Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed: Unity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θέλω να μάθω τι rig είχε ο συγκεκριμένος πολιτικός και κατάφερε και το τερμάτισε ώστε να έχει άποψη για την ιστορία του

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως για εμενα προσωπικά το να βλέπω ΤΟΣΗ λεπτομέρεια σε Open World παιχνίδι τέτοιου μεγέθους είναι πρωτόγνωρο, ποια Ryse, Crysis και κουραφέξαλα, το Unity είναι 5 κλικ πιο πάνω από οτιδήποτε έχω βάλει στο σύστημα μου. 

Έβαλα το Apollo 11 της nvidia για να δω τα Voxels και ξενέρωσε η ψυχή μου. Μα ΠΟΣΟ ηλίθιοι πρέπει να είναι εκεί στην Ubisoft που δεν τους έδωσαν κανένα εξάμηνο να φτιάξουν το performance/bugs/glitches... ΠΟΣΟ?! Να πω ότι δεν είχαν game για την εορταστική περίοδο αι στο διάολο. Είχαν το Far Cry 4.

• Like 2
Δημοσ.

αμα ειναι να δωσω 1500 ευρω για pc να τρεχει καλα το unity παιρνω τη γυναικαρα μου και την παω παρισι και εκει να δεις visuals....και θα μεινουν και ρεστα!

• Like 6
Δημοσ.

αμα ειναι να δωσω 1500 ευρω για pc να τρεχει καλα το unity παιρνω τη γυναικαρα μου και την παω παρισι και εκει να δεις visuals....και θα μεινουν και ρεστα!

Visuals και 60fps locked!

• Like 2
Δημοσ.

Το Unity αν εξαιρέσουμε το άθλιο LoD, είναι ότι καλύτερο έχω δει στο PC οπτικά.Μόλις μπει και το tessellation και αν(Λέω ΑΝ) τυχόν βάλουν και LoD slider θα ξεφτιλίσει τα πάντα με διαφορά.Και οι αρλούμπες τύπου έχω 970/980 SLI και το παιχνίδι δεν τρέχει σε Ultra παρά μόνο σε High δεν ισχύουν, εκτός και αν κάποιος είναι τόσο γκαούτσαλο που δεν ξέρει να στήνει το σύστημά του.

• Like 1
Δημοσ.

πέρα απο το γεγονος οτι οι npc φαινονται σαν μογγόλια, στην εικόνα βλέπουμε και την Κονσίτα του Unity. :-D

MyYh42T.jpg

Δημοσ.

Λολ, που την βρήκες αυτή την εικόνα ; Από μελλοντική Wii U έκδοση ; :D Πάντως αυτή η Ubisoft πρέπει να ΄ναι πολύ βαθιά χωμένη στη μασωνία, το Assassin's Creed είναι τίγκα με μασωνικά σύμβολα.

Δημοσ.

Λολ, που την βρήκες αυτή την εικόνα ; Από μελλοντική Wii U έκδοση ; :D Πάντως αυτή η Ubisoft πρέπει να ΄ναι πολύ βαθιά χωμένη στη μασωνία, το Assassin's Creed είναι τίγκα με μασωνικά σύμβολα.

Οντως και το Watch Dogs ηταν τιγκα στα μασωνικα συμβολα. Χωμενη καλα βλεπω η ubi..

Δημοσ.

Για να ξεκλειδώσω τη στολή του Altair πρέπει να βάλω το AC Companion στο κινητό μου ; 

Και επίσης, πως παίρνω πόντους στο Initiates ; Είμαι ήδη level 6 γιατί έχω παίξει όλα τα AC ,αλλά δε ξέρω πως θα ανέβω. 

Δημοσ.

Κοντσίτα λέει, lel. Πάντως το σύστημα με τα NPC θέλει δούλεμα σίγουρα. Το πως κάνουν load ειδικά η το πως αλλάζουν lod, το μοναδικό θέμα που έχω με τα γραφικά είναι το LOD pop-in στους NPC και λιγότερο στα κτήρια.

Performance Optimizations Currently Being Tested

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...