμπανεβασματα. Πλέον παιζει όλα τέρμα και κάτω από 30 δε πέφτω με vsync ενεργό. Οπότε είναι απολύτως playable πλέον. Τώρα βέβαια θα παιχτεί αργότερα μιας και μόλις παρέλαβα το gta5 για ps4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς να πειράξει ρυθμίσεις από nvidia control panel ή μόνο μέσα στο game κάνετε τα settings σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Τι θες να πειράξεις από το CP της Nvidia ; Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βάλεις High Quality το Texture Filtering στο γενικό προφίλ, από 'κει και πέρα για τα υπόλοιπα εξαρτάται το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Τι θες να πειράξεις από το CP της Nvidia ; Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βάλεις High Quality το Texture Filtering στο γενικό προφίλ, από 'κει και πέρα για τα υπόλοιπα εξαρτάται το παιχνίδι. Στα ελληνικά είναι το φιλτράρισμα υφής να φανταστώ έτσι; Που από default είναι στο ποιότητα. Επίσης με την cache σκίασης τι παίζει; Δεν την θυμάμαι από παλιά αυτήν την επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ναι, να το βάλεις στην υψηλή ποιότητα.Για το άλλο εννοείς το ''Shader Cache'' να φανταστώ που είναι ενεργοποιημένο ήδη, το αφήνεις όπως είναι.Αφορά τα DX11 optimizations. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εγώ προσωπικά το βάζω 8.5/10, το ποιο θα ανέβαινε 9-9.5 αν δεν το είχαν βιαστεί (προβλήματα με το performance, glitches, bugs). Αν και το ευχαριστήθηκα και θα συνεχίσω να ψάχνω τα Παρίσι για για αρκετό ακόμα καιρό (έχω να κάνω side-quest, co-op mission και αλλα) πιστεύω ότι το Unity είναι ο τίτλος που δείχνει ξεκάθαρα ότι τα release κάθε χρόνο είναι μεγάλο κακό και για τα παιχνίδια τα ίδια αλλα και για τους developers. Ελπίζω το AC να πάρει ένα χρόνο ρεπό και να γυρίσει ανανεωμένο. τόσο ξεκάθαρα που του δίνεις 8.5; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) τόσο ξεκάθαρα που του δίνεις 8.5; Ναι γιατί μέσα στο game που έπαιξα που αξίζει 8.5 υπάρχει ένα game που θα του έβαζα άνετα 9-9.5. Φαίνεται πως θα μπορούσε να ήταν καλύτερο όσο και να μου άρεσε. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να το αγόραζα τον επόμενο χρόνο άμα ήταν polished και όχι όπως το έβγαλε η Ubisoft. Αλλα για αυτό και μονο θα κράξω την Ubi, όχι το development team, το οποιο έκανε πράγματα που έπρεπε να γίνουν πια στην σειρά. Δεν είναι σε καμια περίπτωση ένα κακό game, όπως οι περισσότεροι θέλετε να πιστέψετε χωρίς να το έχετε ακουμπήσει καν. Πάντως αναμφίβολα το παιχνίδι φτάνει κινηματογραφικά επίπεδα ουκ ολίγες φορες. Είναι ένας showcase τίτλος για high end hardware. Η μηχανή γραφικών του ίσως είναι η πιο εντυπωσιακή που έχω δει σε real time παιχνίδι και θέλω να δω το επόμενο game με την ίδια μηχανή γραφικών. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2014 από Spartan117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ναι γιατί μέσα στο game που έπαιξα που αξίζει 8.5 υπάρχει ένα game που θα του έβαζα άνετα 9-9.5. Φαίνεται πως θα μπορούσε να ήταν καλύτερο όσο και να μου άρεσε. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να το αγόραζα τον επόμενο χρόνο άμα ήταν polished και όχι όπως το έβγαλε η Ubisoft. Αλλα για αυτό και μονο θα κράξω την Ubi, όχι το development team, το οποιο έκανε πράγματα που έπρεπε να γίνουν πια στην σειρά. Δεν είναι σε καμια περίπτωση ένα κακό game, όπως οι περισσότεροι θέλετε να πιστέψετε χωρίς να το έχετε ακουμπήσει καν. Πάντως αναμφίβολα το παιχνίδι φτάνει κινηματογραφικά επίπεδα ουκ ολίγες φορες. Είναι ένας showcase τίτλος για high end hardware. Η μηχανή γραφικών του ίσως είναι η πιο εντυπωσιακή που έχω δει σε real time παιχνίδι και θέλω να δω το επόμενο game με την ίδια μηχανή γραφικών. Τώρα που επιτέλους μπορώ να το παίξω. Και στο ultra πλέον συμφωνώ απόλυτα. Μετά από τις περίπου έξι με επτά ώρες που το έχω δει είναι πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Οπότε μένει στην άκρη και πάει για αγορά αφού τελειώσει το gta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Τραγελαδικα νουμερα, ακομα και απο τις ολοκαινουριες καρτες της nvidia http://www.anandtech.com/show/8738/benchmarked-assassins-creed-unity/2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα