johnnyman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 που πηγε η photo που εβαλα????? edit:Οκ τωρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-assassins-creed-unity-face-off However, bearing in mind the lofty recommend specs suggested, it is possible to get a console-beating experience on relatively modest hardware. We paired a Core i3 4130 with a GTX 750 Ti, set PC presets to console equivalents (though we swapped in HBAO+ for a bit of a quality boost) and ran at 1600x900 (900p). In essence we pitted console-level PC tech against PS4 and Xbox One and found that the game ran fairly well. We locked frame-rate to 30fps using Riva Tuner Statistics Server and, cut-scene stutters aside, frame-rates held up in 26-30fps territory. Not absolutely perfect, but a slight cut above the Xbox One experience. Replacing the GTX 750 Ti with a GTX 760 allowed us to raise resolution to 1080p, but we noted that frame-rates were still low in certain areas - the Sequence 3, Mission 2 Notre Dame mission is a real stress test. Πάντως το DF τέσταρε μέχρι GTX 760/AMD 280. Όχι πιο high end και δεν έμεινε ικανοποιημένο, εκτος από το low end hardware όπως 750 ti. Ίσως οι middle κάρτες γραφικών έχουν τα περισσότερα θέματα που είναι τραγικό, προς στιγμήν για να το ευχαριστηθείς όπως πρέπει, πρέπει να κανεις brute force. Περιμένουμε να δούμε το 1.3 patch και 1.4 τι θα αλλάξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 μαλλον ξεχασε να αναφερει πως ολο το game ειναι για stress test και οχι για playble -.- αν θελαμε stress tests εχουμε και το ryse btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 με το 1.2 patch εμενα παιζει μια χαρα,λιγο αυτο με τα ρουχα να φτιαξουν στο 1,3 και θα ειναι τελειο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos125 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Xαιρετω κι εγω το forum...!!Eγω θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει τελικα να το αγορασω η να περιμενω ακομα..?Επισης με προβληματιζει οτι θελει (οπως λενε) gtx 680 min.. Και αν θα υπαρχει περιπτωση να τρεχει στο συστημα μου ?(I7-2700K,GTX 670DC2 TOP,RAM 12GB)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 με το 1.2 patch εμενα παιζει μια χαρα,λιγο αυτο με τα ρουχα να φτιαξουν στο 1,3 και θα ειναι τελειο Εμείς με τις 970/980 δεν έχουμε θέμα όπως φαίνεται. Η maxwell αρχιτεκτονική το μασάει σχετικά άνετα το παιχνίδι, τουλάχιστον στα 1080p. Μόλις επιτέλους κάνουν τα performance fix για όλους τους users σε εμάς θα τρέχει ακόμα καλύτερα λογικά. Xαιρετω κι εγω το forum...!!Eγω θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει τελικα να το αγορασω η να περιμενω ακομα..? Επισης με προβληματιζει οτι θελει (οπως λενε) gtx 680 min.. Και αν θα υπαρχει περιπτωση να τρεχει στο συστημα μου ?(I7-2700K,GTX 670DC2 TOP,RAM 12GB)... Έχεις καλο CPU οποτε από εκεί δεν θα είσαι limited, σίγουρα στα ultra δεν θα το τρέχεις αλλα ένα αξιοπρεπές high-very high στα 1080p με 40-45~ fps avg σε βλέπω έτσι πως είναι τα πράματα στο 1.2. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Λογικά φταίει το Intel cpu και η nvidia κάρτα για να το τρέχει έτσι σε high very high. Γιατί με τον 8350 που θεωρητικά είναι περίπου στην ίδια απόδοση και την 7950 που εξίσου είναι περίπου στην ίδια απόδοση με την 670 νομίζω και με 3gb vram δε μπορώ να το παίξω. Ώρες ώρες πάει καλά. Αλλά αν το πιάσει είναι για σπάσιμο. Την AMD μου μέσα από δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 το παιχνιδι παει νερο με (patch 1.2 που δοκιμασα κατευθειαν) στην 780 + 2500cpu.Εχω την εντυπωση και msaa να βαλω το συκωνει ανετα.Εχω ενα θεματακι ομως προς το παρων και φοβαμαι μηπως εχω μπερδεψει τα settings που δεν νομιζω τρεχει στα 55-60fps Vsync on(αν λυσω το θεμα θα δοκιμασω και msaa) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos125 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εμείς με τις 970/980 δεν έχουμε θέμα όπως φαίνεται. Η maxwell αρχιτεκτονική το μασάει σχετικά άνετα το παιχνίδι, τουλάχιστον στα 1080p. Μόλις επιτέλους κάνουν τα performance fix για όλους τους users σε εμάς θα τρέχει ακόμα καλύτερα λογικά. Έχεις καλο CPU οποτε από εκεί δεν θα είσαι limited, σίγουρα στα ultra δεν θα το τρέχεις αλλα ένα αξιοπρεπές high-very high στα 1080p με 40-45~ fps avg σε βλέπω έτσι πως είναι τα πράματα στο 1.2. Eχει ηδη βγει patch..??Μαλιστα,αρα δεν θα το μετανιωσω..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 το παιχνιδι παει νερο με (patch 1.2 που δοκιμασα κατευθειαν) στην 780 + 2500cpu.Εχω την εντυπωση και msaa να βαλω το συκωνει ανετα.Εχω ενα θεματακι ομως προς το παρων και φοβαμαι μηπως εχω μπερδεψει τα settings που δεν νομιζω τρεχει στα 55-60fps Vsync on(αν λυσω το θεμα θα δοκιμασω και msaa) To msaa δεν σου προσφερει τιποτα απολυτως στο συγκεκριμενο game. Θα σου τρωει frames χωρις καποιο κερδος ως προς την ποιοτητα εικονας. FXAA all the way. 60αρι με msaa ξεχνα το. Τουλαχιστον για την ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 ο ι7-950 ποσο πιστευετε οτι πρεπει να υπερχρονιστει για να ειναι αρκετος για το παιχνιδι; τον εχω στα 3.7 τωρα Τα sidequests του παιχνιδιου ειναι φοβερα ειδικα αυτα με τις δολοφονιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 ο ι7-950 ποσο πιστευετε οτι πρεπει να υπερχρονιστει για να ειναι αρκετος για το παιχνιδι; τον εχω στα 3.7 τωρα καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εγω τρεχω στον 3770Κ stock στα 3,9 με το turbo mode, εχω δοκιμασει και oc. Δεν μου εδωσε και κατι το σπουδαιο σε αποδοση. 2-3 frames και αν τα πηρα στα 4.4 GHZ. Δεν καταλαβαινω γιατι λετε οτι ειναι cpu hungry ενω το βαρος πεφτει κυριως στην gpu και σε αυτο. oc στην gpu κατι θα δωσει παραπανω σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 το o/c του επεξεργαστή είναι ιδέα, το κάνεις και απλά το αφήνεις να υπάρχει γιατί δε ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί εντάξει στο δικό σου ακόμα δε χρειάζεται και τόσο (άσχετα αν κι εσύ θα έπρεπε να κάνεις για την ιδεολογία και να τον έχεις πάντα έτσι ) , αλλά στον 950 που είναι παλιατζούρα κάτι θα δίνει που θα έχει νόημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Γενικα δεν ειμαι του oc και ειμαι αντιθετος οτι σου προσφερει κατι το τοσο ουσιαστικο στο gaming. Οκ υπαρχουν καποια games που θα παρεις κατι παραπανω απο εκει. Συνηθως θελω το raw stock power και δεν pushαρω για το κατι παραπανω. Και εχω Κ cpu μονο και μονο γιατι τον ειχα παρει απο αγγελια εδω σε παρα πολυ καλη τιμη. Αλλιως θα πηγαινα για τον απλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα