Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

mathsrule

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να ξεκλειδώσω τη στολή του Altair πρέπει να βάλω το AC Companion στο κινητό μου ; 

Και επίσης, πως παίρνω πόντους στο Initiates ; Είμαι ήδη level 6 γιατί έχω παίξει όλα τα AC ,αλλά δε ξέρω πως θα ανέβω.

Η αν έχεις windows 8.1 κατεβάζεις την εφαρμογή από το store.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα τις ξεκλειδώσω όλες ούτως συ άλλως, αλλά η διαδικασία για του altrair ειναι χρονοβόρα

Είναι ''Ο Master Assassin'' γι' αυτό :)

Εγώ θέλω να μάθω τι rig είχε ο συγκεκριμένος πολιτικός και κατάφερε και το τερμάτισε ώστε να έχει άποψη για την ιστορία του

Με τοσα λεφτα που βγαζουν αυτοι το πιθανοτερο ειναι πως μπορουν να κανουν πληρη αναβαθμιση καθε χρονο στο pc τους αρα αυτος πρεπει να εχει σιγουρα gtx 980 g1 και core i7 5820k η 5830k. Και ενταξει ειπαμε το παιχνιδι μονο καλη καρτα γραφικων θελει δηλαδη απο 780  και πανω επεξεργαστη απο 2500κ και πανω και μνημη 8 gb δεν ειναι και τοσο απιθανο να εχει τετοιο pc καποιος πολιτικος ο οποιος ειναι και pc gamer.

• Like 1

Ο Λαλιωτης και ο Τζουμακας ηταν τσιρακια της nvidia ειχα ακουσει Oroku, ενω αυτος ο αχωνευτος ο Καραμανλης παντα με την AMD για αυτο δεν μπορει να σηκωσει κεφαλι.. :/

Τζαμπα τα περνουν αυτοι ρε, σιγα μην πληρωσουν,ξερεις  τι h/w εχει παρει ο Μητσοτακης τοσα χρονια; Το αιμα τους εχει ρουφηξει κυριολεκτικα..

Σε αλλα εβαλα και το K-putt που νομιζω οτι ειναι η καλυτερη υλοποιηση που δοκιμασα απο sweetfx και πηρε λιγο σε tone mapping και unsharp filtering.. Πολυ καλες προσθηκες χωρις να επηρεαζουν την χρωματικη παλετα και τον αρτιστικο χαρακτηρα του παιχνιδιου,οπως συνηθως κανουν τα διαφορα configs

• Like 5

εγω βλεπω οτι οσο το εχω παιξει(το εχω προχωρισει αρκετα) ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια του 2014 και μετα ερχετε το mordor  :)

τα γραφικα του η ατμοσφαιρα,gameplay,μουσικη  10/10

Δεν ειμαι και πολυ φαν της σειρας αλλα αυτο το γουσταρω πολυ(εχω παιξει ολα τα προιγουμενα)

• Like 5

Ότι και αν έκανα δεν κατάφερα να βάλω το Sweetfx :P Κάνα νεότερο για το επερχόμενο patch έχουμε για να το αρχίσουμε και εμείς επιτέλους;

Γιατι δεν σας δουλεψε το SweetFX ? Ειστε ολοι με windows 8/8.1 μηπως? Με τον παραδοσιακο τροπο copy paste γινεται και βαζοντας τα x64 dll's λειτουργει κανονικα. Εγω χρησιμοποιω win7.

Άλλο σε Win7 και άλλο σε Win8.1, τα 8.1 θέλουν το SweetFX 2.0 για να δουλέψουν όπως λες το οποίο δεν έχει βγει ακόμη.Εκεί που κολλάνε είναι ότι τα 8.1 έχουν DX11.2 support και πρέπει να το φτιάξουν σύμφωνα με το τι υποστηρίζει.

Assassin’s Creed: Unity – Performance Optimizations Coming Possibly In Next Patch

Εντάξει, αυτό το stuttering που **** όλα physics και κολλάει το σύμπαν για 1-2 δεύτερα είναι τόσο ΤΡΑΓΙΚΟ που κυριολεκτικά *** όλη την εμπειρία. Στο χειρουργείο το παιχνίδι asap λέμε. Πραγματικά λυπάμαι όσους το αγόρασαν. Γραφικάρες μεν, αλλά το BF4 μοιάζει τοσοδούλικο μπροστά στα εξωπραγματικά τεράστια σε αριθμό bugs του Unity.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...