qsis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θέλω να μάθω τι rig είχε ο συγκεκριμένος πολιτικός και κατάφερε και το τερμάτισε ώστε να έχει άποψη για την ιστορία του
Spartan117 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Πάντως για εμενα προσωπικά το να βλέπω ΤΟΣΗ λεπτομέρεια σε Open World παιχνίδι τέτοιου μεγέθους είναι πρωτόγνωρο, ποια Ryse, Crysis και κουραφέξαλα, το Unity είναι 5 κλικ πιο πάνω από οτιδήποτε έχω βάλει στο σύστημα μου. Έβαλα το Apollo 11 της nvidia για να δω τα Voxels και ξενέρωσε η ψυχή μου. Μα ΠΟΣΟ ηλίθιοι πρέπει να είναι εκεί στην Ubisoft που δεν τους έδωσαν κανένα εξάμηνο να φτιάξουν το performance/bugs/glitches... ΠΟΣΟ?! Να πω ότι δεν είχαν game για την εορταστική περίοδο αι στο διάολο. Είχαν το Far Cry 4. 2
garrett156 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 αμα ειναι να δωσω 1500 ευρω για pc να τρεχει καλα το unity παιρνω τη γυναικαρα μου και την παω παρισι και εκει να δεις visuals....και θα μεινουν και ρεστα! 6
D.Luffy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 αμα ειναι να δωσω 1500 ευρω για pc να τρεχει καλα το unity παιρνω τη γυναικαρα μου και την παω παρισι και εκει να δεις visuals....και θα μεινουν και ρεστα! Visuals και 60fps locked! 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το Unity αν εξαιρέσουμε το άθλιο LoD, είναι ότι καλύτερο έχω δει στο PC οπτικά.Μόλις μπει και το tessellation και αν(Λέω ΑΝ) τυχόν βάλουν και LoD slider θα ξεφτιλίσει τα πάντα με διαφορά.Και οι αρλούμπες τύπου έχω 970/980 SLI και το παιχνίδι δεν τρέχει σε Ultra παρά μόνο σε High δεν ισχύουν, εκτός και αν κάποιος είναι τόσο γκαούτσαλο που δεν ξέρει να στήνει το σύστημά του. 1
BigBOSS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 πέρα απο το γεγονος οτι οι npc φαινονται σαν μογγόλια, στην εικόνα βλέπουμε και την Κονσίτα του Unity.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Λολ, που την βρήκες αυτή την εικόνα ; Από μελλοντική Wii U έκδοση ; Πάντως αυτή η Ubisoft πρέπει να ΄ναι πολύ βαθιά χωμένη στη μασωνία, το Assassin's Creed είναι τίγκα με μασωνικά σύμβολα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δεν δείχνει έτσι η PC έκδοση maxed out.. 1
BigBOSS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 και ομως δειχνει και έτσι για τους χαρακτήρες που ειναι λιγο πιο πισω
Alex21121988 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Λολ, που την βρήκες αυτή την εικόνα ; Από μελλοντική Wii U έκδοση ; Πάντως αυτή η Ubisoft πρέπει να ΄ναι πολύ βαθιά χωμένη στη μασωνία, το Assassin's Creed είναι τίγκα με μασωνικά σύμβολα. Οντως και το Watch Dogs ηταν τιγκα στα μασωνικα συμβολα. Χωμενη καλα βλεπω η ubi..
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Καλά όλες οι μεγάλες εταιρείες είναι χωμένες, δες για παράδειγμα στο Inquisition που έχουν γεμίσει το τόπο με το γνωστό ''μάτι''.
RPDrummer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Για να ξεκλειδώσω τη στολή του Altair πρέπει να βάλω το AC Companion στο κινητό μου ; Και επίσης, πως παίρνω πόντους στο Initiates ; Είμαι ήδη level 6 γιατί έχω παίξει όλα τα AC ,αλλά δε ξέρω πως θα ανέβω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Σ' αρέσει του Altair ; Δεν συγκρίνεται με κάτι άλλες που έχει να αγοράσεις.
Spartan117 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Κοντσίτα λέει, lel. Πάντως το σύστημα με τα NPC θέλει δούλεμα σίγουρα. Το πως κάνουν load ειδικά η το πως αλλάζουν lod, το μοναδικό θέμα που έχω με τα γραφικά είναι το LOD pop-in στους NPC και λιγότερο στα κτήρια. Performance Optimizations Currently Being Tested
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα