Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Χρησιμοποιεί νέα έκδοση FXAA και είναι καλύτερο από το MSAA στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τόσες φορές το έχουμε γράψει ρε Kyriakos.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάλι με Ultra textures, very high environment quality, shadows high, streching off, ambient occlussion HBAO+, bloom off, και ΑΑ στο fxaa, έκδοση φυσικά 1.2, έχω πολύ καλά fps με την 680 αλλά τρώω κάτι καλές ντρόπες αρκετά συχνά που είναι όλες δικές μου! Στην μία μάλιστα πάγωσε το game και νόμιζα ότι κράσαρε αλλά μετά από 3-4 δευτερόλεπτα ξεκόλλησε! Πάντως είναι πανέμορφο το άτιμο. Ωστόσο, θα περιμένω για το επόμενο patch ώστε να το ευχαριστηθώ όσο δεν πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιεί νέα έκδοση FXAA και είναι καλύτερο από το MSAA στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τόσες φορές το έχουμε γράψει ρε Kyriakos.. δεν το πηρα χαμπαρι ρε συ με τοση μιρλα @Spartan117 εχω την εντυπωση οτι το hidden ειναι καλυτερο απο το light για το hud λεω Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2014 από kyriakosm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το hidden κρύβει όμως όλα τελείως το fighting hud και το κάνει σχεδόν unplayable σε μάχη, επίσης δεν δείχνει το ποσα λεφτά παίρνεις από το καφέ και αλλα updates τα οποια κάνουν pop-up, πχ ποσα crowd events έχεις κάνει completion. Πιστεύω το light είναι η καλύτερη επιλογή για ισορροπία μεταξύ immersion και gameplay. Το default δε δεν παλέυεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 με το 1.2 patch εμενα παιζει μια χαρα,λιγο αυτο με τα ρουχα να φτιαξουν στο 1,3 και θα ειναι τελειο εμενα μου δινει καμποσα random crashes... με το 1.2 , εχει κανεις αλλο τετοιο θεμα? cpu i7 4770 , 16 gb ram , gtx 970 , σε ssd το εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Καλύτερα τα πράγματα με το 1.2. Το κακό είναι ότι τα saves εξαφανίστηκαν, ευτυχώς το είχα προχωρήσει λίγο, πάνω που έγιναν ασασίνος, και τώρα πάει το "hold E" σύννεφο για να πηδάω τα cut scenes. Όλα ultra+shadows high+fxaa και το min που έχω δει είναι περίπου 45 fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Το hidden κρύβει όμως όλα τελείως το fighting hud και το κάνει σχεδόν unplayable σε μάχη, επίσης δεν δείχνει το ποσα λεφτά παίρνεις από το καφέ και αλλα updates τα οποια κάνουν pop-up, πχ ποσα crowd events έχεις κάνει completion. Πιστεύω το light είναι η καλύτερη επιλογή για ισορροπία μεταξύ immersion και gameplay. Το default δε δεν παλέυεται. εχει σχεση με τις λεπτομεριες στα γραφικα το hud? γιατι μου φαινεται πιο λεπτομερες στο hidden η ιδεα μου ειναι? δεν μπορω να καταλαβω,κατι με μπερδευει οπτικα οταν αλλαζω αυτα τα δυο μεταξυ τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Πάντως με τον i7 920 στα 4ghz (ht on) , usage πάνω απο 55% δεν βλέπω. Χαμηλά δεν είναι? 1080p όλα ultra , txaa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 άμα η κάρτα σου είναι στο 100% δεν έχεις θέμα πάντως ακόμα δεν κατάλαβα γιατί θεωρείται cpu intensive αυτό το παιχνίδι.. επειδή αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν 4 πυρήνες ενώ στο ac 3 για παράδειγμα που θυμάμαι χαρακτηριστικά χρησιμοποιούσε μόνο 2 και η gpu τον έπαιζε και δεν πήγαινε πάνω από 50-60% (και για αυτο αδικαιολόγητα σερνόταν το παιχνίδι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 καποιος να μου στειλει pm το patch 1.2 γιατι δεν βρισκω και :/ μπας και καταφερω να το παιξω -.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NECROFILOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια, πηρα και εβαλα το παιχνιδι στο laptop μου και παιζει αψογα. Επαιξα εως εκει που σε βαζουν στη φυλακη, και το ευχαριστηθηκα πραγματικα το παιχνιδι. Στην αρχη επαιζα στα 1080p, τα γραφικα ηταν υπεροχα, αλλα lagαρε οταν βγηκα στην αγορα με τον πολυ κοσμο. Μετα κατεβασα την αναλυση στα 1366x768 και επαιζε νερο. Η εικονα ειναι ελαφρως θολη οπως στο PS4, αλλα δεν με ενοχλει αυτο ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Πηρα πισω και τα 600 μου ευρω απο το Πλαισιο, μετα απο λιγο πρηξιμο τα πηραν και τα 3 παιχνιδια πισω. Τωρα αυτο που θελω να κανω ειναι να συνδεσω το χειριστηριο του PS3 στο laptop Ασυρματα. Ξερει κανεις πως γινεται? Γιατι το USB καλωδιο που εχω ειναι μονο 1,8 μετρα και δεν φτανει ως τον καναπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Το uplay είναι κάτω ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NECROFILOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 καποιος να μου στειλει pm το patch 1.2 γιατι δεν βρισκω και :/ μπας και καταφερω να το παιξω -.- Κατεβαινουν αυτοματα τα patch, δεν χρειαζεται να κανεις κατι. Εγω σημερα το εβαλα το παιχνιδι και μου κατεβασε γυρω στο 1GB patch. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Προφανώς καλά δεν εννοεί την κανονική οδό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Ορίστε μερικές φωτο απο τη Guillotine Edition. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα