RPDrummer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Θα τις ξεκλειδώσω όλες ούτως συ άλλως, αλλά η διαδικασία για του altrair ειναι χρονοβόρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Για να ξεκλειδώσω τη στολή του Altair πρέπει να βάλω το AC Companion στο κινητό μου ; Και επίσης, πως παίρνω πόντους στο Initiates ; Είμαι ήδη level 6 γιατί έχω παίξει όλα τα AC ,αλλά δε ξέρω πως θα ανέβω. Η αν έχεις windows 8.1 κατεβάζεις την εφαρμογή από το store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Θα τις ξεκλειδώσω όλες ούτως συ άλλως, αλλά η διαδικασία για του altrair ειναι χρονοβόρα Είναι ''Ο Master Assassin'' γι' αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θέλω να μάθω τι rig είχε ο συγκεκριμένος πολιτικός και κατάφερε και το τερμάτισε ώστε να έχει άποψη για την ιστορία του Με τοσα λεφτα που βγαζουν αυτοι το πιθανοτερο ειναι πως μπορουν να κανουν πληρη αναβαθμιση καθε χρονο στο pc τους αρα αυτος πρεπει να εχει σιγουρα gtx 980 g1 και core i7 5820k η 5830k. Και ενταξει ειπαμε το παιχνιδι μονο καλη καρτα γραφικων θελει δηλαδη απο 780 και πανω επεξεργαστη απο 2500κ και πανω και μνημη 8 gb δεν ειναι και τοσο απιθανο να εχει τετοιο pc καποιος πολιτικος ο οποιος ειναι και pc gamer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ο Λαλιωτης και ο Τζουμακας ηταν τσιρακια της nvidia ειχα ακουσει Oroku, ενω αυτος ο αχωνευτος ο Καραμανλης παντα με την AMD για αυτο δεν μπορει να σηκωσει κεφαλι.. :/ Τζαμπα τα περνουν αυτοι ρε, σιγα μην πληρωσουν,ξερεις τι h/w εχει παρει ο Μητσοτακης τοσα χρονια; Το αιμα τους εχει ρουφηξει κυριολεκτικα.. Σε αλλα εβαλα και το K-putt που νομιζω οτι ειναι η καλυτερη υλοποιηση που δοκιμασα απο sweetfx και πηρε λιγο σε tone mapping και unsharp filtering.. Πολυ καλες προσθηκες χωρις να επηρεαζουν την χρωματικη παλετα και τον αρτιστικο χαρακτηρα του παιχνιδιου,οπως συνηθως κανουν τα διαφορα configs 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 εγω βλεπω οτι οσο το εχω παιξει(το εχω προχωρισει αρκετα) ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια του 2014 και μετα ερχετε το mordor τα γραφικα του η ατμοσφαιρα,gameplay,μουσικη 10/10 Δεν ειμαι και πολυ φαν της σειρας αλλα αυτο το γουσταρω πολυ(εχω παιξει ολα τα προιγουμενα) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ότι και αν έκανα δεν κατάφερα να βάλω το Sweetfx Κάνα νεότερο για το επερχόμενο patch έχουμε για να το αρχίσουμε και εμείς επιτέλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το SweetFX εμένα δούλεψε με RadeonPro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ε ναι αναγκαστικα με Radeon Pro και το Boulotaur Injector για Win 8.1/64bit DX11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Γιατι δεν σας δουλεψε το SweetFX ? Ειστε ολοι με windows 8/8.1 μηπως? Με τον παραδοσιακο τροπο copy paste γινεται και βαζοντας τα x64 dll's λειτουργει κανονικα. Εγω χρησιμοποιω win7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Άλλο σε Win7 και άλλο σε Win8.1, τα 8.1 θέλουν το SweetFX 2.0 για να δουλέψουν όπως λες το οποίο δεν έχει βγει ακόμη.Εκεί που κολλάνε είναι ότι τα 8.1 έχουν DX11.2 support και πρέπει να το φτιάξουν σύμφωνα με το τι υποστηρίζει. Assassin’s Creed: Unity – Performance Optimizations Coming Possibly In Next Patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Aπο που κατεβάσατε το patch παίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ύπουλη ερώτηση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 απο Uplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Εντάξει, αυτό το stuttering που **** όλα physics και κολλάει το σύμπαν για 1-2 δεύτερα είναι τόσο ΤΡΑΓΙΚΟ που κυριολεκτικά *** όλη την εμπειρία. Στο χειρουργείο το παιχνίδι asap λέμε. Πραγματικά λυπάμαι όσους το αγόρασαν. Γραφικάρες μεν, αλλά το BF4 μοιάζει τοσοδούλικο μπροστά στα εξωπραγματικά τεράστια σε αριθμό bugs του Unity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα