d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 MSAA is real AA και οχι ενα post process φιλτρο. Στο Unity για σημερα ειναι no go.. Απλα και ωραια.. Σε αλλα νομιζω εχοντας παιξει αρκετο απο το παιχνιδι, οτι προκειται για το καλυτερο της σειρας μετα το 1-2.. 1
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 @alex Γενικα δεν ειμαι του oc και ειμαι αντιθετος οτι σου προσφερει κατι το τοσο ουσιαστικο στο gaming. Οκ υπαρχουν καποια games που θα παρεις κατι παραπανω απο εκει. Συνηθως θελω το raw stock power και δεν pushαρω για το κατι παραπανω. Και εχω Κ cpu μονο και μονο γιατι τον ειχα παρει απο αγγελια εδω σε παρα πολυ καλη τιμη. Αλλιως θα πηγαινα για τον απλο. το θέμα είναι ότι δεν παθαίνουν τίποτα (ειδικά οι επεξεργαστές) αν δεν είσαι ούρουκ, οπότε γιατί όχι;; εγώ τον έχω έτσι 5 χρόνια χειμώνα καλοκαίρι και δεν έχει πάθει τίποτα και τόσα χρόνια μετά που έχει αρχίσει να παλιώνει βλέπεις ότι τα δίνει όλα, αλλά και πάλι κανένα game δεν τον γονατίζει. εγώ είμαι κατά του "επιλεκτικού" o/c ανά περιπτώσεις. κλοκάρω μια φορά σούπερ σταθερα και μετά δε με απασχολεί ποτέ , απλά έχω πιο δυνατό hw από αυτό που πλήρωσα μου χρειάζεται ή όχι. άστο να καίει αβέρτα ρεύμα, από τη δεη δε σώθηκε κανείς άλλωστε 1
Alex21121988 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μετα το 2 το χαος. Οτι καλυτερο ειχα παιξει απο games στη ζωη μου. Α ρε ezio μου ελειψες ηδη. Αν και ο Arno μοιαζει πολυ με τον Ezio σε attitude/εμφανιση κτλ. 1
Spartan117 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 MSAA is real AA και οχι ενα post process φιλτρο. Στο Unity για σημερα ειναι no go.. Απλα και ωραια.. Σε αλλα νομιζω εχοντας παιξει αρκετο απο το παιχνιδι, οτι προκειται για το καλυτερο της σειρας μετα το 1-2.. Ναι και εμενα αυτή είναι η άποψη μου μέχρι στιγμής, το καλύτερο AC μετά το 2 από ότι έχω παίξει. Και γραφικά μέτρια να είχε πάλι το ίδιο καλο θα ήταν.
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Για να βλεπεις εμενα να παιζω AC μεχρι τελους, το παιχνιδι τα σπαει.. Αφηνω στην ακρη τα γραφικα για να μην ξυπναω εντασεις, παροτι σε αυτο το παιχνιδι προσθετουν πραγματικα πολυ στην γενικοτερη εικονα του και το ολοκληρωνουν.. Δεν την καταλαβαινω την Nubi, γιατι να δωσει τοσο περιορισμενο χρονοδιαγραμμα και μετα να τρεχει να διορθωσει τις μακακιες της.. Τεσπα μην ξαναρχισουμε..
Silverage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εγω πάλι πήρα Κ επεξεργαστή γιατί ήταν πιο φθηνός απο τον απλό, απο το amazon πάντα γιατί εδώ ξέφευγε. Άντε αυριο μου έρχετε και η γκιλοτίνα, θα σας βάλω κάνα pic.
Spartan117 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν παιδιά, πρώτο πράμα που κάνετε πριν παίξετε, πριν το κάνετε install ή ακόμα και τα windows μη πω άμα κάνετε format. Πάτε options -> Hud και το βάζετε στο "light" Το παιχνίδι γίνεται ξαφνικά από ένα Hud simulator με ενδιαφέρον background σχετικό με το Παρίσι (ίσως), ένα από τα πιο όμορφα και immersive παιχνίδια του 14 για το PC. Ότι εικόνες πόσταρα και λέτε πως και τι είναι με το Hud στο light.
Prospector8 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το αποτελεσμα σχεδον 5λεπτου Run οπου περασα αναμεσα απο οτι Npc βρηκα τρεχοντας,βολτες στις καμιναδες,fight με 2 guards, τα παντα ολα. GTX 760 2gb,i5 3570k 4.8Ghz,1080p με Settings παιχνιδιου: 1080p FxAA Shadows -Low Stretching -Off Enviroment Details -Very high Textures -Ultra High Occlusion -OFF Bloom -OFF 2
Spartan117 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το αποτελεσμα σχεδον 5λεπτου Run οπου περασα αναμεσα απο οτι Npc βρηκα τρεχοντας,βολτες στις καμιναδες,fight με 2 guards, τα παντα ολα. GTX 760 2gb,i5 3570k 4.8Ghz,1080p με Settings παιχνιδιου: 1080p FxAA Shadows -Low Stretching -Off Enviroment Details -Very high Textures -Ultra High Occlusion -OFF Bloom -OFF Noice. Άμα φτιάξει και για AMD hardware στα επόμενα δυο patch θα είναι απόλυτα playable απότι φαίνεται.
chill Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μετα το 2 το χαος. Οτι καλυτερο ειχα παιξει απο games στη ζωη μου. Α ρε ezio μου ελειψες ηδη. Αν και ο Arno μοιαζει πολυ με τον Ezio σε attitude/εμφανιση κτλ. Το δυο το χα ξεκοκαλίσει, το μονο platinum trophy που έχω στο ps3 αλλα το αγαπημένο μου ειναι μακράν το 3. Ok παιζει να μαι ο μόνος που το λέει αυτο αλλα τι να κάνουμε. Για την ωρα εχω πάρει το rogue στο PS3 και ανυπομονώ για το unity....το PC μου εχει έναν ταπεινό e6750 στα 3gzh και μια 5870 ati οποτε θα τιμηθεί σε κανα 6μηνο να ναι όσο γινεται playable.....
Spartan117 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Στο 1.1 patch, χωρίς το σωστό Sli profile, με MSAA. Αλλα αυτά είναι λεπτομέρειες, πολύ θετικό γύρισε το thread γιατί δεν ποστάρουμε ένα αρνητικό βίντεο που είναι ήδη outdated και μη representative του παιχνιδιού αυτή την στιγμή. Αφού του παιχνίδι δεν το παίζεις, ούτε θα το παίξεις όπως φαίνεται, αυτό το spam τι ακριβώς προσθέτει στο thread; Το ίδιο βίντεο υπάρχει μερικές σελίδες πριν, μια εβδομάδα πριν για την ακρίβεια. Ακόμα πονάει που βάλανε την κάρτα γραφικών σου στα minimum; Ποιος χέστηκε, το παιχνίδι τρέχει με 750 ti...
kyriakosm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 για καποιο λογο το msaa δειχνει χειροτερα απο το fxxa(δεν το εχω ξαναδει αυτο ),καλυτερα γιατι το fxxa ειναι πιο ελαφρυ.... λετε το fxxa να γινει "επιτελους must" και για τους επομενους τιτλους? big boss τσαμπα κουραζεσε το παιχνιδι παει νερο "ultra settings+AA σε 1200p" ριξε details και τρεξτο αλλιως πετα το και πηγενε διπλα στο far cry
Razor333 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το αποτελεσμα σχεδον 5λεπτου Run οπου περασα αναμεσα απο οτι Npc βρηκα τρεχοντας,βολτες στις καμιναδες,fight με 2 guards, τα παντα ολα. GTX 760 2gb,i5 3570k 4.8Ghz,1080p με Settings παιχνιδιου: 1080p FxAA Shadows -Low Stretching -Off Enviroment Details -Very high Textures -Ultra High Occlusion -OFF Bloom -OFF Με αυτα τα settings μου δειχνει κοντα στα 2800Mb vram usage, πως ακριβως παιζει σε σενα με min 39fps με 2Gb ram χωρις να σου κανει shuttering και frame drops, κανεις δεν ξερει, εμενα μου φαινεται οτι εχει βαλει το χερι της η nvidia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα