qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 ναι αλλά άμα πάρει turbo x atlas τα πράγματα θα αλλάξουν, θα σοβαρέψει το πράγμα Υψηλές επιδόσεις σε όλα!Όταν στόχος μας είναι να φτιάξουμε την κορυφαία σειρά Desktop PC, δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει το απόλυτα καλύτερο. Παίξε τα παιχνίδια σου όπως ποτέ άλλοτε, κάνε κάθε εργασία ταχύτερα από ποτέ. Με τον 4ης γενιάς Intel Core i7 Haswell, τα 16GB DDR3, τον SSD 120GB και τα γραφικά AMD R9 270X δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Intel Core i7 4790 Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Core i7 4790 έχει συχνότητα λειτουργίας στα 3.4GHz και 8MB μνήμης L3 Cache και είναι σχεδιασμένος για μεγαλύτερες overclocking αντοχές. Radeon R9 270X 2GB GDDR5 Παίξε τα πιο δυνατά DirectX 11 παιχνίδια, απόλαυσέ τα, σε πάνω από 3 οθόνες χάρη στην τεχνολογία AMD Eyefinity. Άφησε τις ρυθμίσεις στις maximum τιμές τους και παίξε τα παιχνίδια σου σε Full HD ανάλυση. Wi-Fi Απόκτησε πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi Hotspots με την ασύρματη κάρτα δικτύου Turbo-X WNL-150 mini. Με σύνδεση USB και υποστήριξη δικτύων έως 150Mbps για streaming χωρίς καθυστερήσεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Και με τα γραφικα του PS3 ικανοποιουμε. Αν θα μπορουσε να παιξει ετσι στο laptop μου, θα μου ηταν το πιο βολικο αυτο. Το λαπτοπ μου ειναι το TurboX Furious 3. http://www.plaisio.g...17i741-1675.htm Λόγο επεξεργαστή ίσως μπορείς να το τρέξεις. Δοκίμασε το μέσω θείου (μιας και τα έσκασες τα λεφτά για την Ps4 έκδοση) και πες εντυπώσεις. Να δούμε αν είναι όντως CPU limited το Unity η όχι. PS: Είναι που στις κονσόλες τα παιχνίδια είναι optimized και παίζουν όπως πρέπει να παίξουν....... Δεν νομίζω πως το Unity πρέπει να είναι παράδειγμα για αυτό, έχει αρκετά κακό performance across the board. Μονο σε λίγα PC που μπορείς να το κανεις brute force τρέχει καλά (45+ fps avg). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 γιατί ποιανού ο επεξεργαστής τα έκλασε στο unity, εκτός από των κονσολών ίσως (σύμφωνα με την ubi ) ? εκτός αν θες να δεις αν θα throttle-άρει αν και εγώ έχω εμπιστοσύνη στα turbox, θα έχουν φοβερή ψύξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το ξαναδοκίμασα με το 1.2 patch σε 270x 2GB, i5 3350 και 4 GB Ram σε 900p ανάλυση και έχω τρομερό stuttering με low settings!Έπιανα περίπου 24-35 FPSΈβαλα vsync από radeon pro και εξαφανίστηκε το stuttering και είμαι καρφωτός στα 30 fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wargasm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Καλα όλα αυτά, αλλα το παιχνίδι πέρα από τα γραφικά κτλ, το εχει τερματίσει κανείς να μας πει αν αξίζει??? Γιατί αν ειναι μούφα τζάμπα κουβέντα και λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλα όλα αυτά, αλλα το παιχνίδι πέρα από τα γραφικά κτλ, το εχει τερματίσει κανείς να μας πει αν αξίζει??? Γιατί αν ειναι μούφα τζάμπα κουβέντα και λεφτά. Δεν το έχω τερματίσει γιατί δεν έχω πολύ χρόνο αλλα όσο έχω παίξει μέχρι το sequence 7 είναι πολύ καλο. Άμα σου αρέσει το exploration και να κανεις side quest ειδικά γίνεται δυο φορες καλύτερο. Το story είναι ένα κλικ πιο πάνω από του Black Flag αλλα μέχρι στιγμής δεν σαν του 2 πχ (μέχρι το sequence 7 έχω παίξει) αλλα σου δίνει παρα πολλά assassination mission που είναι πραγματικά πολύ ωραία. Ίσως το πρώτο AC μετά το πρώτο που πέτυχε τα assassination mission σωστά. Για εμενα όπως τρέχει στο σύστημα μου μέχρι στιγμής είναι 9/10 άνετα με τα δυο αρνητικά που με χαλάνε το ότι το story δεν είναι όσο καλο του 2 αν και καλύτερο του 3/black flag μέχρι στιγμής (δεν έχω συναντήσει ακόμα τον ναπολέοντα όμως οποτε θα εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη όταν το τελειώσω, και το pop-in. Αν αντιμετώπιζα τεχνικά θέματα και με το framerate τότε κατέβαινε άνετα 7-8/10. Αν μπορείς να το τρέξεις δες το, θυμίζει AC λίγο από τα παλιά, με μεγάλα κτήρια και μεγάλη πόλη, είναι σαν spiritual successor του 2/brotherhood ένα πράμα. (ωραίο avatar επείσης ) Μερικά screenshot από τα πιο φτωχά μέρη του Παρισιού που μόλις άρχισα να πηγαίνω Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2014 από Spartan117 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amdnikos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εντυπώσεις.. Στο σύστημα της υπογραφής με 290 στα 1100/1600 (stock ρεύματα) με 14.11 drivers 1.2 update σε 1200p ανάλυση maxed out με antialising FXAA παίζω στην χειρότερη δυνατή περίπτωση σε καποια interiors και σκηνές πανικού με κόσμο καπνούς και τα σχετικά με 40fps. Κατά την υπόλοιπη διάρκεια παίζω με μέσο όρο 55-65fps. Το παιχνίδι δείχνει υπέροχο και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ακόμα καλύτερο και με αρκετά περισσότερα fps με επερχόμενα update της ubi και drivers από amd/nvidia. Δεν το έπαιξα στο launch για να είμαι ειλικρινής και δεν έχω εικόνα σε ότι αφορά glitches και low fps προβλήματα. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι για πρώτη φορά σε παιχνίδι assassin's creed είναι ότι βλέπω gpu usage 100%. Σε όλα τα προηγούμενα και κυρίως στο black flag έπαιζα με ένα μέσο όρο 50fps αλλά και gpu usage κοντά στο 50-60%. Είναι βαρύ? Σίγουρα αν θες να το maxαρεις. Είναι όμως και χάρμα οφθαλμών όσο αφορά τα γραφικά και την εμπειρία που προσφέρει, και σίγουρα δικαιολογεί τις απαιτήσεις αν θες να το παίζεις σε τέρμα ρυθμίσεις. Ακόμα δεν έχει γίνει καλά καλά release και ξαναλέω ότι είμαι σίγουρος ότι σε επόμενα updates θα γίνει ακόμα καλύτερο και πιο optimised για όλο το εύρος του hardware. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Χμμμ, εκεί που έχει πρόβλημα είναι με AMD CPU και AMD GPU..Δεν την παλεύει κάστανο..Btw, Σπαρτιάτη, έχεις βάλει SweetFX ; Ρωτάω γιατί στις φώτο αυτές που πόσταρες τώρα δεν βλέπω την ''ασπρίλα''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εντυπώσεις.. Στο σύστημα της υπογραφής με 290 στα 1100/1600 (stock ρεύματα) με 14.11 drivers 1.2 update σε 1200p ανάλυση maxed out με antialising FXAA παίζω στην χειρότερη δυνατή περίπτωση σε καποια interiors και σκηνές πανικού με κόσμο καπνούς και τα σχετικά με 40fps. Κατά την υπόλοιπη διάρκεια παίζω με μέσο όρο 55-65fps. Το παιχνίδι δείχνει υπέροχο και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ακόμα καλύτερο και με αρκετά περισσότερα fps με επερχόμενα update της ubi και drivers από amd/nvidia. Δεν το έπαιξα στο launch για να είμαι ειλικρινής και δεν έχω εικόνα σε ότι αφορά glitches και low fps προβλήματα. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι για πρώτη φορά σε παιχνίδι assassin's creed είναι ότι βλέπω gpu usage 100%. Σε όλα τα προηγούμενα και κυρίως στο black flag έπαιζα με ένα μέσο όρο 50fps αλλά και gpu usage κοντά στο 50-60%. Είναι βαρύ? Σίγουρα αν θες να το maxαρεις. Είναι όμως και χάρμα οφθαλμών όσο αφορά τα γραφικά και την εμπειρία που προσφέρει, και σίγουρα δικαιολογεί τις απαιτήσεις αν θες να το παίζεις σε τέρμα ρυθμίσεις. Ακόμα δεν έχει γίνει καλά καλά release και ξαναλέω ότι είμαι σίγουρος ότι σε επόμενα updates θα γίνει ακόμα καλύτερο και πιο optimised για όλο το εύρος του hardware. επεξεργαστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Τον έχει στην υπογραφή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 βγηκε νεο πακετο για xbox one με assasins creed!!!τρεξε κοσμε!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Κλαίω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 χααααααααχαχαχα!!super πακετο για τα χριστουγεννα οποιος προλαβει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Spartan, πωπω χάλια ρε φίλε!Τι έκτρωμα είναι αυτό;Πώς το κυκλοφόρησαν έτσι;Μιλάμε δε βλέπεται.Και μετά μας λες ότι δεν έχουν δίκαιο που κράζουν ότι είναι βαρύ.Είναι δυνατόν να μην τρέχει σε intel hd4000; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Αληθινή εμπειρία μόνο με high end κάρτες φετινές και ultra high περσινές με τουλάχιστον 4gb vram βλέπω, ακόμα και στα 1080 δεν σηκώνει max settings (με fxaa φυσικά) με 3GB ram, γενικα παιζει, αλλα σε σημεια με πολυ λαο, κανει shuttering και πεφτουν τα καρε χαμηλα 20-25fps με την 7950, φετινη 280 δηλαδη και μαλιστα αρκετα O/Ced. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα